EyeQua Anmeldelser

4,3

Goede instructie, handig opbergdoosje. Wel las ik in het pakket dat ik het beste een reinigingsmiddel kan kopen dat jullie aanbieden. Misschien nog als suggestie doen bij de aankoop online?

Ik kon makkelijk mijn zwembril op sterkte laten maken zaterdag besteld en was dinsdag binnen zeer snel geleverd! En natuurlijk netjes verpakt met de sterkte netjes gemarkeerd in de bril aangezien deze... Se mere

Brilletjes vreten in mijn neus en zijn doordat bepaald niet comfortable. Ik heb ze ingespoten en naa de derde keer gebruik beslagen ze toch… Jammer…

Het zijn eenvoudige brillen (bijv ongetint bij geslepen lenzen), maar van een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Zelfs als de lenzen bijna ondoorzichtig geworden zijn door het gebruik is de rest nog ui... Se mere

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Een fijn bedrijf

Een fijn bedrijf. Paar jaar terug ook al een zwembril gekocht maar nu toch echt toe aan een nieuwe. Snel in huis, netjes geleverd.

9. juli 2022

verbazend goed

verbazend goed , kan eindelijk terug gaan zwemmen want met gewone bril was het niet te doen en zonder nog minder natuurlijk.

4. juli 2022

Water loopt binnen in de zwembril

Water loopt binnen in de zwembril. Heb alle bruggetjes en elastiek spanningen uitgetest.
Is dus onbruikbaar.

23. maj 2022
EyeQua-logo

Besvarelse fra EyeQua

Beste Bernard, jammer dat je niet tevreden bent over de zwembril. Zoals wij op de website aangeven is de pasvorm belangrijk. Als je een zwembril koopt via internet loop je het risico dat deze niet past en dus blijft lekken. Als je hier in de winkel komt kan je de bril voor een ander model ruilen dat wel past. Wij begrijpen dat Oostende naar Amsterdam een te grote afstand is om even te komen passen. Wellicht is er in België ook een winkel waar je zwembrillen op sterkte kan kopen en passen. Opnieuw via internet bestellen raden wij af!
Met vriendelijke groet
Team EyeQua

Goed product goede prijs en binnen 2

Goed product goede prijs en binnen 2 dagen in de bus. Ik kreeg een ontvangstbevestiging van mijn bestelling, en geen update van de status van de levering, ook niet dat het bezorgd was. Dat is wel gangbaar dus dat gaf even een onzeker gevoel over of er wel geleverd zou worden. En wanneer. Klein puntje van verbetering

3. april 2022

Ik had donkere glazen verwacht

Ik had donkere glazen verwacht. Dat staat ook in de advertentie.
Verder is het een prima bril en wil zeker weer bestellen maar toch graag meer donkere/zonwerende glazen

10. marts 2022
EyeQua-logo

Besvarelse fra EyeQua

Jammer dat de glazen niet voldoen aan de verwachting. Wij nemen even via de mail contact op om te kijken of wij misschien de verkeerde bril hebben opgestuurd of dat we u op een andere manier blij kunnen maken.

Fijne zwembril

Fijne zwembril, als vervanger van de voorganger waarmee ik een jaar of vijf heb gezwommen. Prettig model, goed zicht, geen lekkage. Wel na zemmen afdruk te zien, maar dat heb ik bij elke zwembril tot op heden.

27. februar 2022