Ik voer inmiddels 1,5 jaar opdrachten uit als mystery shopper voor Excap. Ik ben heel tevreden over het online platform. Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam als je met ze mailt of be... Se mere
Als mystery shopper en auditeur ben ik al 15 jaar actief in deze branche. Ik heb vele firma's en opdrachten zien komen en gaan. 1 Constante is en blijft daarentegen Excap België. Reeds vele jaren werk... Se mere
The support only finds faults so they can take advantage to suspend the accounts. They made me stranded but R E F Ù Ń Ð B À Ć Ķ N È Ț dismissed them to pull out my earnings
Ik doe soms mystery shop-opdrachten via Excap. Een leuke bijverdienste. De opdrachten zijn duidelijk en Excap is altijd goed bereikbaar bij vragen. De medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend. Vergo... Se mere
Excap (voorheen bekend als Store Support) is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. Als marktleider zetten wij ons al 16 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.
John M. Keynesplein 19, 1066 EP , Amsterdam, Holland
- 020 - 204 4508
- info@excap.nl
- excap.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, maar 3 sterren omdat je niet uitbetaald word als je een opdracht uitvoert. Zonde van het geld en al de moeite die je moet doen.

Besvarelse fra excap
Leuk bedrijf!
Excap is een zeer professioneel bedrijf waar ik een goede samenwerking mee heb. De medewerkers zijn deskundig en staan mij altijd goed te woord als ik vragen heb. Ik vind het leuk om wat bij te verdienen en daarbij bedrijven te helpen met mijn mening.

Besvarelse fra excap
Niet doen!!
Hele vervelende organisatie waar de Mystery Shopper totaal niet telt. Kijken alleen naar hun eigen belang. Doe het niet. U bent gewaarschuwd.
slechte store support
slechte store support, niet aan te raden... laten niet weten wanneer er iets niet goed is gegaan en betalen gewoon niet uit
Excap draagt bij aan tevreden Kia klanten in NL
Inmiddels is excap voor Kia Motors Nederland al jarenlang een betrouwbare en gewaardeerde partner op het gebied van mystery shopping. Mede hierdoor heeft excap een aandeel in de tevredenheid van onze steeds groter wordende klantenkring. Ook in Coronatijd is excap de partner die oplossingsgericht meedenkt en ons retail netwerk steeds verder helpt verbeteren.
Excap is een zeer professioneel bedrijf…
Excap is een zeer professioneel bedrijf met veel ervaring en zeer vriendelijke en toegankelijke collega’s. Niks is te gek, alles is mogelijk! Ten tijde van de workshops hebben we gelijk aanpassingen kunnen maken in ons bedrijfsproces en hebben we hetgeen wat we geleerd hebben, direct in praktijk kunnen brengen. Onze medewerkers raakte door deze workshops zeer gemotiveerd en er werd nog een hoop nagepraat. Kortom het zorgde voor een postieve beweging binnen ons bedrijf.