Et Nyt Hjem - ejendomsmægler Anmeldelser 45

4,6

Jeg fortrød og trak mit sommerhus tilbage fra markedet og blev kun mødt af forståelse fra Michaels side og en opstartsfaktura, som var langt mindre end jeg havde frygtet Utrolig varmt, trygt og ree... Se mere

At vælge ejendomsmægler er angstprovokerende, da salget er så essentielt for det næste step. Et Nyt Hjem har fra første møde udvist omhyggelighed, høj faglighed og ikke mindst forståelse. Hele teamet... Se mere

En behagelig og tryg oplevelse af sælge hus hos et nyt hjem. Vi har haft fornøjelsen af både Michael og Susanne, til de mange fremvisninger af vores bolig. God feedback efter alle fremvisninger, så... Se mere

Kan læse de fleste har haft gode oplevelser, men det kan jeg desværre ikke tilslutte mig, måske fordi vi havde Michael, og ikke Susanne? Efter betinget købsaftale var underskrevet, skete ingenting.... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Vores grundlæggende holdning til ejendomsmæglerfaget er, at alle der skal sælge eller købe et hjem, fortjener at blive mødt af en ærlig, interesseret og faglig dygtig ejendomsmægler. En ejendomsmægler, der forstår, at boligsalg ført og fremmest handler om mennesker. Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig trygge igennem hele forløbet. Vi er begge rutinerede ejendomsmæglere med benene solidt plantet på jorden. Hver opgave er forskellig, så grundighed og opfølgning er vigtige nøgleord.

4,6

Svarer typisk inden for 1 måned

Vi har solgt vores mors rækkehus gennem…

Vi har solgt vores mors rækkehus gennem Susanne fra ’Et nyt hjem’. Det har været en helt igennem god oplevelse! Susanne er meget professionel, engageret og følger alting helt til dørs. Ved hendes energiske og kompetente indsats fik vi solgt huset på kort tid, og vi følte os tryg hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Susanne og ’Et nyt hjem’ til alle, der skal i gang med at sælge deres bolig.

28. april 2025

Opfølgning, troværdighed og yderst ordenlige

Det er hvad du får hos Et Nyt Hjem. Jeg følte mig meget tryg igennem hele forløbet ved salget af mit sommerhus. Susanne og Michael er begge meget behagelige og professionelle. De er et stærkt team som supplerer hinanden rigtig godt sådan at du som sælger føler dig hjulpet hele vejen igennem et salg. Derudover er de yderst erfarne og lokalkendte. Hvilket er virkelig rart.
Jeg vil til en hver tid give Et Nyt Hjem min varmeste anbefaling.

17. marts 2025

Salg af bolig...

Vi skulle videre fra vores dejlige hjem og søgte derfor på "sælg bolig" hvor Susanne fra, Et nyt hjem, ringde til os og vi fik aftalt et møde.
Det har været en helt fantastisk god oplevelse hele vejen igennem, hjælpsom fleksibel og utrogligt behaligt samarbjede. Det har simpelthen været så tryg en rejse i at få solgt boligen. Kan vitterlig kun anbefale Et nyt hjem til alle der skal sælge bolig.

27. marts 2025

Vi har for første gang skulle sælge et…

Vi har for første gang skulle sælge et hus. Til det havde vi valgt Susanne fra Et nyt hjem, og det har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt. Susanne er utrolig imødekommende, hørte på, hvad vi havde at sige, og sørgede for, at vi kom rigtig godt igennem processen. Vi har på intet tidspunkt følt os ladt i stikken, og huset blev solgt på under 2 måneder, så derfor giver vi vores varmeste anbefalinger til Et nyt hjem og Susanne.

10. marts 2025

Ærlig og dygtig

Endnu engang et godt samarbejde
Det er anden gang Susanne står for mit hus salg.
Det har helt igennem været super godt og behagelig arbejde
Der bliver fuldt op på alt!
Med henden på siden kan det ikke gå galt,så ad den grund kan jeg kun anbefale hende

10. oktober 2024

En helt igennem god oplevelse🫶

En helt igennem god oplevelse🫶
Vi har tidligere solgt via Susanne , og havde kun gode erfaringer, så det var helt naturligt at kontakte Et Nyt Hjem.
Susanne - og Michael - har været yderst professionelle hele vejen igennem, så vi har følt os helt trygge fra start til slut. At det så kun tog 10 dage, at finde den rette køber blandt flere, forstærker bare den gode oplevelse.

20. november 2024

Enestående service

Enestående service - bedste ejendomsmægler.
Min mor var kommet i en situation, hvor hun skulle sælge sit hus gennem mere end 34 år.
Vi havde 3 forskellige mæglere forbi, men allerede i den indledende samtale med Susanne fra “Et nyt hjem” var der en helt særlig kemi.
Valget faldt også helt naturligt med Susanne som vores mægler, hun har hele vejen fra start til “solgt” været fantastisk.
Undervejs da en mulig køber ikke kunne nå i mål, trak hun på sit store netværk, vi følte virkeligt at Susanne var med os og det gav en utrolig tryghed at have netop hende på “vores hold”
Da salget var endeligt blev vi ikke bare sluppet, vi blev fulgt helt til dørs.
Helt naturligt giver vi vores absolut bedste anbefalinger til “Et nyt hjem” det vil ingen fortryde.
STOR tak herfra.

