Echt top , voor info gebeld en was zeer tevreden over de informatie echt super, bestelling geplaatst en op de zelfde dag kreeg ik via mail antwoord hoe het verder ging met mijn bestelling sneller gele... Se mere
Vandaag mijn bestelde Milltek uitlaat binnengekregen voor de Audi TT 8J. Past perfect! Hoewel ik wel even heb moeten wachten op deze uitlaat ben ik zeer correct behandeld. Uitlaat besteld, deze blee... Se mere
Na wat communicatieve wederzijdse issues, is de levering van het bestelde product keurig afgehandeld door Extreme Carstyling. Keurig zoals men omgaat met “probleempjes” en hiervoor in goed overleg e... Se mere
Eerder veren besteld. Maar met mijn laatste bestelling was de prijs wel erg aantrekkelijk. Dus eerst vergeleken met andere sites daarna voor de zekerheid gebeld met ze of het wel om een compleet set... Se mere
Extreme Carstyling is een bedrijf dat actief is in verkoop van autoonderdelen en -accessoires. Met name op het gebied van kwalitatief hoogwaardige performance onderdelen. Wij richten ons met name op consumenten maar tevens leveren wij aan autobedrijven en autogarages. Middels overzichtelijk online shops per merk zorgen wij ervoor dat het bestellen snel en overzichtelijk is tegen de scherpste prijzen.
Jan Penweg 16, 1689ZT, Zwaag, Holland
- 0228-760008
- info@extreme-carstyling.nl
- extreme-carstyling.nl
Milltek uitlaat
Paar weken terug geïnformeerd voor een Milltek uitlaat, er werd me vermeld dat er acht weken levertijd was. Na het maken van mijn bestelling kreeg ik exact na acht weken de melding dat het pakket klaargemaakt werd voor verzending.
Alles verliep keurig en vlot!
Ik ben alvast zeer tevreden!
They go the extra mile
In my opinion you can judge how customer friendly a company is when something is not standard or difficult.
I needed some shocks for my mazda an i could not find them on the internet. I ordered at extreme carstyling, because they promissed 6 day delivery.They did not have this specifc part on stock, but they took it upon tem to start looking for me found the shocks somewhere else and deliverd them to me within the promised timeframe.
I recommend this store for the best prices and good customer service.
Ordered for my BMW E36 youngtimer shock absorbers Bilstein B12 Pro kit. Everything came with a slight delay as indicated on the website.Well recived from DHL.
Many thanks for your response Rob.
Greetings from Latvia
Good service
Good service, was contacted and told honestly that delivery will be delayed (months). This happened but since I was not in a hurry, I waited and everything went as expected. 5/5
Top bedrijf
Van de week een uitlaat systeem besteld via hun website.
Op de factuur stond helaas dat de uitlaat tijdelijk niet beschikbaar was.
Zou pas volgende maand weer geleverd worden . Dus de bestelling geannuleerd omdat ik op korte termijn een niet systeem nodig had.
15 minuten later werd ik terug gebeld , ze hadden nog een ander uitlaat systeem liggen wat ik mogelijk interessant zou vinden . Deze is nog de zelfde dag verstuurd en een dag later binnen .
Bedankt voor het meedenken 👍🏻
Helemaal blij met dit systeem .
Absolute aanrader om hier onderdelen te bestellen als je van kwaliteit houd en een bedrijf zoekt waar de klant nog koning is en gewaardeerd word 👍🏻
Vandaag mijn bestelde Milltek uitlaat…
Hoewel ik wel even heb moeten wachten op deze uitlaat ben ik zeer correct behandeld. Uitlaat besteld, deze bleek onverhoopt niet op voorraad dit werd direct gecommuniceerd met de verwachte levertijd.
Tussentijds een paar keer contact gehad over de status. Kortom, zeer fijn bedrijf met goede communicatie en een goed product voor een acceptabele prijs!
Goede afhandeling van supportvraag/aftersales
Ik had een verlagingsset voor mijn Audi TT in gedachten. Na een stroef begin, ik had de Koni STR verlaging-set besteld, na een week nog niets gehoord en toch maar even gebeld.
Ik werd goed geholpen en er werd me een alternatief aangeboden. Uiteindelijk gekozen iets bij te betalen en de iets prijzigere Koni Sport set besteld. Ondanks het stroeve begin is dit ruimschoots goedgemaakt door goede communicatie na mijn hulpvraag!
Je hebt snel antwoord op je vraag..
Je hebt snel antwoord op je vraag, levering volgens afspraak, netjes verpakt. Het gaat om de Cobra Suspension Schroefset EVO-II
Service gericht
De dempers met veren die ik wilde waren slecht te verkrijgen. Vanaf eerste contact werd oplossingsgericht meegedacht. Zowel telefonisch als via de mail word je keurig en snel geholpen en afspraken worden erg foed nagekomen. Als ik weer wat nodig heb voor een auto op het gebied van veren of schokdempers kom ik zeker terug.
Super snelle en goed verpakte verzending, hoogwaardige kwaliteit product.
Op vrijdag avond heb ik twee nieuwe luchtfilters besteld, deze zijn dezelfde avond nog verzonden en zaterdagmiddag binnen gekomen. Uitstekende service, luchtfilters al gemonteerd in de auto, topkwaliteit! Zeer tevreden klant.
Very good expérience
Very good expérience, easy contact, accomodating, quick shipping i recommandés
Thanks for all
Good seller
Good seller. Quality product
(Apex verlagingsveren voor Citroen C1)
Responds quickly to inquiries of interest.
Fast delivery to Lithuania.
Thank you
Happy Customer
Ordered a Milltek performance exhaust from these guys. Though there were some delivery delays due to new Brexit rules the Extreme Carstyling team was communicated regularly and stayed on top of it until I got my parts. Very happy with the service, and the exhaust sounds amazing! Thanks!
Niet op voorraad
Is de 1e keer dat ik hier besteld heb.besteld en betaald en vervolgens de melding krijgen dat het niet.
Op voorraad is ronduit slecht gewoon.
En leuk dat jullie met een reactie zullen komen.
Maar je kan niet pas na betaling zeggen dat het niet op voorraad is simpel.
En eindstand te horen krijgen fabriek is dicht wegens vakantie.
Werk zelf in een fabriek en heb er voor meerdere gewerkt.
Zijn nooit dicht gegaan wegens vakantie.
Kunnen ze simpel weg ook niet maken naar de klant toe tenzij het een klein fabriekjes wat me stug lijkt..

Besvarelse fra Extreme Carstyling
Prima materiaal en levering
snel geleverd en behulpzaam met…
snel geleverd en behulpzaam met bestellen van den juiste delen
Goede en snelle service
Service was netjes
Service was netjes, alleen duurde het langer dan 2 a 3 werkdagen voor de onderdelen binnen waren. Verder super
Ook al is het verkeerde producten of…
Ook al is het verkeerde producten of niet beschadigd altijd goede oplossing