Jeg er virkelig ked af den behandling, som jeg, og ikke mindst min datter, har været udsat for hos Mikkel og hans klinikassistent. De er begge meget arrogante og udviser nedladenhed og svarer... Se mere
Skulle have bekræftet grå stær. Hos 7 øjenlæger var ventetiden mindst tre måneder, måske fordi jeg ikke ville opereres. Her fik jeg en tid næste dag! Nu var jeg flere gange hos Mikkel. Jeg føler alt... Se mere
Øjenlæge med mindreværdskomplekser...
Hold jer væk.
Kan ikke anbefale at bruge Mikkel Hovendal.
Og hvis I bruger ham, så bare gå til ham verbalt og giv ham igen, så lukker han i og bliver bange. Det gjorde jeg, og så stoppede hans arrogance og nedladenhed.
Men også synd for ham, da han er en usikker og bange person som har brug for selvhævdelse for at dække over sin utilstrækkelighed og hans følelse af at være ringere end andre. Skyldes højt sandsynligt rod i hans barndom og i hans optik, fejlslagne mål i livet - fagligt og familiemæssigt.
Jeg havde en tid den 7
Jeg havde en tid den 7. Juli og havde ventet i 2 månder på min diabetes undersøgelse og møder en lukket dør. Ingen i klinikken og ingen besked om at der var lukket. Kan ikke få telefonisk kontakt overhovedet og der var heller ingen besked på døren om at der var lukket pga håndværkere. Det er simpelthen ikke i orden. Så jeg må finde en anden øjenlæge og vente endnu 2-3 måneder på en ny tid..øv
Kompetent og effektivt personale
Kompetent og effektivt personale. Har været på klinikken adskillige gange og når sjældent at vente ret længe før undersøgelsen er i gang.
Mikkel (øjenlægen) virker kompetent og er meget konkret og forklarende - jeg har altid følt mig tryg og godt behandlet.
Meget trygt og professionelt.
Mikkel opererede mine øjenlåg. Meget fin modtagelse af personale og ham. Meget professionel og en afslappende portion humor. Virkelig trygt hele vejen.
Og et flot resultat. Stor tak herfra.
Ole
God til børn
Børnevenlig øjenlæge som har patienten i centrum. Denne gang min 5 årige datter. Han gjorde hendes første gang til øjenlæge så let som en leg.
Rigtig dejlig oplevelse.
Han virker ligeglad med hvad man siger
Han virker ligeglad med hvad man siger, blev knapt nok lyttet til, inden jeg bare blev fortalt at jeg skulle tage solbriller på uden at blive undersøgt, virker arrogant og nedladende. dårlig oplevelse. 👎
En meget arrogant og nedladende…
En meget arrogant og nedladende menneske. Jeg kom for at få opereret mine øjenlåg. Han hørte ikke hvad jeg sagde og blev ved ved med at spørge om det generede mig og når jeg fortalte, at jeg tog mig selv i at hæve øjenbrynene for at kunne læse og se spurgte han bare igen. Det var som om han troede at det var af kosmetiske årsager. Jeg skal ihverfald ikke opereres af ham.
Jeg har den 3 januar 2024 fået lavet…
Jeg har den 3 januar 2024 fået lavet øjenlågsoperation af Mikkel. Det var en rigtig god oplevelse, jeg følte mig tryg både før..under og efter operationen. Resultatet her 14 dage efter er bare super godt..Tusinde tak til Mikkel...👍Kan på det varmeste anbefales.Kører gerne fra Sydlangeland til Fåborg til øjenlæge..🤗
Meget kompetent personale
Det var en god oplevelse at møde personale og Mikkel. De var alle meget kompetente og imødekommende. Tak for det.
kontant og kompetent
Nu var jeg flere gange hos Mikkel. Jeg føler altid, jeg er i gode hænder, ikke kun som patient med et nummer, men også som menneske.
Kan anbefales.
