2,8

Middel

Meget dårlig kundeservice.

Det kører faktisk meget godt, lige indtil man skal have fat i deres support. Jeg oplevede at post nord havde lavet en fejl og sendt pakke til afsender, havde så aldrig forestille mig hvor store problemer dette skaber. Da jeg skriver det til europafragt går der 2 uger inden jeg får svar, hvor de så skriver at pakken er leveret. Men den er så leveret i Brøndby og ikke aalborg, som tydeligt fremgår af hvad de sender til mig. Selvfølgelig også meget at forlange, at de ved hvor de skal sende pakkerne hen betaler dem jo trods alt kun for det.

Nu er der så gået 3 uger, og selvom jeg brugte 1 time på at svare på deres mail, ja så venter jeg stadig på svar.
Bestiller nok aldrig herindefra igen,alt for besværligt hvis der opstår mindre problemer.

28. juli 2025

Jeg bestilte fragt gennem Europafragt…

Jeg bestilte fragt gennem Europafragt den 16. april, men efter 14 dage var pakken stadig ikke leveret. Jeg forsøgte gentagne gange at kontakte dem – uden at få svar.

Det er dybt utilfredsstillende at stå som kunde uden nogen form for information, hjælp eller ansvarstagen, når en forsendelse er forsvundet.

Efter lang ventetid modtog jeg til sidst en ny ordre, og jeg har derfor opdateret min anmeldelse.
Jeg kan dog ikke give en højere vurdering, da den mangelfulde kommunikation og meget lange svartider efterlader en usikkerhed omkring, hvorvidt pakken overhovedet når frem.

16. april 2025

Har bestilt i sidste uge og stadig…

Har bestilt i sidste uge og stadig intet modtaget, ingen track and trace og de skriver de er lidt bagud grundet black Friday.
Nu må vi se om jeg får min pakke som indeholder varer for 1200 kr.
Jeg bestiller ikke derinde igen.

9. december 2024

Nul service

Har bestilt den 31.08.24 men i dag den 16.09.24 har jeg endnu ikke modtaget min pakke.
Ingen kommunikation fra firmaet på trods af jeg har skrevet et par gange. Ved ikke om det er et fupfirma, men utrolig dårlig service fra deres side.

16. september 2024

Europafragt, det er et godt produkt. Jeg oplever at få mine varer hurtigere end før, når jeg handler fra 'shoppen'. Dog er der ikke nogen kommunikation førend pakken ligger i pakkeshoppen. Men det lever jeg fint med.

Ingen utilfredshed herfra.

9. august 2024

Ingen pakke og ingen kontakt

Jeg fik besked på, at min pakke var leveret, men der var ingen pakke at finde. Jeg har prøvet at kontakte dem flere gange, men de vender ikke tilbage på mine beskeder.... Jeg ville ikke bestille herfra igen...

1. august 2024

tre dage og stadig ikke leveret.

tre dage og stadig ikke leveret.
jeg skriver til dem, de siger det er på vej.
de har de skrevet i to dage nu. skriver jeg til deres kundechat. det er en eller anden robot som ikke svarer tilbage.

tror sgu det er lidt noget fup.

Fik endelig kontakt til dem, men er sgu lidt sketchy at skulle bestille fra en tredjepart for at få sine varer leveret.

11. juli 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto