Super fijne sportschool met een ruime keuze aan groepslessen. Bij elk abonnement zit personal training inbegrepen. Dat is ideaal, want zo kun je regelmatig een meting doen of je schema laten aanpa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
+ Ruim aanbod lessen + Gezellige sfeer - Teveel leden waardoor lessen overvol zitten. - Inschrijven via app geeft stress. - Indeling grote zaal niet logisch, spiegels lange zijde zou beter zijn.... Se mere
Virksomheden har svaret
Over het personeel valt echt niks te zeggen. Hele vriendelijke mensen. De sportschool zelf is echter veel te klein voor de prijs en het aantal leden. Apparatuur is continu bezet, maar wel nieuwe leden... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sportclub Exercise is dé sportschool van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Exercise bied sporten voor elk niveau. Van Yoga tot Zumba, Bodypump en meer! Alles onder één dak, fitness, groepslessen, sauna, begeleiding en gezelligheid! Met 140 groepslessen per week zit er altijd een les voor jou tussen! Iedere week staan de groepslesinstructeurs van Exercise voor je klaar om jou de beste, meest diverse en leukste les te bezorgen. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. De lessen worden gegeven door professionele, gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Voor wie persoonlijke aandacht wil, bieden we aangepaste trainingsprogramma's en persoonlijke begeleiding. We beiden uitgebreide individuele fitnessmogelijkheden die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en doelen van elke klant te voldoen. Onze sportschool is uitgerust met moderne en hoogwaardige fitnessapparatuur, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen trainingsroutine samen te stellen. Ook kun je gebruikmaken van onze fitnessapp om je voortgang bij te houden, doelen te stellen en gemotiveerd te blijven. Onze app bieden trainingsschema's, voedingsadvies en de mogelijkheid om je resultaten te monitoren.
Kontaktoplysninger
Bucaillestraat, 2A, 2273 CA, Voorburg, Holland
- 0703876587
- info@exercise.nl
- exercise.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Ik ben fan
Ik ben zo blij dat ik bij Exercise sport. Het is een hel, fijne sportschool met waanzinnig leuke lessen en super goede instructeurs. De sportschool straalt gezelligheid uit, waar keihard gewerkt wordt. En je kunt na afloop een heerlijke cappuccino drinken. Dit is 'mijn' sportschool en ik hoop hier nog vele, vele jaren te mogen en kunnen sporten.

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Exercise in Voorburg is een sportschool…
Exercise in Voorburg is een sportschool met alle mogelijke lessen in diverse zalen en een grote zaal met alle mogelijke apparaten om zelf of met een PT te trainen. Het is voor jong tot oud, dik tot dun, super sportief tot minder sportief en bovenal vind ik de sociale contacten leuk. Het personeel, de trainers, mensen achter de bar (waar van alles te krijgen is), bij de kinderopvang: professioneel en zeer prettig/aardig. Prima douches en sauna zijn aanwezig. Ik ben blij met Exercise.

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Bij binnenkomst word ik begroet en…
Bij binnenkomst word ik begroet en altijd met een glimlach. Het sporten vind ik belangrijk voor mijn gezondheid en kan ik ruim uitvoeren. Ik kan begeleiding krijgen wanneer ik dit wil.

Hele fijne sportschool
Hele fijne sportschool. Klein maar fijn. Ruimtes zijn schoon, instructeurs zijn top en de sfeer is heel fijn. Woon je in Voorburg dan is Exercise een absolute aanrader.

Leukste sportschool
Een leuke, gezellige en goede sportschool. Heel veel soorten lessen en goede instructeurs. Een echte aanrader. En ook nog een leuke locatie.

Best gym in Voorburg
Nice equipment, clean facilities and friendly stuff!
A wonderful combination of fitness
A wonderful combination of fitness, yoga and pilates, come and join the group lesson with flexable schedule.

