Et godt netværk på tværs af fag- og arbejdsområder for ledelse. Vigtige dagsordner, oplæg og drøftelser der udvikler både fagligt og personligt
Givende netværk. Det har været givende at være medlem af netværket F5 og få udfordret sin ledelse på en fed måde. Der er mange tilbud om foredrag og du får god feedback på din udvikling gennem pers... Se mere
Som andre også har skrevet. Dette såkaldte firma er tilsyneladende en ren spam-maskine. Der sendes mails ud, selvom man aldrig har kontaktet dem. Jeg er blevet kontaktet 4 gange af Kevin Larsen og d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
F5 er en vidensplatform, hvor professionelle og beslutningstagere samles i skræddersyede netværk og bliver klædt på til at møde dagligdagens udfordringer med nye ideer. Vores magasin følger de seneste tendenser inden for digitalisering og innovation og...
Ny Kongensgade 11, 1472, København, Danmark
- f5.dk
Useriøst
Jeg er blevet kontaktet 4 gange af Kevin Larsen og de første gange svarede jeg pænt; "Nej tak ingen interesse1" men der er tilsyneladende ingen mulighed for at slippe for dem - da de ufortrødent fortsætter. Nu har jeg blokeret dem - så må vi se om det giver ro. Useriøst og usympatisk foretagende
En ren spam-maskine
Som mange andre også har skrevet. Dette såkaldte firma er tilsyneladende en ren spam-maskine. De sprøjter reklame-mails ud, og der er tilsyneladende ingen mulighed for at slippe for dem
Denne virksomheder har sælgere der…
Denne virksomheder har sælgere der chikanerer ved konstant at ringe og sende e-mails trods gentagnende at have frabedt sig alt kontakt.
Lad være med at gå i deres fælde, og lad være med at kommunikere med dem.
Spam af værste skuffe
Jeg er blevet kontaktet 5 gange nu. De første 4 gange var tilbage i juni 2022, hvor jeg til sidst fik ro fordi jeg skrev til spamklage.dk
Nu er de startet igen hvor det er en Mathias Knokgaard som skriver. Sidst var det en Jens Thorsen.
Denne gang påstår de at mange førende firmaer i Jylland har meldt sig til. Det er åbenlyst en lodret løgn, da der er så mange fejl i deres påstande, grammatik og opsætning i den fremsendte mail.
Hop ikke på de svindlere!
Tenderer til chikane.
Jeg er blevet antastet intet mindre end 4 gange på mail indenfor 4 uger af Mick Kranker fra F5. Hvor han har fået min mail fra aner jeg ikke, da den ikke er offentlig tilgængelig; Det er samme copy paste mail som må ryge rundt til mange andre ledere.
Det er det rene spam.
Såfremt andre deltagere bliver hevet ind på samme måde så spår jeg tvivl om kvaliteten ved selve møderne også.
F5 spammer ledere i virksomheder som på…
F5 spammer ledere i virksomheder som på ingen måder er interesseret i deres indhold.
I deres uopfordrede mails skriver de f.eks. "Hvornår passer dig bedst til en dialog?" - Alene det at de er nødt til at skrive det som en selvfølgelighed at man er interesseret i en dialog, vidner om dårlig stil!
Jeg håber at de får mig fjernet fra deres maillingliste som jeg aldrig har bedt om at være en del af.
F5 betaler ikke deres leverandører
Dette firma betaler ikke deres leverandører, når arbejdet er udført.
Jeg vil derfor aldrig anbefale nogen at lave den mindste entreprise for dem!
Vores søn, som har startet sit eget elektrikerfirma udførte i 2017 et job for dem sammen med et par andre underleverandører. Da det er et nystartet firma, der gerne vil ind på markedet, er priserne sat meget lavt og det er helt sikkert at F5 ikke har betalt overpris!
Alligevel nægter de at betale, de har trukket det ud i flere måneder og nu svarer de slet ikke, når der bliver forsøgt at tage kontakt til dem.
Det virker lusket og lyssky!