Købte signeret hockey puck. Den dukkede aldrig op. Elendig shipping info, ingen info om pakkens DHL nummer, ingen kontakt til mig, elendig kundeservice fra Etsy med ubehjælpsomme svar. Undgå Etsy for... Se mere

Oplevelsen vurderes meget lav fordi hele processen har været unødigt langsom og frustrerende. Afsenderen var længe om at indlevere pakken, og nu er den forventede leveringsdato også overskredet. D... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør
  2. Elektronikbutik

Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.

1,4

Dårlig

20 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Betalt men ikke modtaget varen

D. 7. april 2026 bliver der trukket 11,32 Euro på min bankkonto for en “Ethiopian Bible”. Den er aldrig modtaget 😭😭😭 Da jeg ikke kan finde nogle mails fra Etsy (muligvis er den / de blevet slettet ved en fejl 🤔), forsøger jeg i dag at logge ind ved hjælp af to forskellige mailadresser, men min ordre fremgår ikke under min profil / bestillinger. Derefter skriver jeg med robotten, som ikke kan hjælpe mig.

Det er meget frustrerende ikke at kunne finde min ordre og kommunikere med et menneske, når jeg kan bevise, at bogen er betalt 😭😭😭 Jeg håber at denne feedback gør, at firmaet kontakter mig 🙏

4. juni 2026

Oplevelsen vurderes meget lav fordi…

Afsenderen var længe om at indlevere pakken, og nu er den forventede leveringsdato også overskredet. Der er gået næsten tre uger, og jeg har stadig ikke modtaget min forsendelse.
Forsinkelser kan naturligvis forekomme, men kommunikationen og sporingen har været meget utilfredsstillende. Tracking-opdateringerne er sparsomme og uklare, og jeg har ingen reel mulighed for at finde ud af, hvor forsendelsen befinder sig, eller hvornår jeg kan forvente at modtage den. Derudover tilbyder Etsy nærmest ingen hjælp med noget som helst. Der er man sgu åbenbart på egen hånd og selvfølgelig vil en sælger gøre det besværligt for dig at få en refundering.

Problemet er derfor ikke kun forsinkelsen i sig selv, men også den manglende gennemsigtighed og information gennem hele leveringsforløbet.

10. maj 2026

Pakke bestilt start Marts

Pakke bestilt start Marts. Så godt de dårlige anmeldelser. Kan ikke følge pakken medmindre man opretter en profil.. den er naturligvis heller aldrig kommet. Heldigvis er værdien kun 59 DKK. Hold jer væk, de er useriøse.

John

27. maj 2026

Total manglende info til adresse til…

Total manglende info til adresse til forretning.
Dette er vigtigt for jeg blev nægtet modtagelse før jeg havde betalt 25% ekstra i Told og evt op til 200 kr til post i gebyr. Købte kilt fra Skotland MEEEN den kom fra udlandet fra muslimske forretninger. Jeg har intet imod dem men ville ha kilten fra en Skotsk skrædder.

5. marts 2026

Min pakke er væk

Min pakke er væk - Fedex siger den er leveret, men vi har ikke modtaget noget. Kan ikke komme i kontakt med hverken sælger eller Etzy. Døde links og blindgyder - deres købergaranti er intet værd, når man ikke har et sted at henvende sig. Det virker som svindel og, jeg vil klart fraråde, at man bruger deres platform til at handle på.

31. marts 2026

Modtager ikke pakken

Jeg bestilte ikea stols adaptorer for halvanden måned siden uden at have hørt noget som helst. Det er nu 3 uger siden jeg burde have modtaget dem men har intet hørt...
Jeg har kontaktet Etsy mange gange men hører intet fra dem.. Helt håbløst og elendigt firma.

19. marts 2026

Et sindssygt mareridt

UkSwiftLeathers
United Kingdom

Det er firmaet Jeg har købt min vare hos som er fuldstændig inkompetente til at have en forretning
Jeg skal købe noget på etsy
Og jeg gør som alle køber gør jeg vælger min vare jeg skriver min adresse og jeg betaler prisen og jeg venter i over et måned og så får jeg at vide at min pakke er leveret og den er blevet leveret i Paris og så kontakter jeg supporten som er ret svær at finde inde på deres hjemmeside og lige så snart jeg har været i kontakt med en support så sender de et link som er dødt og så er jeg ude af supporten og så skal jeg finde hele vejen tilbage til supporten og starte forfra og så kontakter jeg sælgeren som overhovedet ikke er behjælpelig med noget som helst og det er ham der har lavet den forkerte adresse men han hjælper ikke
Så jeg ligger og svinger som et pendul imellem supporten og sælgeren så jeg vil stærkt fraråde at man køber hos Etsy
Fordi man kan risikere at komme i den situation jeg sidder i jeg har købt for 2000 kr som jeg ser som faldet på gulvet
Så jeg kommer aldrig nogensinde til at købe hos dem igen jeg sidder med et problem som jeg ikke kan løse men kun sælgeren kan løse sammen med Etsy
Og det virker på mig som om alle sammen løber fra deres ansvar så her er en meget meget frustreret anmeldelse og jeg er simpelthen så frustreret jeg har brugt siden den 21 december på det her og der er ingen ingen løsning kommet endnu så jeg giver op på denne her og lade den her stå som skræk og ve for andre der tænker at handle på det sted

21. december 2025

Vil levere vare tilbage fra Tyrkiet der…

Vil levere vare tilbage fra Tyrkiet der kom i dårlig kvalitet ingen retur label. Eller lign. Pris 700 kr for at sende vare på værdi af 2400 retur sgu ikke ok selv at hæfte for dette. Herudover er det næsten umuligt at finde deres retur system ? Fup x 1000

17. december 2025

Spørsmål

Er der nogen, der ved, om hjemmesiden er sikker at købe fra? Jeg kan se, at kommentarerne er 50/50

3. december 2025

Hold da op de er langsom

Hold da op de er langsom
Betalte den 13/11 2025
De har ikke engang bekræftet betalingen endnu d. 27/11-2035 , på deres shop tracking side

27. november 2025