Har købt ny ladeboks hos EVDK. Valgte at bruge min egen elektriker til at skifte den eksisterende ud med den nye. Efter installation skulle den aktiveres ved at ringe til kundeservice - her fik jeg... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos evdk gør vi opladning enkelt. Vi har skåret alt det unødvendige fra, så du hurtigt og nemt kan finde den rette ladeløsning - uden bøvl. Vi tror på kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Vores ladeløsninger er fremtidssikrede og designet til at gøre din hverdag lettere. Med mange års erfaring i elbilbranchen ved vi, hvad der virker. Derfor har vi samlet de bedste løsninger ét sted - så du slipper for at lede. Med evdk og vores app får du en enkel og tryg opladningsoplevelse. Ingen forvirring, bare strøm på bilen.
Du får 2 års fabriksgaranti på ladeboksen.
Stegholt 8a, 6200, Aabenraa, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Super go oplevelse og fik svar på alle mine spørgsmål 😊

Besvarelse fra evdk
Super hurtig service og opsætning af vores nye ladeboks.
Alt spiller efter opsætning👍

Besvarelse fra evdk
Har haft en rigtig god oplevelse med evdk, både ift. bestilling, installation og kontakt til support. De fortjener 5 stjerner og jeg vil anbefale andre at handle her, både for den gode behandling men selvfølgelig også for de fine priser.

Besvarelse fra evdk
De tager altid telefonen. Er meget imødekommende overfor spørgsmål. Så hvis de beholder stilen og troværdigheden lover det godt. Kan kun anbefales

Besvarelse fra evdk
Vare præcis som beskrevet på siden og billig. Samt meget hurtig levering. Vil helt klart bruge siden igen.

Besvarelse fra evdk
Altid super god betjening og utrolige hjælpsomme

Besvarelse fra evdk
God kundeservice og meget imødekommende medarbejder. Hurtig levering af ladeboks.

Besvarelse fra evdk
Fantastisk kundeservice, der kan, og gerne vil, hjælpe når behovet er der.
Maria skal have mange roser herfra.
Bestilte en ladeboks gennem dem uden installation, og til trods for den manglende guide til elektrikeren så kom det hele til at virke efter kort tid, ved hjælp fra Maria.

Besvarelse fra evdk
God service af Maria ved lille forsinkelse mens ordren var undervejs

Besvarelse fra evdk
God oplevelse hele vejen igennem, kommer igennem telefonen med det samme. Overraskende billig ift tidligere selvskab, nem og billig bestilling og opsætning af ladeboks. Har samtidig fået elaftale. Alt i alt meget tilfreds.

Besvarelse fra evdk
Nemt at skifte fra tidligere leverandør til EVDK. Altid hurtig kontakt via kundesupport. Gode priser. Den sidste stjerne var kommet hvis de tilbød intelligent opladning i deres app.
OPDATERING:
Det har vist sig at der er flere indstillinger i opsætningen af ladeboksen som ikke har været korrekt fra start. Det har været en irritation, når man er skiftet fra noget, hvor det hele fungerede korrekt fra start. Det er dog løst nu, så vil ikke fjerne nogen stjerner på den baggrund.

Besvarelse fra evdk
Manglende hjælp når de produkter de sælger ikke virker skønt det er under garantien. Bliver anbefaler af evdk medarbejder at kontakte andre firmaer for hjælp men de står uforstående over for at edvk ikke selv hjælper da lader er købt hos dem. Vi købte endda en okay god lader og fik at vide at de kunne hjælpe osv men da problemet kom og lader ikke virker så ingen hjælp. Dårlig stil og dårlig service