Send ikke jeres børn til dette stævne.
Jeg skriver for at udtrykke min dybe frustration og bekymring over den nyligt afholdte GIRLS CUP MAASTRICHT fodboldturnering i Holland. Som far til en 13-årig deltager er jeg rystet over de begivenheder, der fandt sted, som har efterladt min datter skadet og oprørt.
Under turneringen blev min datter udsat for aggressiv og usportslig opførsel af et medlem af det franske hold, specifikt pige nummer 7. Denne spiller trampede gentagne gange på hendes fødder, hamrede sit knø ind i min datters lår og skubbede hende, hvilket resulterede i, at min datter kom hjem halter og havde brug for smertestillende medicin.
Desuden rapporterer min datter, hendes træner og hendes holdkammerater, at dette ikke var en enkeltstående hændelse. En anden pige blev bidt, spillere blev skubbet og fik deres trøjer trukket i, samt revet i deres hår. Når det franske hold fik pigerne fra det Danske hold nedlagt, heppede deres fans og de piger der udførte den voldelige handling grinede og pegede fingre.
Desuden var der en mandlige træner fra et andet hold der truede og intimiderede min datters kvindelige træner. Denne adfærd står i skarp kontrast til turneringens princip om RESPEKT, hvilket rejser alvorlige spørgsmål om håndhævelsen af denne værdi.
Jeg er særligt bekymret over den tilsyneladende mangel på indgriben fra både dommerne og arrangørerne. Hvordan kunne sådan en åbenlys dårlig opførsel gå ubemærket eller uadresseret? Det er ufatteligt, at det franske hold fik lov til at beholde deres medaljer trods disse handlinger.
Denne situation er fuldstændig uacceptabel, og jeg har kontaktet arrangørerne, som har valgt at ignorere mine henvendelser. Der tages ingen ansvar under eller efter stævnet.
Derudover var indkvarteringen virkelig dårlig. De blev indlogeret i hytter med meget tynde vægge, der gjorde det umuligt at få en ordentlig nattesøvn. Hytterne var beskidte og der var både insekter og larver inde i hytterne. Sengetøjet var beskidt og hullet, hvilket gjorde det ubehageligt at sove. Desuden var maden ret dårlig og langt fra hvad man kunne forvente ved en sådan begivenhed og til den pris.
Send ikke jeres bør til dette stævne da jeg kan se at jeg ikke er den første der har skrevet om disse oplevelser.

Besvarelse fra Euro Sportring