Exterioo Tuinmeubelen/Mobilier de jardin Anmeldelser 29.711

1. Havemøbelforretning
  2. Møbelforretning
  3. Butik med havemøbler

Om Exterioo Tuinmeubelen/Mobilier de jardin

Halloo, wij zijn Exterioo Tuinmeubelen!

Wij bieden je de ruimste keuze aan buitengewone collecties en inspireren je om écht te genieten van het buitenleven. Met maar liefst 28 showrooms in België, 5 in Nederland en een webshop zijn we bij Exterioo meer dan enthousiast om je buiten te ontvangen.

Een complete beleving

Als tuinmeubelspecialist willen we iedereen inspireren om buiten te genieten, alleen, met je gezin of samen met vrienden en familie. We dompelen je onder in een totaalbeleving en geven je tuin, terras of balkon die Exterioo-toets die jouw buitengenot naar een hoger niveau tilt. Dat doen we in de eerste plaats met onze tuinmeubelcollecties, maar ook door je ervaring in de showroom, in onze webshop en op onze inspiratiekanalen.

Je kan bij Exterioo terecht voor beleving, service, advies en inspiratie. Kortom, voor alles om van je tuin of terras een plek te maken vol dromen en herinneringen.

Exterioo: hoe buiten, hoe beter

Buiten genieten is van onschatbare waarde. Je leeft er buitengewoon. Mooie momenten beleef je er intenser. Buiten heeft geen sluitingstijd. Je bent er welkom op elk moment van de dag. Ga voor onvergetelijke buitenmomenten vol geluk.

4,7

30 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Top!

Heldere en snelle service

16. juni 2024

Beste Tine,
Dank je wel voor je mooie beoordeling.

Het verheugt ons enorm dat je de helderheid en snelheid van onze service als positief hebt ervaren. Bij Exterioo streven we ernaar om elke klant een uitmuntende service te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Wij hopen dat je nog lang genot zult hebben van jouw tuinmeubelen en dat we je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen voor meer inspiratie en advies, zowel online als in onze showrooms.

We kijken uit naar je volgende bezoek.

Met vriendelijke groeten,

Caroline

Supervriendelijk team in Brugge!

Supervriendelijk team in Brugge!

29. maj 2024

Beste Lien,
Wat een mooie score heb je ons gegeven!

We zijn bijzonder blij te vernemen dat ons team in Brugge u zo vriendelijk heeft ontvangen. Het is ons streven om iedere klant te voorzien van topkwaliteit service en een onvergetelijke winkelervaring.

Hartelijke groeten en graag tot een volgende keer,

Super tevreden

16. maj 2024

Beste Frederik,
Wat leuk dat je de tijd nam om ons te beoordelen.

Wat fijn om te horen dat alles perfect verlopen is en dat je zo tevreden bent over Exterioo.

Graag tot een volgende keer!

alles ok en rap

22. januar 2024

Hallo daar,
Wat leuk dat je de tijd nam om ons te beoordelen!

We zijn blij dat alles perfect verlopen is en dat je zo tevreden bent over Exterioo.

Tot binnenkort in een van onze showrooms!

Vriendelijke groeten,

Brugge

Topservice en uitmuntende klantenbeleving

15. oktober 2023

Wat leuk dat je de tijd nam om ons te beoordelen.

We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze topservice en uitmuntende klantenbeleving. Ons team streeft ernaar om elke klant een geweldige ervaring te bieden, zowel in onze showrooms als online. We waarderen jouw feedback en zullen deze gebruiken om onze service en klantenbeleving verder te verbeteren.

We hopen jou in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze winkel.
Met vriendelijke groet,

Beste Stefanie,
Van harte dank voor deze topscore!

Het doet ons enorm plezier te vernemen dat we je een uitstekende service hebben kunnen bieden in onze showroom in Brugge. We geven het compliment graag door aan onze adviseurs!

alles ok

alles ok, nu nog de levering

30. marts 2023

Wat leuk dat je de tijd nam om ons te beoordelen.

Graag verwelkomen we je opnieuw.

Topservice en info!

29. januar 2023

Beste klant,

Het doet ons plezier dat je goed geholpen bent door onze adviseurs. Daar doen we het voor.

Graag verwelkomen we je opnieuw.

Alles OK.

Alles OK...........

8. februar 2022

Beste Dieter,

Fantastisch dat je zo content met ons bent!

Graag tot een volgende keer!

Alles ok

Alles ok 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌

4. februar 2021

Besvarelse fra Exterioo Tuinmeubelen/Mobilier de jardin

Wat een topcommentaar, bedankt Sahbaz!
Alvast veel plezier met je nieuwe aanwinst.

Mvg,
Kim

Vis anmeldelser på alle sprog (29.711 anmeldelser)