Verademing, leuke club!
Fijne sfeer, goede en leuke lessen en ook de fitness is een prettige plek om te sporten. Er is ook kinderopvang waardoor ik ook met de kleine kan komen, ideaal! Het abonnement is wat prijziger maar zeker waar voor je geld, zeker als je gebruik maakt van de vele groepslessen en consult afspraken.
Erg goede sportschool
Sportclub Exercise is niet voor niks een begrip in Voorburg. Je voelt je direct welkom en je wordt, indien je daar behoefte aan hebt, goed begeleid door professionele instructeurs. Er is de mogelijkheid om zelf aan krachttraining te doen, maar er worden ook tientallen lessen aangeboden, van zumba tot pilates. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Door excercise zit ik weer lekker in mijn vel
Als ik de sportschool in kom zegt iedereen je gedag.Ik voel me meteen op mijn gemak,niet bekeken ,iedereen komt er maakt niet uit wat je aan hebt, hoe je eruit ziet ,ik vind het een sportschool voor iedereen ,als je vragen hebt is er altijd wel iemand je wil helpen.Zelf heb ik een fitness schema maar er zijn ook veel groepslessen waar je aan deel kunt nemen,kan niet anders zeggen dan helemaal top😊

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Mooiste club van de Regio!! Ik ken de club Exercise al heel wat…
Ik ken de club Exercise al heel wat jaren, sinds enkele maanden mag ik weer deel uitmaken van deze club. Het is een geweldige club, met een heel uitgebreid lesrooster. De Grit Strength, Attack, Xcore en Bodypump zijn mijn favoriet en die lessen worden heel veel door professionals gegeven. De Club heeft het welzijn van de mens op een heel hoog niveau staan, voor iedereen wat wils. Bedankt voor het fijne club gevoel, ik ben heel blij dat ik hierbij mag horen.

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Er was oprecht aandacht voor de mens
Er was oprecht aandacht voor de mens. En een hele prettige sfeer . Er werd goed ingespeeld op mijn behoefte.
Top sportschool
Ben nu een paar jaar bij exercise en voel me altijd welkom .
De dames achter de bar zorgen altijd voor een lekker kopje koffie.
En ik maak gebruik van de groepslessen die worden gegeven door zeer bekwame sportleraren .
Het voelt als een familie en zeer vriendelijk personeel .
Zeer sfeervol ingericht .

Blij!
Goede persoonlijke begeleiding, gevarieerde groepslessen en heerlijke koffie!
Al jaren lid van de allerleukste…
Al jaren lid van de allerleukste sportclub in Voorburg en omstreken! Aanbod is enorm, de werknemers hebben aandacht voor iedereen en de lessen zijn top!

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Top club met veel lessen en enthousiaste instructeurs
Ik ben al bijna 5 jaar lid van Exercise en heb alleen maar goede ervaringen! Er zijn superveel groepslessen, waarvan de body attack, xcore, brn en zumba mijn persoonlijke favorieten zijn. De instructeurs zijn altijd enthousiast en slepen je echt door de lessen heen. Daarnaast is de fitnesszaal voorzien van alle gewenste machines en materialen en is er meer dan genoeg lekkers te halen bij de bar.

Hele fijne sportschool
Hele fijne sportschool, kleinschalig, super groot aanbod van groepslessen, persoonlijk in aandacht en professionele instructeurs. Ik ben mega blij met de kinderopvang.
Total package
Exercise is een sportschool waarbij je professioneel geholpen wordt om fitter te worden. Ze helpen je bij het concreet maken van je doelen, geven aan hoe je doelen kunt bereiken en hebben een heel goed, divers rooster om ook echt aan die doelen werken en ze te bereiken. Buiten de fitness zijn er veel groepslessen en specials waardoor er altijd uitdaging is. Dat gecombineerd met het aardige, pofessionele personeel, het goede reserveringssysteem en de fijne kantine maakt dat deze sportschool je aan alle kanten stimuleert om fit te worden en te blijven.

Ontzettend gezellige sportschool
Ontzettend gezellige sportschool ! Breed aanbod van groepslessen, schoon, fijne bar en heel vriendelijk personeel

Top sportschool!
Heel fijne sportschool met een goede sfeer en top instructeurs! Het aanbod van lessen is heel groot. Ben al meer dan tien jaar lid en zou geen andere sportschool willen.

Besvarelse fra Sportclub Exercise
Læs mere om andre typer anmeldelser.