Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co można stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Se mere
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Se mere
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chciałam zwrócić produkt nie spełnia moich oczekiwań
Torba nie spełnia moich oczekiwań chciałam ją zwrócić
Nie polecam. Zero informacji, wysyłka opóźniona , i niekompletna. Sprzedają rzeczy których nie mają nawet nie informując o zmianie zamówienia. Proponuję rozważyć tu zakupy.
Całą transakcję oceniam bardzo…
Całą transakcję oceniam bardzo pozytywnie,szybka dostawa,produkt bardzo dobrej jakości,polecam wszystkim kupującym z całą pewnością!
Sklep na 5
Pościel bardzo ładna, przyjemna w dotyku.
Szybka realizacja zamówienia, sprawna dostawa 🙂
Niestety
Niestety, posciel nie jest z bawełny, satyny, zbgt cienka, wszyte brzydkie zamki
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
serwis bardzo ładny szkoda
serwis bardzo ładny szkoda, że inny wzór na talerzach
Dobry jakościowo produkt
Dobry jakościowo produkt, który spełnił moje oczekiwania. Niska ocena spowodowana kilkukrotnym przełożeniem terminu dostawy, a także prośbami o opinię o produkcie przed jego dostarczeniem.
Produkty piękne
Produkty piękne i bardzo starannie zabezpieczone. Kontakt szybki i bezproblemowy. Bardzo dziękuję.
Piękny serwis
Piękny serwis, jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam
Pościel mięciutka i przytulna
Talerze są przecudne :) Wyraziste…
Talerze są przecudne :) Wyraziste kolory. Spełniły moje oczekiwania.
Zestaw pojemników jest super
Zestaw pojemników jest super, dobry materiał i bardzo dobrze zapakowane. Wszystko trafiło bez problemu. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep. Napewno nie ostatni mój zakup
Super sprzedawca
Przesyłka została przygotowana i wysłana ekspresowo. Zawierała szklane elementy i sposób zapakowania był naprawdę perfekcyjny. Produktu wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!
Super smaczne,wyroby dobrze …
Super smaczne,wyroby dobrze zabezpieczone przed zepsucie polecam, pozdrawiam serdecznie polecam swojm znajomym
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona ze szybkiej dostawy i z super towaru🙂
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniem. Przesyłka, w której znajdowało się szkło, była zapakowana solidnie. Wszystko dotarło do mnie w całości.
transakcja przebiegła pomyślnie
braki w dostawie i jakość produktu
- komplet bulionówek miał być z salaterką - przyszedł bez,
- sztućce bardzo niskiej jakości
Pościel dwustronna bardzo dobra…
Pościel dwustronna bardzo dobra jakościowo,jestem bardzo zadowolona,miękka w dotyku.
Gorąco polecam ❤🌹⚘
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.