Europcar maakt fout en klant kan betalen
Alles ging mis... kwam aan en mijn visa kaart werd niet geaccepteerd, onterecht. Geld via booking.com kreeg ik meteen terug. Maar de medewerker van Europcar wilde mij toch de auto meegeven en kwam met een andere optie. Ik moest 290 euro voor de auto betalen plus 102 euro verzekering en dan kreeg ik de auto mee. Ik zei tegen hem maar booking.com heeft de auto geannuleerd. Geen probleem volgens europcar Thessaloniki. Ik beiden bedragen gepind en toen begon de ellende, de auto was geannuleerd. De medewerker gaf toe dat hij een fout had gemaakt en beloofde het het geld zsm terug te storten. Totaal 392,48 euro. Dit was op 27 mei. Het is nu 6 juni.. nog niets ontvangen maar wel dagelijks gebeld om te vragen waar mijn geld blijft. Niemand gaf een duidelijk antwoord tot gisteren. Ik zou mijn geld terugkrijgen maar ik moet wel 7 euro kosten betalen voor de bank????? Zei maken de fout en ik moet de kosten betalen????? Vandag kreeg ik een email met de melding dat ze 360 euro gaan overboeken????? Dat is geen 7 euro minder maar 32 euro???? Weer gebeld en toen kreeg ik de melding dat ik voor klachten bij het hoofdkantoor moest zijn!!! En nog steeds niets terugontvangen.... inmiddels 10 dagen van mijn vakantie verziekt door onkunde!!
Ik ben zeer teleurgesteld!!!