Estivant Vakanties Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben 3 x met Estivant op vakantie geweest allemaal top vakanties. Kinderen worden vermaakt extra activiteiten zijn leuk nette tent etc. Helaas moest ik dit jaar wegens prive omstandigheid annuleren. A... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas een slechte ervaring. Schrijf deze review omdat estivant zelf de klachten over de reisleidster niet serieus neemt en alles geloven wat zij zegt zonder krotisch te bekijken wat er in zijn tota... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De jonge reisleiding kon helaas de grote groep met kinderen niet managen. Er was veel ruzie onderling binnen de groep kinderen en de leiding deed daar weinig aan. Ik vermoed dat wij echt pech hebb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 42 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik kan de lijst met deelnemers nergens…

Ik kan de lijst met deelnemers nergens vinden. Onoverzichtelijke site. Super dat ik daarna meteen door Estivant werd gebeld en ze me uitleg over de site hebben gegeven.

17. februar 2023

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartelijk bedankt voor je feedback, daar hebben we wat aan. Gelukkig hebben we elkaar nog gesproken en kon ik het voor je ophelderen. Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust even contact met ons op! Groeten, Team Estivant.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie.
Overzichtelijke site.

1. januar 2023

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartelijk bedankt voor je 5-sterren review! Mochten we je in de toekomst weer kunnen verblijden met een nieuwe vakantie, dan weet je ons te vinden.
Met vriendelijke groet, Team Estivant

aardige en behulpzame medewerkers

Als je belt zijn alle medewerkers altijd aardig en behulpzaam. Ik heb daar geen verbeterpunten over.

31. december 2022

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartstikke bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te lezen dat je blij bent met onze hulp. Dat blijven we graag zo doen. Groet, Team Estivant.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

ietwat misleidende reclame voor gratis skilessen kost me annulatievergoeding

Ik wilde op skiverlof gaan als niet zo ervaren skiër. Er werd gezegd dat de lessen inclusief zijn. Vol enthousiasme boekte ik. Toen ik verder las (na de boeking dus) bleek dat de gratis lessen enkel voor 1 bepaalde periode was voor een jongere leeftijdsgroep. Ik nam contact op. Het was snel geregeld (waarvoor dank) maar de misleidende reclame kostte me wel 58 EUR annulatiekosten. Jammer. Dat had ook een tegoedbon kunnen zijn voor een volgende reis! Ik vind de leeftijdsgroepen van 25j-50j ook veel te ruim. Als je 50+ bent heb je geen boodschap aan medereizigers die vooral 's nachts willen doorgaan. Of je wordt als 50-er bij de gepensioneerden gezet terwijl je zelf nog fulltime werkt en daar is de kloof dan ook weer groot. Ik vind het een moeilijke leeftijdscategorie.

11. december 2022

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling, Els! Wat jammer dat je in eerste instantie in verwarring was over het wél of niet inbegrepen zijn van de skilessen. Ik kijk graag nog even mee naar de annuleringskosten, waar mogelijk. Neem daarvor gerust nog even contact met ons op.

Wat betreft de Learn to ski-week en de leeftijdscategorie: dit is een uitzonderlijke categorie van 25-49 jaar, omdat het hier dus een learn to ski betreft. Daarin verwachten we dat mensen die allemaal tegelijk voor het eerst gaan skiën, gemakkelijk de verbinding met elkaar maken op dat onderdeel en dat leeftijd dan iets ondergeschikter is.

Als je 50+ bent, zit je niet per se vast aan die specifieke leeftijdscategorie van 50+. Een beetje afhankelijk van je leeftijd kun je ook nog mee met de categorieën 30-49 jaar, 35-55 jaar of 40-59 jaar. Wellicht nog iets om een volgende keer naar te kijken. We kijken in dat geval graag met je mee. Neem gerust contact met ons op, dan adviseren we je. Groet, Team Estivant

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Inmiddels 2 x een leuke vakantie gehad.

Inmiddels 2 x een leuke vakantie gehad.
2019 in Tossa de Mar en 2022 in Cambrils (2020 en 2021 gingen helaas niet door).
Nu ben ik alweer aan het kijken voor 2023 en overweeg ik weer naar Cambrils te gaan.

Wat mij de vorige keer triggerde was het zinnetje: "We sluiten de week af met een gezamenlijke barbecue op het strand!"

Dat doen ze dus niet!
Is te omslachtig...
Het is ook omslachtig, maar het staat nu nog steeds in de omschrijving.
Zorg aub dat de info klopt.