Fantastisk klinik
Fantastisk klinik! Jeg kører gerne fra Svendborg til Faaborg for at få en venlig, fleksibel og yderst kompetent behandling og klinikken er udrustet med det nyeste apparatur. De giver sig god tid til en og alle spørgsmål bliver besvaret grundigt og fyldestgørende. TAK!
Noget af det bedste jeg har oplevet...
Jeg er komplet uforstående over for nogle af de anmeldelse, som jeg netop har læst her på siden om Faaborg Øjenklinik, for øjenlæge Mikkel Hovendal og hans personale er noget af det bedste, jeg har haft med at gøre inden for det danske sundhedsvæsen. Altid venlige og imødekommende og fagligt særdeles kompetente.
Jeg er kommet på klinikken i en del år, fordi jeg blev ramt af grå stær, en steril efterreaktion på en nethindeløsning og senest såkaldt efterstær.
Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel og hans øjenklinik. Men jeg kan være bange for at fortælle det til for mange, for der skulle nødig være lang ventetid, hvis jeg igen får brug for en superdygtig øjenlæge.
Meget tilfreds med min oplevelse hos…
Meget tilfreds med min oplevelse hos Faaborg Øjenklinik og kan varmt anbefale dem til andre. De er yderst professionelle.
Super sød øjenlæge !
Første gang jeg var hos Mikkel og det var en rigtig positiv oplevelse.
Han var sød og venlig, samt god til at forklare hvad der foregik inde i mine øjne ☺️
Jeg sætter stor pris på øjenlæge Mikkel…
Jeg sætter stor pris på øjenlæge Mikkel Hovendal og hans personale. Jeg har haft store problemer med mine øjne i flere år og Mikkel er altid omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg kan varmt anbefale ham. Hannah Sophie van Trampe
Den værste oplevelse nogensinde!
Den værste oplevelse nogensinde!! Mere arrogant øjenlæge skal man lede længe efter. Taler til en som var man et barn. Fuldstændig uacceptabelt!!!
Jeg er virkelig ked af den behandling
De er begge meget arrogante og udviser nedladenhed og svarer næsvist igen.
Jeg prøvede virkelig at fortælle øjenlægen, at min datter har svært ved at læse, da bogstaverne flyder sammen. Han afbrød mig konstant. “Din datters syn fejler IKKE noget, og hele tiden sagde han “du hører jo IKKE hvad jeg siger” meget vredt, samtidig med at han vendte øjne til min datter, som ville han sige “kan DU også se hvor skør hun er”!!!
Jeg var SÅ vred og ked af det, da jeg gik derfra.
Jeg har heldigvis fundet en ny øjenlæge og vi er nu henvist til CKV så min datter kan blive undersøgt ordentligt.
Håber du læser disse anmeldelser inden du vælger Faaborg øjenklinik!
Arrogant og nedladende attitude
På trods af dårlig og nedladende betjening allerede ved booking og ankomst, blev det da helt galt da vi nåede ind til en bedrevidende, arrogant og øretæveindbydende læge, der taler ned til folk og slet ikke kan tale til andre som mennesker. Feks da han bad min mor der næsten ikke kunne se, om bare at læse en brochure om emnet...
Kan på ingen måde anbefales andet end hvis man er virkelig presset.
Find en anden øjenlæge
Arrogant og direkte modbydelig øjenlæge
Gav ham hånden, nej nej det var han da for fin til
Kan ikke anbefales
Arrogant og manglende viden.
Var med min søn til øjenlæge, da han døjer med ekstrem lysfølsomhed. I løbet af de fem minutter var inde hos øjenlægen.
Forslog han en psykolog, eller at få set på hjernen.
For der var intet galt med øjnene.
Efterfølgende tog vi til en optiker, der kunne fortælle os
at lysfølsomhed er en normal lidelse hos meget nærsynede -
hvilket min søn er. Så nu har han fået et par solbriller med styrke
og det fungerer fint.
Der er så mange andre optikere i landet, vælg en af dem - jeg kan i hvert fald godt forstå at faaborgøjenklinik ikke har lange ventetider...