Otroligt smidig diffuser att använda och rengöra. Sprider sig mycket bra i mitt vardagsrum på ca 25kvm. Var i kontakt med kundtjänst då jag trodde att diffusern hade gått sönder, (det hade den inte)... Se mere
Vi köpte vår diffuser för något år sedan, och älskar den! Den används ofta, flera gånger i veckan, med någon av oljorna jag köpt till. På önskelistan står sedan länge minst en till, till nedervåningen... Se mere
Kan inte leva utan min diffuser! Sätter på den direkt när jag kommer hem och varierar oljorna. Får mig att slappna av och må riktigt bra även om jag var stressad och trött efter jobbet. Snabb leve... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Bra produkt, trevlig kundtjänst
Var i kontakt med kundtjänst då jag trodde att diffusern hade gått sönder, (det hade den inte) men svaret jag fick av kundtjänst var otroligt proffesionellt, trevligt och hjälpsamt. Kan rekommendera den produkt och detta företag varmt!
Älskar diffusern och dofterna.
Älskar diffusern och dofterna.
Fick tyvärr en flaska som inte går att droppa ut utan det rinner trots att plastmunstycket sitter som det ska. Då kan man tyvärr inte räkna dropparna utan det blir oftast för mycket eller för lite.
Har tagit kontakt med Evoroma men inget svar.
Alla andra 5 flaskor fungerar som de ska
Sprider väldoft i mitt hem utan att…
Sprider väldoft i mitt hem utan att doften blir för påträngande
NÖJD till slut
Vill gärna göra ett tillägg till tidigare recension av Evoroma. Var så besviken på hur en reklamation hanterades. Blev dock till slut kontaktad per telefon och förstod att ärendet fallit mellan stolarna hos ekonomienheten. Sånt kan ju hända. Har nu blivit återbetalad med kompensation. Tycker att det är viktigt att även notera detta. Är för övrigt mycket nöjd med min nya diffuser och dofterna är ju underbara,
Snygg inredningsdetalj med goda dofter
Snygg inredningsdetalj med dofter som doftar gott & lagom. Bra bemötande från kundservice. Bra pris!
Evoroma är den bästa köpet nånsin
Evoroma är den bästa köpet nånsin. Dem har dem bästa dofterna , är så nöjd. Doften sprider sig i hela huset. Kan rekkomendera stark till andra som är intresserad att köpa. Jag har köpt så dyra doftspridare innan men ingen är som Evoroma , doften stannar så länge i huset . Bästa köpet .
Bästa köpet
Jag är super nöjd, har katt och den tar bort all lukt från lådan.
Doftar underbart i hela huset.
Snabb leverans och bra förpackning, huset doftar så gott efter jag köpt diffusern, är mycket nöjd med mitt köp.
Fin stilren och smidig diffuser
Fin stilren och smidig diffuser. Rekommenderas. Många lukter att välja emellan. Snabb leverans.
Helt perfekt när man behöver en god…
Helt perfekt när man behöver en god doft hemma. Snabb leverans.
Snabb och smidig leverans.
Snabb och smidig leverans.
Produkterna håller hög kvalite.
Bästa grejen jag har ärligt
Bästa grejen jag har ärligt! Finns fantastiska dofter som sprider en härlig doft.. Får ofta frågan vad det är som luktar så gott.. Jag använder den i stort sett dagligen och köper nya oljor ofta då dom går åt snabbt! Klart värt varenda krona 🙏😊
De skapar verkligen lyx i hemmet och…
De skapar verkligen lyx i hemmet och får ens hem att kännas varmt och fyllt av kärlek!
Älskar eran diffuser och dofterna jag…
Älskar eran diffuser och dofterna jag köpt till. Lyckades slå ner den men med eran proffsiga och snabba personal hade jag en ny "kåpa" I min postlåda 2 dagar senare. För att vara en reservdel var priset mycket bra! Tack!
Allt perfekt!
Snabb leverans, bra och snabb kundservice och doftar underbart!
Snabba leveranser
Snabba leveranser. Bra service vid kontakt. Goda dofter
Jag är supernöjd med min Evoroma den är…
Jag är supernöjd med min Evoroma den är snygg och fungerar toppenbra.
En superfin diffuser som ger skön o…
En superfin diffuser som ger skön o mysig doft, länge💕