Bij aankoop van een ps5 en installatie van 1 tb extra geheugen alles naar verlangen ontvangen. Super snel en vriendelijk geregeld voor een top prijs! Ik gebruik de PlayStation ongeveer 2 weken nu en a... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Betreft de aankoop van een Xbox series X. Nette advertentie op marktplaats, nette communicatie, na een kleine aanbetaling kon ik de Xbox de volgende dag al ophalen op een geschikte tijd in Oss bij ee... Se mere
Wij hadden via Evo Controllers een nintendo switch besteld. Eerst waren we huiverig omdat evo controllers geen website heeft. Maar na contact via marktplaats en er geen andere opties waren toch ov... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Evo Controllers is an experienced online store for exclusive and custom-assembled controllers and accessories for game consoles.
Kontaktoplysninger
Great service
I bought a ps5 from EVO Controllers and while they were on holiday they made sure I could pick up the package at a different location. With that kind of service and fast replies they deserve the 5 star rating.
Top bedrijf met snelle duidelijke communicatie!
Evo Controllers had een PS5 te koop staan. Ik was al een tijdje op zoek maar vertrouw niet gelijk alles online. Daarom eerst even contact opgemomen. De communicatie verliep heel vlot en alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk ook nog een custom controller met backpaddles laten bouwen waar ik zeer tevreden mee ben!
Playstation 5 van Evo Controllers
Ik heb eindelijk een Playstation 5 kunnen krijgen door de uitstekende service van Evo Controllers. Ik heb het bedrijf al aan meerdere vrienden aangeraden en ze zeggen allemaal hetzelfde: goede service, aardige gasten en ze zijn allemaal dik tevreden met hun Playstation 5 die ze anders nooit zouden hebben. Ik raad Evo Controllers aan iedereen aan, ze stellen niet teleur. Heb hier de beste service gekregen in jaren, de meeste bedrijven zullen vanaf nu een downgrade zijn.
Top Service
Ik heb een aantal dagen geleden een Xbox Series X besteld bij Evo Controllers. Ik wil de mannen hiervoor bedanken en ik kan iedereen die op zoek is naar een console hen aanraden. De console werkt perfect, de mannen reageren snel op whatsapp en het product werd tijdig geleverd. Subliem!
Snelle en vriendelijke service!
Snelle en vriendelijke service! Producten (consoles en controllers) bevallen erg goed, dus zeker een aanrader om bij EVO aan te kloppen voor je hardware.
Thanks!

Goede en snelle Xbox levering
Ik heb hier een Xbox Series X mogen bestellen. Van begin tot einde professioneel en zorgvuldig behandeld. Regelmatig op de hoogte gebracht van de status van de zending en keurig volgens planning (binnen 1 dag) ontvangen. Zeer tevreden!

Geweldige controller!
Geweldige controller!
De levertijd bedroeg iets langer dan gepland wegens omstandigheden maar ten alle tijden zijn ze bereikbaar. Ze hebben netjes contact gehouden en hebben een top controller afgeleverd!
Super blij mee

Professionele controller
Professionele controller. Goede service.

Besvarelse fra Evo Controllers
Super snelle en top service
Ik heb 2 keer een Playstation 5 gekocht bij hun. Super snelle service!! Ik had de Playstation binnen enkele dagen al binnen. Netjes in doos, nog helemaal nieuw, inclusief facturen.
Echt een aanrader!!

Besvarelse fra Evo Controllers
deze man maakt echt top controllers!

Besvarelse fra Evo Controllers
Zojuist een playstation 5 bij de mannen…
Zojuist een playstation 5 bij de mannen gekocht goede levering en nemen snel contact met je op

Besvarelse fra Evo Controllers
Very happy with the service Evo…
Very happy with the service Evo Controllers provided. Had the option to send my own controller to customize it with paddles and digital triggers. Saved me alot of money without buying a whole new controller. Good communication also. Satisfied customer!

Goede service snelle reactie
Goede service snelle reactie . Denken mee in oplossingen en heel vriendelijk

Top service
Top service! Communicatie gaat zeer vlot via whatsapp reageren vrij wel onmiddellijk. Je geeft je wensen op en deze mannen kunnen het, ze denken ook met je mee! Ze hebben veel foto’s ter beschikking moest je toch twijfelen voor een kleur of detail.
Controller werkt super vlot met je ps5!
Top werk geleverd!

Evo Controller als vervanger van Scuf
Goede controller. Voelt solide aan met, voor mij, de paddles op precies de juiste plek. Van Scuf op ps4 na overstap naar ps5 op zoek gegaan naar een vervanger (Scuf levert nog (steeds) niks voor ps5) en die van Evo is 'm wel. De 2 heren van Evo hebben ook hart voor hun zaak wat meegenomen is (dachten goed mee en gamen zelf ook). Hoop hier net zolang (heel lang) net zoveel plezier van te hebben als mijn oude Scuf. NB; ik heb qua kleur voor de nieuwe zwarte gekozen, rood is nl. geen rood maar veel meer een soort vieze kleur roze. Als het je ding is misschien mooi maar rood is het i.e.g. niet.

Besvarelse fra Evo Controllers
Very good product and service
Very good communication. Honest and direct service. Very happy with my controller. I’ll definitely buy again in the future

Ps5 controller met paddles + digital triggers
Via marktplaats bij evocontrollers terecht gekomen. Na het eerste contact te hebben gehad via marktplaats heb ik via whatsapp mijn wensen duidelijk gemaakt. Je hebt veel keuze en mocht je twijfelen qua kleur kan je overal foto's/voorbeelden van vragen. Ik ben voor de paddles de digital triggers gegaan. Alles netjes afgehandeld via een betaallink en netjes een factuur ontvangen. De joystick werkt perfect en voelt degelijk aan.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit! Ze proberen met je mee te denken en geven je advies op maat. Aanrader om hier je controller te laten modden of aan te schaffen. Erg blij met mijn zwarte PS5 controller.
Groet jochem

Besvarelse fra Evo Controllers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.