16. juli 2022

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartelijk bedankt voor het aangeven dat de informatie niet helemaal klopt. Dat de bbq op het strand zou zijn, is inmiddels niet meer op de website te zien. Groet, Team Estivant

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik vind de organisatie gewoon goed

Ik vind de organisatie gewoon goed. Soms komt de info iets te laat naar mijn zin. En meetingpoint mag iets meer aangeprezen worden.

26. september 2022

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Hartelijk bedankt voor je review! We zijn natuurlijk blij om te lezen dat je het naar je zin hebt bij ons. Graag zouden we informatie sneller met je delen, zoals reisdocument (vliegtickets en dergelijke), maar dat is niet altijd eerder beschikbaar. Goed ook dat je aangeeft dat het Meetingpoint wel een boost kan gebruiken, we zullen het wat vaker vermelden in onze telefoongesprekken. Groet, Ivar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot nu toe heel erg klantvriendelijk

Tot nu toe heel erg klantvriendelijk. De reis is volgende week, maar de vragen die ik had, werden heel snel en naar tevredenheid beantwoord.

23. september 2022

Besvarelse fra Estivant Vakanties

Bedankt voor je positieve review, Talitha. We hopen dat je een mooie vakantie hebt gehad en dat we je in toekomst weer terug zien bij één van onze andere bestemmingen. Groet, Ivar

Gewoon zo goed

Gewoon zo goed , al meerdere keren met estivant op vakantie geweest en elke keer fantastisch. Moet ik nog meer zeggen :)

23. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Groepstickets handig in deze tijd?

Ik zou in overweging willen geven om af te stappen van groepstickets. In de huidige tijd met al het gedoe op die luchthavens zou het prettiger zijn om online te kunnen inchecken en alleen je bagage nog te moeten droppen.
Kan me best voorstellen dat een groepsticket voordeliger is maar persoonlijk vind ik t erg irritant en zou ik liever dan nog iets meer betalen als ik dan een ticket voor mij apart heb. Misschien kun je de klant die keuze ook geven?

3. september 2022

Prima en snelle hulp

Ik heb een paar keer gebeld, geappt en gemaild met estivant met vragen over mijn vakantie, ik werd altijd netjes geholpen. Helemaal goed.

29. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Estivant is een prettige organisatie…

Estivant is een prettige organisatie die veel voor alleenstaande ouders met kinderen doet. De kinderen hebben een programma, de ouders en ook is er gedacht aan een programma voor ouders met de kinderen.
Zelfs bij een noodgedwongen annulering van de reis loopt Estivant nog een stapje harder als andere organisaties.
Wij gaan al 5 jaar met Estivant op vakantie. We zouden niet anders meer willen!!

25. august 2022

Echt een super vakantie

Echt een super vakantie! Zowel kinderen als ikzelf vonden het geweldig. Leuke activiteiten en zeker ook de mogelijkheid om je eigen plan te trekken. Volgend jaar weer!

13. august 2022

Vakantie naar Presle, Frankrijk

Vakantie naar Presle, super omgeving, super activiteiten alleen zou deze vakantie niet nog eens boeken. Wij moesten als groep veel zelf regelen.
Ontbijt/lunch bestaat alleen uit stokbrood,(je kunt croissants bij Kopen) dinner is oké'ish (weinig/geen groentes maar dat scheen duur te zijn). Extra activiteiten zijn bij te boeken ~70euro per stuk (extra canyoning is zeker de moeite waard) maar let op veel activiteiten moet de groep zelf voor vervoer zorgen dit wordt niet geregeld... wat naar mijn mening zeer slecht is. Op de camping zelf moet het na 11 uur fluisterstil zijn. Er is geen plek waar je daarna lekker door kan drinken en praten met de groep zonder waarschuwingen te krijgen over geluidsoverlast. Kortom prachtige omgeving, de rest iets minder.

13. august 2022

Mwah

Erg leuke vakantie gehad. Leuke sfeer, mooie camping, goede reisleiding en fijne keuze in activiteiten.
Er kreeg op een gegeven moment iemand corona, maar moest toen zelf alles uitzoeken zonder steun vanuit het kantoor van Estivant. Heel jammer!

8. august 2022

Top geregeld

Top geregeld. Ze regelen alles. Alleen misschien iets jammer van regelen vervoer en (begrijpelijk) en de transferkosten.

7. august 2022