Banner for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK Anmeldelser

103.463

4,0

Jeg har handlet her flere gange og hver gang er varerne blevet hurtigt leveret . Jeg har også fået hjælp undervejs , og med friske dele herfra har løbehjulet fået et nyt liv. Jeg kan derfor anbefale... Se mere

Fik mit løbehjul alt var fint, men forhjulet holdte ikke luft blev ved med at pumpe den og den holder ikke luft, modtog den 21 fra pakkeshop og den holder stadig ikke luft forhjulet, så det ender med... Se mere

Den der frakke, badekåbe.... Den som skal holde varm både vinter som almindelig frakke og varm når man vinterbader...! Er bare så FED. Super hurtig service og levering.👍👍👍

Bestilte et løbehjul til mit lille barnebarn, varen kom hurtigt og blev hurtigt godkendt. Så kun en god oplevelse herfra

1. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Skaterbutik
  2. nr. 13 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik
  3. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Surfbutik
  4. nr. 13 af de 13 bedste virksomheder i Vintersportsbutik

Om EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Euroskateshop (together with KiteDanmark and KiteNorge) is one of Europe’s leading online retailers of scooters, skateboards, surf, and snowboards.

• Founded in 2009

• We operate across 18 local domains and languages

• We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.

• With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

• Euroskateshop

A company with passion and dedication to extreme sports

Sports that we live and breathe for every day!
    Our company grew out of a desire to provide the best quality products for a reasonable price and thereby making the products available to everyone. We founded the company out of passion and dedication to extreme sports.

Our service

Help and guidance in different languages.

Help and guidance in different languages.
    We can provide you help and guidance in a few different languages, primarily english, danish, german, spanish and french.

Promotion box for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Sign up and get a FREE GIFT!

Join our newsletter and receive a free gift – just for signing up!

God

103 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(103.463)

15.173 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super😊

Jeg er fuld ud tilfreds , vinter badekåbe er god kvalitet , svare til forventning . Kan kun anbefales .

9. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din hyggelige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at badekåben er af god kvalitet og lever op til dine forventninger 😊 Vi håber at se dig igen snart!

God betjening

God betjening

2. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine review! Det glæder os at høre at du var tilfreds med vores betjening 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Super fin vinterbader frakke og super…

Super fin vinterbader frakke og super kvalitet

9. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vinterbaderfrakken er kommet til rette hos dig og at du er tilfreds med kvaliteten 😊 Vi håber du får mange gode timer i den!

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med produktet og at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Gode vare og levering

Har købt flere gange herfra og tingene og leveringen har altid været iorden.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine review! Det glæder os at høre, at både varen og leveringen har været helt som det skal være 😊 Vi håber at se dig igen!

Nemt

Nemt, hurtigt og kvalitet som lovet

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen var hurtig og at du er tilfreds med kvaliteten 😊 Vi ses gerne igen!

Nem og overskueligt køb af løbehjul.

Nem og overskueligt køb af løbehjul.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at dit køb af løbehjulet var nemt og overskueligt 😊 Vi håber du får rigtig meget glæde af det og ser dig gerne igen!

Nemt at bestille og hurtig levering 😊

Nemt at bestille og hurtig levering 😊
    Hjemlen jeg modtog er behagelig og flot 😍

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din flotte review! Det glæder os enormt at høre, at bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og at du er glad for hjelmeten 😊 Vi ses gerne igen!

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og let ombytning.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine review! Det glæder os, at høre at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med produkterne og ombytningen 😊 Vi håber at se dig igen!

Alt godt!

Hurtigt. Billigt. Alt godt!

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen var hurtig og prisen var rigtig. Vi ser frem til at se dig igen! 😊

Fede produkter og super service i…

Fede produkter og super service i forbindelse med ombytning. Kan klart anbefales

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for dine venlige ord! Det glæder os enormt, at servicen omkring ombytningen har været god. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Overskuelig website, hurtig levering, produkt levede op til forventningerne.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for dit fine review! Det glæder os enormt at høre at leveringen var hurtig og at produktet lever op til dine forventninger 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Hurtig levering.

24. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Jeg købte cykelhjelm og jeg er super…

Jeg købte cykelhjelm og jeg er super tilfreds hurtig levering 👍

26. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med både cykelhjelmen og leveringen 😊 Vi håber at se dig igen snart!

God hjemmeside

God hjemmeside.
    God mailkorrespondance.

2. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at hjemmesiden fungerer godt, og at levering og mailkorrespondance levede op til dine forventninger 😊 Vi håber at se dig igen snart!

God kvalitet på produktene og

God kvalitet på produktene og
    rask levering

4. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Takk for din fine anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med produktkvaliteten og at leveringen var rask 😊 Vi håper å se deg igjen!

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

4. september 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os enormt at høre at leveringen var hurtig og servicen god 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Super hurtig service- god indpakning

Super hurtig service- god indpakning, lækkert produkt..

31. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os enormt at høre at servicen var hurtig, og at produktet kom godt pakket og som forventet 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at leveringen var rask og at du fikk god service 😊 Vi håper å se deg igjen snart!