Eurotransmissie Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Vervanging van de mechatronic bij een Mitsubishi ASX bij Euro Transmissie Revisie in Rotterdam

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan het team van Euro Transmissie in Rotterdam en in het bijzonder aan Burak voor hun professionaliteit, betrokkenheid en menselijke benadering.

Na twee maanden van echte ellende met mijn Mitsubishi ASX 1.8 AT en meerdere bezoeken aan de officiële Mitsubishi-dealer Zeeuw & Zeeuw Wateringen, waar ik alleen kwam voor een reguliere oliewissel van de CVT-versnellingsbak, zijn de problemen juist na deze service ontstaan (trillingen, foutmeldingen en slecht rijgedrag). Het ergste was dat de auto na elke interventie van de dealer alleen maar slechter ging rijden. Ik heb veel tijd, energie en geld verloren, zonder dat er een duidelijke diagnose of oplossing werd geboden.

Pas bij Euro Transmissie in Rotterdam kreeg ik een professionele aanpak en een echte oplossing. Het probleem werd correct vastgesteld en opgelost: de mechatronic is vervangen, het systeem is gereinigd en de auto rijdt weer perfect. Daarnaast kreeg ik 12 maanden garantie, wat mij rust en vertrouwen geeft.

Speciale dank aan Burak en zijn team voor hun transparantie, geduld en de tijd die zij namen om alles duidelijk uit te leggen. Dit is service op een heel ander niveau.

Ik kan Euro Transmissie in Rotterdam van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar echte specialisten en niet opnieuw tijd en geld wil verliezen aan ineffectieve reparaties.

13. april 2026

Vanwege het feit dat wij ervan uit zijn…

Vanwege het feit dat wij ervan uit zijn gegaan dat de versnellingsbak een mankement had, gisteren gebracht, bak gecontroleerd ..... geen probleem aanwezig, vandaag opgehaald en verwachte onderzoeks kosten maar geen factuur was kosteloos .... keurige service van dit bedrijf.

19. juni 2025

slechte bak geleverd

slechte bak geleverd, slechte service, moeilijk in contact te komen en tot oplossing komen, man o man wat een gedoe. miskoop en veel te duur. kijken waar ik mijn gelijk moet halen.

13. december 2023

Er dette din virksomhed?