15. august 2024

En rigtig god ejendomsmægler

Altid fået - lige fra begyndelsen - til handel var gennemført , fået en fin, reæl , gennemarbejdet behandling, Aldrig nogen “vrissen og sure miner “.
Alt fortalt - under handlen - så man forstod denne .Tak fra OS.

4. marts 2024

Vi har kun positive tilbagemeldinger…

Vi har kun positive tilbagemeldinger omkring vores samarbejde og salg gennem Et Nyt Hjem. Efter at have haft vores hus til salg i 6 mdr. gennem anden mægler, valgte vi at skifte til Et Nyt Hjem og udbyde huset til samme pris. Det tog kun 1 uge at finde de rette købere og vores vurdering er at markedsføringsmaterialet har haft en stor indflydelse på den store interesse, der nåede at komme (7 fremvisninger). Vi har fra dag 1 haft en rigtig god dialog med både Susanne og Michael, som løbende har opdateret os omkring henvendelser, opfølgning m.v. Det har fungeret rigtig godt, at vi selv har stået for fremvisninger og Susanne har taget dialogen med den efterfølgende opfølgning på potentielle købere. De bedste anbefalinger herfra, hvis jeg skal sælge hus igen, vil jeg uden tøven vælge Et Nyt Hjem ;-)

31. januar 2024

Tryghed

Som førstegangskøbere har det været en tryg oplevelse at have Susanne fra - Etnythjem med på sidelinjen. Trods hun i vores købsprocess var sælgers talerør, har vi følt os både forstået og guidet uanset hvad vores spørgsmål eller bekymringer har gået på. Ingen tvivl om at Susanne har sit hjerte med i hendes arbejde. Vi giver Etnythjem vores varmeste anbefalinger.

15. december 2023

God oplevelse

Ved ikke om jeg reelt burde skrive en anmeldelse her, da jeg var køber af bolig, og mægler jo selvfølgelig er sælgers mand - men hvad Susanne ikke gjorde for at hjælpe mig i en dårlig situation er ud over normen.
Hvis jeg står og skal sælge på et tidspunkt, er der ingen tvivl om at jeg vil overveje Etnythjem.

1. november 2023

Super samarbejde med Susanne

Super samarbejde med Susanne. Vi er begge Alkestrup piger, så jeg kendte hende på afstand. Susanne har været der professionelt og hjælpsomt når der var store bump på vejen. Det dejlige ved Susanne er at hun er helt nede på jorden og hun forklarer gerne tingene mere end 1 gang uden panderynker. Nærvær og forståelse hele vejen. Mine bedste anbefalinger til Et nyt hjem

24. november 2023

Meget behageligt og professionelt…

Meget behageligt og professionelt samarbejde med mægleren. De gjorde en meget ihærdig og vedholdende indsats, da der opstod uforudsete udfordringer med bankgodkendelse og sikrede via professionel vejledning og opfølgning en god handel for både sælger og køber.

9. november 2023

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde, vi var yderst tilfreds med salget af vores sommerhus. Behagelige mennesker og med en kreativ og inspirerende vinkel på hussalget.
Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen, hvis det bliver aktuelt, vi giver vores bedste anbefalinger...

20. september 2023

Ordentlighed i alle facetter

Går du med tanker om salg af din bolig i Strøby Egede eller Køge-området, kan jeg personligt anbefale Susanne Axelsen og ”Et nyt hjem”.

Susanne kender markedet gennem mange år og er meget tillidsfuld og tillidsvækkende. Du føler ikke, at der er tale om et mægler/sælgerforhold, men en fælles mission.

Begrebet ”Ordentlighed” er et godt ord til at beskrive Susanne og hendes arbejde – et begreb, jeg kan forholde mig til, da det i mange år har været en del af mit arbejdsliv.

8. september 2023

Dygtige erfarne ejendomsmæglere

Jeg kan varmt anbefale Et nyt hjem som ejendomsmægler. Mit hus blev solgt efter 28 dage. Salgs processen har været professionel, ordentlig og med rigtig gode input fra et dygtigt team. Det er tydeligt at ET NYT HJEM består af erfarne ejendomsmæglere med stor lokal viden. De største anbefalinger herfra

27. september 2023

Stevns og formodentligt Sjællands bedste mæglere

Vi valgte Et Nyt Hjem efter indledningsvis at have købt hus igennem dem, hvilket var en meget positiv oplevelse.

Et Nyt Hjem viste sige som mægler for vores nylige salg igen at være en overordentlig god, nærværende og professionel samarbejdspartner. Deres erfaring, ordentlighed og konstante anstrengelser på både vores og sælgers vegne muliggjorde salget.

De er med hele vejen - også når det bliver svært. Og hele tiden med et nærvær og en menneskelig forståelse, som ikke er en selvfølge hos mæglere.

Vi giver dem de varmeste anbefalinger.

28. juli 2023

Top professionel ejendomsmægler

Vi har netop solgt vores hus med Susanne Axelsen og hendes dygtige team. De er så professionelle og lige til. Meget gode til at informerer og meget hjælpsomme ...... ja - sådan nogle, man kun kan syntes om.
Vi fremviste selv vores bolig , og det skal man bare kaste sig ud i ...ingen problemer i det. Tværtimod sjovt at møde evt købere.
Vi solgte på under 14 dage
Vores ALLERSTØRSTE anbefaling til Etnythjem