Banner for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK Anmeldelser

103.623

4,0

Jeg har handlet her flere gange og hver gang er varerne blevet hurtigt leveret . Jeg har også fået hjælp undervejs , og med friske dele herfra har løbehjulet fået et nyt liv. Jeg kan derfor anbefale... Se mere

Ringede først til butikken og fik svar på spørgsmål omkring forskellen på modellerne. I butikken fik jeg hjælp, og fik fragten gratis. Et par dage efter modtog jeg min vinterbadekåbe. Alt i alt en g... Se mere

Fik mit løbehjul alt var fint, men forhjulet holdte ikke luft blev ved med at pumpe den og den holder ikke luft, modtog den 21 fra pakkeshop og den holder stadig ikke luft forhjulet, så det ender med... Se mere

Den der frakke, badekåbe.... Den som skal holde varm både vinter som almindelig frakke og varm når man vinterbader...! Er bare så FED. Super hurtig service og levering.👍👍👍

1. Skaterbutik
  2. også i
  3. Streetwearbutik
  4. Surfbutik
  5. Vintersportsbutik

Om EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Euroskateshop (together with KiteDanmark and KiteNorge) is one of Europe’s leading online retailers of scooters, skateboards, surf, and snowboards.

• Founded in 2009

• We operate across 18 local domains and languages

• We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.

• With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

• Euroskateshop

A company with passion and dedication to extreme sports

Sports that we live and breathe for every day!
    Our company grew out of a desire to provide the best quality products for a reasonable price and thereby making the products available to everyone. We founded the company out of passion and dedication to extreme sports.

Our service

Help and guidance in different languages.

Help and guidance in different languages.
    We can provide you help and guidance in a few different languages, primarily english, danish, german, spanish and french.

Promotion box for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Sign up and get a FREE GIFT!

Join our newsletter and receive a free gift – just for signing up!

God

104 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(103.623)

14.287 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Badeponcho svarede til forventningerne

Badeponcho svarede til forventningerne. 👍

5. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glad for at høre, at badeponchoen levede op til dine forventninger 😊 Vi håber at se dig igen!

Hurtig service og lækker skoletaske

Hurtig service og lækker skoletaske

4. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre at servicen var hurtig og at skoletasken er lige hvad du ønskede dig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Hurtigt og effektivt levering

Hurtigt og effektivt levering.

Trods at have valgt en normal GLS-levering. (3-5 dages leveringstid), så modtog jeg min ordre allerede dagen efter.

29. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din flotte anmeldelse! Hvad dejligt at høre, at du fik din ordre så hurtigt – endda hurtigere end forventet! 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Fungerer bra og rask levering

Fungerer bra og rask levering

28. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tusen takk for din fine anmeldelse! Det er kjempefint å høre at produktet fungerer bra og at leveringen var rask 😊 Vi håper å se deg igjen!

Har nu for 3 gang oplevet at få forkert…

Har nu for 3 gang oplevet at få forkert vare😡
    Ombytningen er meget besværlig men lykkedes dog.
    Nej handler ikke der mere

5. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du endnu en gang har modtaget en forkert vare, og at processen har været besværlig. Vi er dog glade for, at det lykkedes at få løst problemet. Vi forstår godt din frustration og tager din feedback med videre.

Fandt en lille let rygsækstaske til…

Fandt en lille let rygsækstaske til fantastisk pris lynhurtig levering fantastisk kunde service

29. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for dit dejlige review! Vi er så glade for at høre at du fandt det perfekte produkt til fantastisk pris med hurtig levering 😊 Vi ses igen snart!

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Nem hjemmeside og bestilling

Nem hjemmeside og bestilling. Hurtig levering

4. august 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores hjemmeside var nem at bruge og at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering og gode tilbud

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for dine venlige ord! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber at se dig igen næste gang! 😊

28. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Løbehjulet til den 8åriges fødselsdag…

Løbehjulet til den 8åriges fødselsdag var ikke i orden v udpakning. Måske en returvare? 2 voksne arbejde på det en times tid, så kunne der rulles på det, men en af sammenklapnings-funktionerne kommer aldrig til at fungere…
    Efter noget skriv i hyggelig tone er jeg endt med dekort på 20%
    Det er vel ok.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Vi beklager, at løbehjulet ikke var i orden ved modtagelsen. Vi kan se, at du har været i kontakt med vores reklamationsafdeling, og at der er fundet en løsning i sagen. Vi håber, at løbehjulet trods problemerne giver glæde og god køreglæde.

Hurtig levering.

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din flotte review! Det glæder os enormt at høre at leveringen var hurtig 😊 Vi håber at få dig tilbage snart!

Lige som på billede super flotte…

Lige som på billede super flotte armbånd handler gerne her igen hurtig levering

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din review! Vi er så glade for at høre at armbåndet var præcis som på billedet og at leveringen var hurtig 😊 Vi glæder os til at se dig igen!

god service hurtig levering

god service hurtig levering

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din positive vurdering! Vi er glade for at høre, at du havde god oplevelse med vores service og hurtig levering 😊 Vi håber at se dig igen!

God kvalitet

God kvalitet

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten 😊 Vi håber at se dig igen!

God og overskuelig hjemmeside samt…

God og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering.

6. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores hjemmeside og den hurtige levering 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Super kvalitet

Bestilte på nettet, levering perfekt 2 dage så modtag jeg varen
    Frakken passer fuldstændig til billedet faktisk er den smukkere i virkeligheden, kvaliteten hel i top.
    Vil hel sikker handle der igen

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for dit skønne review! Det glæder os enormt at høre at frakken er endnu smukkere end på billederne og at leveringen var så hurtig 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Go service og hurtig levering

Go service og hurtig levering
    Vh Mick 😀

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Tak for din fine review, Mick! Vi er glade for at høre, at servicen og leveringen opfyldte dine forventninger 😊 Vi håber at se dig igen snart!

Skuffende kvalitet og…

Skuffende kvalitet og utilfredsstillende håndtering af reklamation

Vi købte to løbehjul hos virksomheden for omkring 800 kr. Begge løbehjul har udelukkende været brugt af børn og i mindre end en måned ved almindelig brug.

På begge løbehjul er den samme metalstift/låsemekanisme, som skal fastholde styret, faldet ud. Det betyder, at styret ikke længere kan fastgøres korrekt. At præcis samme fejl opstår på begge løbehjul efter så kort tid, synes jeg er meget skuffende og giver anledning til at betvivle kvaliteten og holdbarheden.

Jeg kontaktede virksomheden med henblik på reklamation. Deres løsning var at sende en reservedel, så jeg selv kunne montere den. Jeg synes ikke, det er en tilfredsstillende løsning på to næsten nye løbehjul, som begge har fået samme fejl efter meget kort tids normal brug.

Jeg havde forventet en bedre kvalitet og en mere tilfredsstillende håndtering af reklamationen. Især når der er tale om løbehjul til børn, hvor sikkerhed og holdbarhed bør være en selvfølge.

Jeg håber, virksomheden vil genoverveje deres håndtering af sagen.

31. juli 2026

Besvarelse fra EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Vi er kede af at høre om problemerne med løbehjulene. Da der ikke er angivet et ordrenummer i anmeldelsen, kan vi desværre ikke finde den konkrete sag. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan finde sagen og se nærmere på forløbet.