Оформила подписку , но не учла того что спишется определенно не рассчитанная мной сумма , и спишется повторно. Обратилась за помощью в службу поддержки , не сразу помогли , но вошли в мое положение и... Se mere
J’ai été frauduleusement inscrite sur le site de Fabulous item. Aujourd’hui pour me rembourser, on me demande de laisser un avis éminemment positif. Bob merci de procéder au remboursement des frais... Se mere
Ich hatte eine Anfrage an den Kundenservice und wurde von Marshall betreut. Die Kommunikation war freundlich und professionell. Mein Anliegen wurde schnell bearbeitet, und ich erhielt eine hilfreich... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I hope you give my money back.
fui burlado por vocês ainda não sei…
fui burlado por vocês ainda não sei como conseguiram roubar os meu dados em algum lado sem a minha autorização e durante muito tempo tiraram me dinheiro da conta sem eu me aperceber , pedi para o devolverem o prometido que esta tudo escrito em email e ate agora nada e ja vai mais de um ano
Tudo Bem organizado
I have an issue that they deduct my…
I have an issue that they deduct my money twice a month without a notice.... That is unprofessional 😭😭🤞🤞
Me ayudaron a darme de baja y que ya no…
Me ayudaron a darme de baja y que ya no me hagan más cobros, muchas gracias
En espera de que me hagan reembolso a…
En espera de que me hagan reembolso a mi cuenta para sentirme enteramente satisfrcha por la respuesta de fabulositem.
fue rapida la respuesta
fue rápida la respuesta.y muy clara gracias por responder
Horrible!!
Horrible!!! Fue un error tremendo caer en esta estafa de pagina de pago automático!
I appreciate the compensation and…
I appreciate the compensation and escalation you have done
Great timely response.
It is a great company
The effectiveness made the company great !
Me están robando mi dinero
Me están robando mi dinero. Sin mi autorización
Prompt response to my cancellation request
I appreciate the prompt response to my cancellation request and I look forward to all refunds as soon as possible
Emrci pour l'aide apportée
Emrci pour l'aide apportée.
Sébastien Pouilly
Very good and have a good discount
Beware
This company took money from my account without my consent, and when I found it out after 5 days and asked them to return, their customer support is asking to give a review first with four or five star rating, then they will return my money.it is a little amount and I do not want others to loose any of it and I also want to tell how this company is receiving reviews.seems they are planning something big ahead.Its been more than two months now , Fabulousitem have not returned my money yet, if they can't return ten dollars approximately , what would be their customer experience, one could imagine.
Good
Gracias a su servicio de atención por hacer posible mi cancelación de membresía.