Ik ben goed op de hoogte gehouden gedurende het hele proces. Uitstekend resultaat behaald. Triest dat KLM niet wilde betalen toen ik als particulier om compensatie vroeg (waar ik juridisch gezie... Se mere
It took a while (2 years) but we finally received a compensation from the airline because of a delay in our flight. During those 2 years EUclaim informed us each time there was a development in the cl... Se mere
Zeer duidelijke communicatie en opvolging. Niets op aan te merken. Houden wel veel commissie voor zichzelf. Zeggen dat ze 30% afhouden, maar dan komen er nog 122€ administratiekosten bij. Dus 150... Se mere
I am extremely glad to write this review about EUClaim. The topmost credential is their perseverance. I filed my claim in September 2024 and got the claim money in July 2026. Throughout the period the... Se mere
EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.
EUclaim helpt passagiers bij:

Met onze service loop je geen enkel risico.
Vossenstraat 6, 6811 JL, Arnhem, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Je kan alles zien online en ook zijn ze bereikbaar voor eventuele vragen. Ze zijn succesvol geweest met onze claim . Heeft wel een half jaar geduurd voordat het geregeld was.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Het proces van het indienen van de schadeclaim verliep soepel en bij vragen stond een medewerker van EUclaim altijd snel en vakkundig te woord. Ik kreeg ook regelmatig een update. Het duurde even voor het proces voltooid was, maar het geduld werd beloond met het uitbetalen van mijn schadeclaim!

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Ik ben erg tevreden over de hulp van EUclaim. Nadat KLM mijn eigen claims had afgewezen, heeft EUclaim mij uitstekend geholpen. Dankzij hun inzet heeft KLM uiteindelijk alsnog uitbetaald.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Goede communicatie zowel via mail of telefonisch.
Vriendelijk te woord gestaan.
Zal jullie zeker aanbevelen.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
EU claim bewijst de aanhouder wint. Na 4 jaar is onze claim voor geannuleerde vlucht uit Praag uitbetaald.
Top

Besvarelse fra EUclaim B.V.
EUclaim krijgt van ons 3 sterren. Niet omdat het niet doet wat het belooft maar omdat de kosten best hoog zijn en omdat de bijkomende kosten die we hebben gemaakt net onder hun grens zat van waar ze voor wilde declareren. Dat betekent dus dat als dit je overkomt je vooral moet zorgen dat je veel extra kosten maakt terwijl wij dat juist wilde beperken. Verder is het een keurige instantie waarvan het eigenlijk niet nodig zou moeten zijn dat ze er zijn. Maar de ‘eng-nekken’ van Ryanair zorgen er door hún onbereikbaarheid voor dat je dit soorr partijen nodig hebt. En ondanks bovengenoemde is EUclaim wel een net bedrijf.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Heel fijn dat jullie onze zorg uit handen nemen, maanden lang vol hielden en met resultaat!

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Het was allemaal erg duidelijk en makkelijk. Het heeft een behoorlijke tijd geduurd en blijkbaar de aanhouder wint. Top dat er zoveel moeite in gestoken word

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Snelle reactie op onze aanvraag. Nadat de claim was beoordeeld en aangenomen een goede uitleg omtrent de procedure.
Hele goede communicatie en service. Duidelijk omtrent kosten/uitbetaling.
Wij zijn zeer tevreden aan raden hun ten zeerste aan !!

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Got my refund in the end.
EUclaim did all the work and kept me fully informed at every stage.
Thanks

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk ook met de gewenste afloop.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Duidelijke instructies en afhandeling. Bespaart veel stress want de airlines zelf sturen je van het kastje naar de muur en EUclaim neemt je alles uit handen.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Bij de aanvraag worden veel gegevens gevraagd, maar ik begrijp dat dit nodig is voor beoordeling of een claim kans van slagen heeft. In mijn geval duurde het vervolgens heel lang nadat de claim was ingediend en leek er ondanks de regelmatige updates geen voortgang te zijn. Maar EUclaim gaat rustig verder met het proces en toen ik er eigenlijk niet meer op rekende kwam toch het bericht met de positieve uitkomst en de vergoeding. Een heel prettig resultaat dus.
Kortom, EUclaim is professioneel en doet wat ze zegt en boekt resultaat.

Besvarelse fra EUclaim B.V.
Snelle service en duidelijke uitleg over de procedures