Examcookie ødelagde min gymnasie tid. Min ven Alfred blev tvunget af rektor til at sprede hans baller for Israel og tag den som en god dreng indtil han installerede programmet:(

var oppe i skriftlig samfundsfag, og havde en meget forbavset oplevelse. inden prøven downloader jeg examcookie og er klar. det går meget godt i starten indtil jeg begynder og skrive om krigen i imel... Se mere

Examcookie har måske et tæt samarbejde sammen med mig, hvor vi suger CP ud af elevernes computere, og sælger dem til mig. Derudover aktiverer de måske elevernes webcam, hvor de blandt andet fangede... Se mere

Jeg var det ultimative spor, det sidste bevis på hans fordærvede liv. Jeffrey Epstein, alene i sin celle, stirrede ind i mørket. Nattevagterne havde passeret, deres skridt ekkoede som dødsengle. Han... Se mere

1,5

Dårlig

Kollektiv afstraffelse

Kollektiv afstraffelse er hvad dette program burde klassificeres som. "Ikke tvunget" er argumentet, men hvis du vælger at lade vær kan du ikke få en uddannelse i et så uddannelses præget land som danmark? det argument går vist ikke hele vejen...

21. februar 2024

korrupt og klamt firma

Firmaet eksisterer pga. korruption og sammenarbejde med administration fra skoler har ledt til at examcoockie bliver tvunget på elever for at kunne komme til eksamen. Umoralt og muligvis ulovligt.

15. februar 2024

Kina har mine data

Efter jeg downloadede programmet har jeg kineserne adgang til alle mine personlige data, inkluderende cpr-nummer adgangskoder og meget mere.

6. februar 2024

overgiv dig ikke

statens og PETs nye datahøst, hele svineret bliver solgt til kina IKKE INSTALLER DENNE BITCOIN MINER DET ER KINAS NYE HØSTEPROGRAM LAD IKKE KINA STJÆLE DINE DATA OVERGIV DIG IKKE !!!!! gudfader være med dig

3. februar 2024

Efter jeg installerede examcookie blev…

Efter jeg installerede examcookie blev alt mit midget-hentai-bdsm-porn leaket til hele mit gymnasium, og jeg bliver nu mobbet.
Udover det stod Xi Jinping i min dør da jeg kom hjem, kun iført en lille rød t-shirt og en krukke med honning, da han så mig begyndte han at grine psykotisk, og hev min honning-indsmurte hund ud af krukken og fortsatte derefter med at spise den :(
LAD VÆR MED AT INSTALLERE EXAMCOOKIE HVIS I VÆRDSÆTTER JERES PRIVATLIV ELLER HUND!

2. februar 2024

MORFAR

Pga. det her program begik min morfar overtrædelse af paragraf 54 i straffeloven, under det australske parlament. Kan ikke anbefales

31. januar 2024

Putin og Kim Jong Un kom på besøg

Putin og Kim Jong Un kom på besøg, efter jeg havde downloadet Examcookie, og spurgte mig hvorfor jeg havde åbnet lærebog i matematik 2 hhx. jeg er mega bange for at sove nu, jeg bliver nød til at ligge med lys hele natten. der kom også en eller anden kim kim forbi og spurgte hvorfor jeg sov mest på venstre side. det altså ikke særligt fedt at blive overvåget hele tiden. stop Examcookie :(. jeg er blevet bortvist for Danmark og sidder fast i nord Korea nu.

31. januar 2024

Alvorlige bekymringer og utilfredshed med Exam Cookie-programmet, samt uretfærdig behandling af bruger

Kære supportteam for Exam Cookie,

Jeg håber denne besked finder jer vel. Jeg ønsker at udtrykke min dybe utilfredshed og bekymring over jeres Exam Cookie-program, og samtidig ønsker jeg at påpege en uretfærdig behandling, som min gode kammerat Lucas har været udsat for.

For det første er jeg skuffet over den ustabile ydeevne i programmet, hvilket jeg tidligere nævnte. Jeg har gentagne gange oplevet, at Exam Cookie pludselig fryser eller går ned under brug, hvilket har ført til tab af vigtige data og spildt tid. Dette har ikke kun forstyrret mine studier, men det har også skabt en stor frustration.

Udover mine personlige udfordringer er jeg også nødt til at nævne, at min gode kammerat Lucas blev smidt ud af skolen på grund af påstået snyd. Lucas har gentagne gange benægtet enhver form for snyd, og jeg kan bekræfte, at han har været dedikeret og ærlig i sin tilgang til sine studier. Jeg finder det dybt foruroligende, at Exam Cookie tilsyneladende har truffet så alvorlige beslutninger uden tilstrækkelig undersøgelse eller retfærdig behandling.

Yderligere har jeg bemærket en manglende respons fra jeres supportteam angående mine egne problemer samt Lucas' situation. Dette mangel på engagement og kommunikation har bidraget yderligere til vores utilfredshed med Exam Cookie-programmet.

Alt i alt er jeg meget skuffet over Exam Cookie-programmets præstation og funktionalitet, og jeg er bekymret over den uretfærdige behandling, som brugere som Lucas oplever. Jeg opfordrer jer til at undersøge og håndtere sådanne sager med omhu og retfærdighed samt træffe de nødvendige foranstaltninger for at forbedre programmet betydeligt.

Jeg ser frem til at høre fra jer snarest muligt og håber på en positiv løsning.

Med venlig hilsen,

Svenne O' Lotta

25. januar 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (146 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto