Eventurekspressen AS Anmeldelser 4

2,8

Virksomhedsoplysninger

1. Transportservice

Skrevet af virksomheden

✅️Løsningsrettet transportfirma ✅️Stolt Finnmarksløpet-partner ✅️Gode referanser ✅️Fast rute vest - sør - nord ✅️Spesialisert på MC, amcar, snøscootere, ATV og UTV Frakter nesten alt du kan tenke deg!👍

Kontaktoplysninger

2,8

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uærlig fra start til slutt.

Uærlig fra start til slutt.
Nå vites det ikke om han som tar på seg oppdrag er han som eier firmaet for dette firmaet opererer både under Eventurekspressen og Quick-transport.
I Brønnøysund registrene er de registert under "produksjon av rør og andre rørdeler" og det er kanskje det de burde holdt seg til.. Forsinkelser med uante unnskyldninger, ingen fraktbrev, skade på kjøretøy og inkasso før faktura forfattet i korthet.
Kontakt personen som tar på seg oppdrag fremstår som meget hyggelig på telefonen, men det er desverre ingen kontroll på noe i firmaet virker det som. Henter varer underveis slik at ruten også blir forsinket uten å varsle. Alt er bare stablet inn i bil og henger uten system med løse deler av jern og stål irundt godset som fraktes.
Forbrukertilsynet har tatt saken, så det blir vel en løsning etterhvert.
STYR UNNA!

6. marts 2025

Hei Eva!
Jeg kan forsikre deg om at dette oppdraget ikke har blitt utført av Eventurekspressen AS, da driften her er innstilt.
Vårt selskapsnavn har dessverre blitt benyttet til å selge inn oppdrag som har blitt utført av andre.

Beste hilsen
Jacqueline B Mikula
Innehaver

Mer som Eventyrekspressen

Mer som Eventyrekspressen

Total mangel på kommunikasjon, unnskyldning etter unnskyldning på avtalte leveringsdager.

Er du innteresert i Norges kanskje mest useriøse og uprofesjonelle aktør, da har du funnet de.

25. januar 2025

Besvarelse fra Eventurekspressen AS

Hei Marius, leit å lese om din opplevelse med oss.
Dessverre kan jeg ikke finne ditt oppdrag i vårt ordresystem, og har derfor ingen oversikt over hva denne saken gjelder eller hva som er blitt avtalt mellom deg og sjåfør.
Vi har dog dessverre hatt både sykdom og en bil på verksted, noe som har forsinket ruten vår kraftig og som vi er lei oss for.

Jeg hadde helst sett at du kontaktet oss sentralt for å gi oss en sjanse til å rette opp inntrykket før du skrev en negativ anmeldelse uten å gi oss denne sjansen.
H/Daglig leder for Eventurekspressen AS

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ryddig transport

God kommunikasjon, fikk levert atv på døren selv om avtalen var at den skulle leveres i Oslo som er en time unna. Grei pris og ikke overpriset. Kan anbefales

4. juli 2024

Useriøse, ansvarsfraskrivelse.

Kjøpte scooter i kirkenes helt på slutten av sesongen. Vi skulle ut å prøve scooteren den helga den skulle komme. Var meningen lørdag men det var bare forsinkelser og unnskyldninger fra transportør. Ble til slutt så vi skulle møtes i Trondheim,( 2,5 timer fra oss) lørdag ettermiddag ettersom det hær var siste mulighet for å prøve scooteren før den ble parkert for sommeren. Mens vi var i Trondheim og ventet kom det stadig flere unnskyldninger om forsinkelser og omlastinger. Når dem endelig kom på kvelden var det sent og ikke dagslys lenger. Vi var kalde og irritert noe som førte til att vi bare ville få lastet opp scooteren og komme oss hjem. Ble da desverre ikke besiktiget under overlevering som transportør hevder. På søndag la jeg merke til skramer på begge sider og noe gnisse skader og en differanse på 7km på telleren. Sett i etterpåklokskapens lys så burde jeg ha dokumentert det før bruk men tenkte da att jeg skulle kontakte forhandler på mandag for å høre om scooteren faktisk var så strøken som dem sa og det bekreftet di. Vi var ute å kjørte en tur på en scooter led i Sverige på søndag, ble en veldig rolig og forsiktig tur ettersom det snødde og var litt dårlig sikt den dagen. Når vi kom hjem så ville jeg gå grundig over scooteren og da fant jeg mye mer. Sendte da bilder til forhandler og transportør men det att jeg hadde brukt scooteren ble brukt mot meg for alt det var vert. Jeg ville aldri kjøpt en strøken scooter til 175000 for å leke og herje med. Er veldig nøye og forsiktig med alt jeg har og hele saken er bare trist. Transportør har måtte vist om skadene men nekter plent ettersom jeg ikke sjekket grundig ved overtakelse. Spurte også verkstedet som reparerte scooteren og dem mente det skulle være vanskelig og få til noen av skadene ved bruk. Var tydelige gnisse skader som om noe har gnisset over tid. Men blir jo bare ord mot ord. Ble en forsikringssak som jeg måtte ta på min kappe. Ble også lovet att dem skulle ta halvparten av egenandelen for å få saken ut av verden noe dem gikk tilbake på når forsikringssaken var ferdig.
Konklusjonen: sjekk nøye over ved overtakelse, bruk noen ekstra kroner på ett seriøst selskap.
Kommer sikkert unnskyldninger, anklager og ansvarsfraskrivelse på dette innlegget også.

Som forventet ble det ett langt svar med bare løgn og svada. Har vært i transport bransjen sjøl i 20 år nå og vet hvordan en skal behandle kunder.
Har heller aldri gidde å brukt energi på dere om jeg har skadet den selv. Ikke en formue i egenandel. Men en så useriøs aktør bør folk vite om.

6. maj 2023

Hei Dag Atle!

Vi syns det er trist at du føler det slik rundt din erfaring med oss og forhandleren Kirkenes Bil.
Vi beklager igjen for forsinkelsene som oppstod, men vi kan aldri garantere leveringstidspunkt da for eksempel strekningen Kirkenes - Trondheim er lang og utfordrende, spesielt under vårløsningen.

Ved din transport hadde vi også med oss tre helt nye snøscootere og din brukte på lukket kapellhenger. Det var ingen skader på de tre nye. Det ble heller ikke oppdaget skader ved overlevering i Trondheim.

Vi stusser på at du skriver at det var mørkt ved overlevering, da bilder og film du selv har sendt viser at det er godt med lys når du kjører scooteren inn på din egen tilhenger.
Bilder av påståtte transportskader er tatt etter at scooteren er transportert 2.5 timer hjem, deretter et ukjent antall timer til og fra Sverige der du også brukte den på en lengre scootertur.

Det er riktig at vi ga deg et raust tilbud om refusjon av halv egenandel for en rask og grei løsning, dette takket du nei til. Etter at du ikke fikk medhold av forsikringsselskapene krever du likevel halve egenandelen mot at du ikke skriver negativ omtale om oss.
Vi kan, som et seriøst firma dessverre ikke la oss presse av slikt når vi har vært redelige overfor deg hele veien. Noen ganger klarer vi bare ikke å bli enige eller gjøre alle til lags, alle bestrebelser til tross.

Vi håper likevel du får mange flere fine opplevelser med din Lynx Commander nå som sesongen starter igjen. Alt godt!

Mvh
Jacqueline og Asle i Eventurekspressen AS

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.