Euromaster AB Anmeldelser 69

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt bra! Har tidigare lämnat in för AC-Service och nu var det dags för Basservice-oljebyte: Klockrent från start till slut. Rimliga priser, proffsigt kundbemötande och allmänt bara klockrent... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Behövde nya däck, gick enkelt att boka online. Fick tid ganska snabbt för bytet. De rekommenderade även en hjulinställning på grund av snedslitage. Fick tid för det väldigt snabbt och bilen uppför si... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen Otroligt bra! Väldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan däckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvätska. Punktliga och sn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kort väntetid, trevligt bemötande, lättförståelig och exakt offert + att det funkade efter servicen :-) Väldigt nöjd. Roliga gubbar också på mottagningen.

Virksomhedsoplysninger

1. Dækbutik
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Hjulbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Köp eller byt till bra däck, fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bra service

När jag var där första gången fick jag en bra bilservice och pris med trevlig bemötandet. Därefter hjulskifte.

13. april 2026

Fruktansvärt dåligt !

Fruktansvärt dåligt !
Tappade däcket 500 meter ifrån euromaster Jönköping när jag bytte till sommardäck.. dom glömde sätta dit bultar i vänster fram däck .

1. april 2026

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen

Otroligt bra! Väldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan däckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvätska. Punktliga och snabba, följer upp med sms och länk med fordonskontroll.
Har även däckförvaring där - De är toppen och Lollo i receptionen är en stjärna.
Tack så mkt!
/Kicki Lindgren

26. marts 2026

Bristande kommunikation

Bristande kommunikation dvs att olika medarbetare ger olika information. Det inger inte förtroende hos kund. Jag har informerat berörd verkstad om mitt missnöje. Jag har enligt verkstan själva betalt för mycket för genomförd tjänst men har inte fått några pengar tillbaka. Jag är besviken och kommer inte att återvända.

12. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vägrade montera sommardäck på bilen.

Försökte boka tid för däcksbyte men det vägrade man med hänvisning till att man inte får ha sommardäck på bilen i mars månad. Uselt att en däckverkstad inte kan ge rätt information. Det är skillnad på att ha sommardäck monterade på bilen och att köra med sommardäck i vinterväglag.
Vänd er till en seriös firma istället

3. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slarvade bort min navkapsel och ljög

Köpte och förskottsbetalade fyra nya vinterdäck med montering och balansering.
Euromaster slarvade bort min navkapsel och ljög om hur den försvunnit. Ingen dyr sak att köpa en ny men slarvar man bort eller har sönder kundens grejer så säger man till vad som har hänt. Vet att alla fyra hjulen hade navkapslar innan jag lämnade in dom eftersom jag själv lastade in dom i bilen. Sen var man också inne och pillade i ECUn och gjorde nån uppdatering jag inte bett om och nu går inte Körfältsassistansen att stänga av. Ringer och pratar med stationschefen som naturligtvis beklagar och varken vet eller hört talas om nånting om någon navkapsel eller uppdatering.

5. november 2025

Euromaster Växjö

Var inne på FRI funktion kontroll. Efter detta märkte jag att bilen var skrapat på vänster fram. Jag åkte tillbaka till verkstaden,men fick inte prata med mannen som kollade på min bil. Hans chef var tydlig att det var inte han som skadade bilen.
En "fri" kontroll kommer att kosta mig nu 6000kr. i självrisk och extra huvudvärk!

19. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko…

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko bildäck i Eslöv.

Han som konstaterade att han är chef har ett bemötande som under all kritik!

Till och med skrek på oss och lade på luren tre gånger i rad, blott för att vi tog upp en upplysning samt ville ändra en bokad tid.

Har haft flera uppsättningar hos Euromaster genom åren och detta är det första gång såna inträffade.

Vi mår fortfarande inte bra och depressiva.

24. november 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nätbokning

Om ni till och med skickar ut mail till era filialer varför folk kommer utan bokad tid pga att er hemsida är idiotisk så borde ni kanske göra en ändring på hemsidan. Det är ju inte så att ni är ett litet företag utan ett ganska stort företag som borde vett att förstå en sådan sak.

20. november 2025
Euromaster AB-logo

Besvarelse fra Euromaster AB

Hej Johan,
tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att det skapar frustration när hemsidan inte upplevs som tydlig och när det i sin tur leder till missförstånd kring bokningar. Det ska självklart vara enkelt att veta vad som gäller – både för dig som kund och för våra verkstäder.

Vi tar din feedback på största allvar och arbetar löpande med att förbättra både informationen och funktionaliteten på vår hemsida. Din synpunkt hjälper oss i det arbetet, och vi beklagar att du har drabbats av onödigt strul.

Om du vill får du gärna höra av dig till vår kundservice så att vi kan titta närmare på just det du upplevt och säkerställa att det inte händer igen.

Tack igen för att du hörde av dig. Din trygghet och upplevelse hos oss är viktig.

Respektlöst och slarvigt utfört arbete Euromaster Varberg

Jag lämnade in min bil hos Euromaster Varberg för ett enkelt däckbyte eftersom jag beställt nya sommardäck. När de var klara och jag kom hem såg jag att de hade skrapat lacken på bakskärmen under bagageluckan – tydliga märken som absolut inte fanns där innan. NOTERA bilen polerades för en månad sedan!

Detta är ett solklart bevis på hur oaktsamt och slarvigt de hanterar kundernas bilar. Det finns noll respekt för varken fordonet eller kunden. Att en auktoriserad verkstad kan orsaka skador vid något så enkelt som att lasta på gamla däck är under all kritik.

9. september 2025
Euromaster AB-logo

Besvarelse fra Euromaster AB

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att du upptäckt märken på bilen efter besöket hos oss – så ska det självklart inte bli.

Vi hade uppskattat om du hört av dig direkt när du såg reporna, så vi snabbt hade kunnat titta på det tillsammans. Du är varmt välkommen att komma förbi eller kontakta oss så att vi kan gå igenom bilen och göra en ordentlig bedömning. Vi tar sådana här frågor på stort allvar och vill gärna reda ut vad som kan ha hänt och hitta en lösning som känns bra för dig som kund.

Hoppas vi hörs snart.
Euromaster Varberg

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.