Blomsterne var omvendt proportioneret i forhold til billedet på siden. Blomster-specialisten i huset var meget skuffet. Mottageren gledet seg dog over å få blomster - så helt galt var det jo ikke. M... Se mere
De er den værste florist jeg nogensinde har prøvet. De følger ikke de ønsker og krav der har været til levering og jeg ender med en buket til 1300kr som aldrig blev leveret. BRUG IKKE DETTE SELSKAB... Se mere
flot service uden andet kontakt end ordren, og ordre blev leveret indenfor få timer. Meget flot buket! buket bestilt fra DK, så meget flot at denne service er mulig. :-) TAK!
Jeg kender kun .dk, men blev henvist til .No for at kunne bestille de blomster jeg gerne vil sende, så jeg håber, at. No er lige så fin som .dk - som jeg har været meget tilfreds med. Bruger .dk ofte
C. J. Hambros plass 2C, 0614, Oslo, Norge
Har ikke besvaret negative anmeldelser
BRUG IKKE DETTE SELSKAB!
Fikk en bukett som ligner slet ikke hvad jeg bestilte og var kundeservice var ikke hjælpsomt.
God oplevelse og de nåede at tilføje mine rettelser, selvom jeg skrev meget kort tid inden levering❤️
Vigtig jubileumsblomster leveret først dagen efter bestilt dato uden nogle varsler eller forklaringer. Stor skuffelse og sat en i dårlig lys. Efter kontakt med kundeservice kunne kun fragten refunderes.
det er nemt og blomsterne kommer frem til tiden. flotte blomster.
Alt for seint levering på dør. Bloømsterbukett var pakket i avis pappir. For en bukett som kostet 1000kr man forventer i hvertfall litt bedre pappir enn avispapir. Jeg skal prøve å unngå framtidens bestillinger via Euroflorist
Jeg bestilte blomster en sen aften i Danmark, og to dage efter blev de leveret til en adresse i Norge. Og så var det meget billigere for mig at vælge Euroflorist frem for Interflora. Tak for det.
Ikke hele bestillingen som jeg havde betalt for blev leveret. Det skulle være to bamser med blomster og chokolade, men bare en bamse var sendt til modtager. Ærgerligt, fordi det var tvillingefødsel. Håber forældrene kan få hente det som manglede❤️
Jeg fik ikke leveret den buket jeg havde bestilt.
Modtageren har sendt mig et billede og tak for buketten, og heraf kan jeg se, at det IKKE er den buket jeg har bestilt der er leveret.
På trods af ordrebekreftelse fikk jeg ikke besked om at de ikke kunne levere de tulipaner jeg bestilte. Pengene var ikke trukket. Jeg bestilte aftenen efter en ny bukett. Jeg spurgte kundeservice at nu blev jeg vel ikke trukket to gange, og det sagde de nej til. Og forresten så kunne de ikke sende tulipaner, det hadde de ikke. Ville jeg at de lavede en anden buket? Det sagde jeg ja til.
Det endte så med at min mor fikk 2 buketter, med nøjagtige samme hilsen, fra samme person (mig) og der er trukket penge to gange.
Jeg er sur, skuffet og irriteret over at kundeservice, som var 2 forskellige personer (en i norsk og en i svensk Euroflorist?) ikke kunne magte at snakke sammen og tænke; hov, det ser ud til at der er en fejl her??!
Jeg har sendt til Norge flere gange har været tilfreds
Tager betaling straks - og overholder samtidig ikke aftalte leveringstid.
Kan ikke anbefales
Jeg synes det gik nemt at bestille, men jeg havde problem med tlf nr. det er ikke lavet til udenlandske telefoner, så ikke så nemt fra Danmark.
Bestilte buketten om formiddagen og den blev bragt ud inden for 2 timer. Fik en sms om at den blev afleveret. Min veninde har sendt et billede af buketten og den var MEGA FLOT
Jeg bestilte blomster til en adresse like etter kl 14 i går. Den er enda ikke kommet frem til mottaker.

Besvarelse fra Euroflorist Norge