1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Who are Aspire Airport Lounges? Aspire Airport Lounges form part of the worlds largest aviation services company, Swissport. For more than 25 years, the company has operated airport lounges across the globe, giving guests access to complimentary dri...

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Aldrig et besøg værd

Vi var nogle afsted som ville have en øl, men vi kom ædru og mente vi var fulde, så vi måtte ikke få noget at drikke og de kiggede underligt på os og bagtalte os, ikke værd et besøg, tag på carlsberglounge, dårligt personale, har svært ved at kommunikere på dansk og ville ikke have en normal snak om jeg har betalt 339 kr, på at få nogle kolde frikkedeller med en dårlig sovs, dårligt personale dårlig oplevelse og dårligt personale, nej tak aldrig et besøg værd igen

1. april 2026

Alkohol tolorence

Jeg var sammen med nogle drenge vi skal på ferie og efter vi har fået 2 øl Per mand vi er 6 gutter får vi vide at vi ikke må få mere alkohol overhovedet selvom der står fri buffet og alkohol inkluderet..

Virkelig dårlig og uprofessionel personale som der heller ik kan snakke dansk eller forstår noget alt i alt dårlig oplevselse ikke tag herind tag hellere på Carlsberg lounge

1. april 2026

Overfyldt og ikke et besøg værd

Loungen i CPH var propfyldt.
Fra indgang, til at finde en siddeplads, til mulighed for buffet og et glas vin, var den første halve time gået.
Til trods for dette, blev personalet blot ved med at give adgang til loungen.
Al for ringe oplevelse. Kunne have sparet pengene og blevet i afgangshallen, same same.

5. marts 2026

Mega ringe

Ikke et besøg værd.
Buffet med kun tomme fade.
Kold kaffe - maskinen i stykker.
Rodet. Beskidt porcelæn.
Uvenlig personale.
Dårligt indeklima.

Absolut den dårligste lounge jeg har besøgt.

28. februar 2026

Dårlig mad

Dårlig plads, dårlig mad og meget ringe udvalg.
Helt igennem en af de ringeste lounger jeg har benyttet.

1. december 2025

Schiphol Amsterdam forfærdelig…

Schiphol Amsterdam forfærdelig oplevelse. Bliver mødt af aggressiv ansat, der oplyser at vi skal scanne QR kode for at komme i kø. Nummer 55 i køen. Lounge 41. Skræmmende at betale for noget der er urealistisk før dit fly er fløjet for længe siden.

5. september 2025

Dårlig mad, dårlig hygiejne

Jeg var I god tid og tænkte at jeg ville lægge min vej forbi denne Lounge for at slappe af og nyde en kaffe.
Stedet mindede mere som en kriszone med højtråbende unge mennesker som var i særdeles godt humør.
Gik til buffeten og blev mildesttalt chokeret over standart og hygiejne, ( det er simpelthen ikke i orden )
Møblerne som jeg sad i var ulækre snavsede og trængte til at blive skiftet ud.

Ikke et sted jeg vil bruge min tid på.

15. maj 2025

Kan ikke anbefales hvis man er sulten

Da vi kom , var næsten alle fadene tomme. Folk kredsede rundt om de tomme fade, og da der så endelig kom lidt pålæg , var der ingen rugbrød. Der stod lidt kartoffelsalat , men fadet med frikadeller, var tomt , og da de endelig kom efter 20 min. var de væk igen på 5 min. Tom suppeterrin . Suppen kom da vi havde siddet der i 30 min. Ikke et sted jeg vil anbefale hvis man er sulten .

24. november 2024

Den VÆRSTE lounge besøgt ever….

Den VÆRSTE lounge, vi nogensinde har besøgt. Der var lidt suppe, men ingen suppeskåle, tomme fade og tomme brødkurve. Iøvrigt intet udvalg af mad, udover lidt kedeligt pålæg. Bordene flød med brugt service mm. Uhumsk! Og SURT personale!
Alt for mange mennesker lukket ind - vi besøgte loungen sidst eftermiddag.
O stjerner herfra. Vi kommer der ALDRIG MERE!!

3. oktober 2024

Fortjener 0 stjerner

Fortjener 0 stjerner. Kedelige lokaler, men værre var det med mad og øvrig forplejning. Det var elendigt. Aspire Loungen burde lukkes. Den ødelægger en ellers fin lufthavn🥶

15. august 2024

Meget slidt lounge

Nok verdens mest slidte lounge, trænger så meget til en renovering, pletter på samtlige møbler og generelt nusset og ikke særlig indbydende. Men udvalg af mad og drikke er ok.

3. maj 2022

Virkeligt dårligt!

Virkeligt dårligt!
Loungen i København (den, ligger lige overfor CAPI-forretningen). Man sidder på møgbeskidte hynder, som også er revnede og itu. Helt generelt er der frygtelig snavset i stole, på sæder, på gulvet og på toiletterne. Radiserne på madbordet var næsten sorte, og de var bløde, og der voksede hår på dem! Efter et besøg i denne lounge, glæder man sig til at komme hjem og få et bad. Skam jer!

30. august 2019

Total nedslidt

Loungen på første sal ud mod check-ind (over for CAPI)
Total nedslidt, beskidt og uhumsk.
Hvor ærgerligt at gi’ penge for at komme ind i et total nedslidt område hvor man mister appetitten fuldstændig
Hynder flossede, toiletter ulækre, spejle revnet. Pinligt
Personalet var flinke og venlige, men omgivelserne var skrækkelige

10. februar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (798 anmeldelser)