Jeg har handlet her flere gange og hver gang er varerne blevet hurtigt leveret . Jeg har også fået hjælp undervejs , og med friske dele herfra har løbehjulet fået et nyt liv. Jeg kan derfor anbefale... Se mere

Ringede først til butikken og fik svar på spørgsmål omkring forskellen på modellerne. I butikken fik jeg hjælp, og fik fragten gratis. Et par dage efter modtog jeg min vinterbadekåbe. Alt i alt en g... Se mere
Fik mit løbehjul alt var fint, men forhjulet holdte ikke luft blev ved med at pumpe den og den holder ikke luft, modtog den 21 fra pakkeshop og den holder stadig ikke luft forhjulet, så det ender med... Se mere
Den der frakke, badekåbe.... Den som skal holde varm både vinter som almindelig frakke og varm når man vinterbader...! Er bare så FED. Super hurtig service og levering.👍👍👍
Founded in 2009
We operate across 18 local domains and languages
We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.
With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

Help and guidance in different languages.

Uplandsgade 70, 2300, København, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Der manglede en del komponent, en taske, til mit køb, men tilbudet var så godt og leveringen var så kort at jeg egentlig stadig er tilfreds. 74% rabat + hurtig levering, det gjorde op for den manglende taske.

Super skuffende
KiteDanmark. NKX surf pad til surfboard or SUP.
Ordre nr 12000235888
Havde set frem til soft pads til surfboard og sup holder. Bestiller “single”. Af den meget lange produktbeskrivelse fremgår “kvalitet og sikkerhed”, at den passer til en lang række boards osv osv. Intet sted i produktinformation fremgår at man ikke kan bruge single og at single egentlig kun er til udskiftning - som der blev sagt i telefonen nu her. Flere dage efter jeg havde bestilt produktet sad jeg og glædede mig til at skulle surfe og tænkte “egentlig mærkeligt at man kan transportere SUP med en single rem”. Jeg bliver alligevel lidt skeptisk og ringer ind til dem. Medarbejderen var ikke sikker og undersøger med sin kollega og de kommer frem til, at ja man skal have mindst to og det er ikke sikkert kun med en (samt at single er til udskiftning fx eller ekstra)…. Medarbejderen er enig i at beskrivelsen er misvisende, men der er ingen kundeservice eller kompensation. Jeg kan sende den tilbage når jeg modtager den og få refusion, for medarbejderen var ikke sikker på, de kunne nå at annullere den da der var gået for mange dage siden jeg havde bestilt den. Spild af tid og ressourcer og dårlig kundeservice. Det mindste man kunne gøre er at kompensere ved at sende en til, så man rent faktisk havde et brugbart produkt. “Double udgaven” var udsolgt - jeg troede double betød at det var til to boards og medarbejderen var enig l, at det kunne forstås sådan… super skuffende og nu skal jeg vente på at få et produkt jeg ikke kan bruge og bruge tid på at sende den tilbage samt aflyse min surftur eller betale dyre domme for surfudlejning…

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Cykelhjelm til god pris. På hjemmesiden er der utallige farver og selvfølgelig størrelser at vælge imellem. I butikken var det ikke muligt at se alle farverne eller prøve størrelsen. Lidt ærgerligt, at alle størrelser ikke er tilgængelige.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Da det er en fødselsdagsgave som han først får på søndag kan jeg ikke bedømme produktet ☺️
Men bestilling og levering var perfekt og jeg køber gerne andre produkter via hjemmesiden.👍🏻

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
jeg mangler skruer til at skruer til at skrure pladen på. stå pladen. De var desværre ikke med i forsendelsen.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Min nye rulleskøjter de er rigtig gode at rulle på jeg er faktisk rigtig glad for dem så det skal I være glade for hav en fortsat god fredag og en god weekend og en god arbejdslyst

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Jeg har købt et isbad, hvor siderne buer ud når man fylder vand i, så låget ikke passer. Har skrevet til kundeservice omkring denne problematik, men de siger at det er pga. lang tids brug, jeg har lige købt det og kun lige fyldt det op, men de skriver det samme svar hver gang. Der er ingen service at hente her. Virkelig dårlig kundeservice og et produkt der ikke lever op til forventningerne men der er åbenbart intet at gøre.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Har købt det fedeste løbehjul til en mega god pris og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds👍😃

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Hurtig levering og præcis levering.
Kan ikke komme ind på jeres produktanmeldelse, og har ikke afprøvet "regnfrakken", da det har været for varmt, men tænker jeg vil blive glad for den, når det bliver lidt koldere.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Fin hjemmeside , fin levering dog kan de ikke gøre det på en dag som de skriver.
God cykelhjelm

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Hurtig afsendelse og et rigtig godt skateboard, som min søn er glad gor