Esteticaclinic Anmeldelser 8

3,5

3,5

Middel

Proffsigt bemötande och väldigt bra resultat!

Jag hade ca 30 stycken åldersfläckar på min rygg som inte såg så trevliga ut. Daniel tog bort dessa med en plasmapenna och nu efter ca 4 veckor är nästan allt borta. Det är endast lite röda märken kvar efter behandlingen men dessa ska enligt Daniel successivt blekna med tiden och inte synas alls. Jag är jättenöjd och kommer tillbaka för fler behandlingar!

23. oktober 2025

Jag hade en bokad tid 15:30 och jag var…

Jag hade en bokad tid 15:30 och jag var där 15:15. De låt inte mig in och sa att det är förtidigt. Jag väntade 15 minuter och gick tillbaka. Ringde. De svarade att de kommer snart. Väntade 15 minuter mer (30 minuter) ute i kyllen. De kom ALLDRIG! Ingen ringde heller! Jätte konstigt!.

20. november 2025

Fantastiskt!!!

Har gjort Hifu och IPL tidigare med väldigt bra resultat. Får beröm för min hy för att vara 58 år. Produkterna är bland dem bästa jag använt och Angelica tog hand om mig på ett väldigt omhändertagande sätt. Kan varmt rekommendera dem! // Gunilla

12. november 2025

Fantastisk HIFU-upplevelse hos Valeria

Jag gjorde en HIFU-behandling hos Valeria och är otroligt nöjd med resultatet. Valeria är både kunnig och väldigt bemötande, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela behandlingen. Jag kan varmt rekommendera denna klinik!

17. november 2025

Hel del försök på merförsäljning

Hel del försök på merförsäljning, ger sig inte när man säger att man har sett listan på nätet. Jag bedövades inte helt, behandlare fortsatte, behövde säga till flera ggr till jag fick mer bedövning. Dyrare än vad som sades först blev det också. Kommer inte tillbaka.

15. september 2025

Jag hade bokat en behandling med en kvinnlig utförare, men jag möttes av en man. Jag skulle göra Coolsculpting på magen, och under undersökningen kommenterade utövaren frekvent hur mycket jag behövde detta. Han höll låda i ca 30 minuter om fett utan att ens fråga mig något. Han tog för givet att jag inte tränade och inte kunde något. Det var väldigt tydligt att han försökte få mig att känna mig ännu mer osäker för att boka in fler behandlingar. Till slut sa jag till honom att jag har inget problem med att ha fett på kroppen, jag ville bara behandla detta specifika område. Gick därifrån och kände att jag var tacksam för att jag är en trygg person, men om det hade varit jag för 10 år sen, hade jag nog mått otroligt dåligt.

1. juni 2025

Detta företag hete tidigare…

Detta företag hete tidigare sunbeauty.se De finns numera på Birger Jarlsgatan 60 i Stockholm. De utger sig för att vara kunniga i laserbehandlingar av olika hudproblem. Deras kompetens inom hud-vård och utbildning är okända. Man ser medlemskap i en branschorganisation som enda bevis på deras: juste: VAD ??? Beträffande deras kundbemötande, avråder vi bestämt alla kontakter med detta företag. Personalen (eller ägarna) verkar ha noll kunskaper vad gäller kundbemötande & kundvård. De svarar aldrig i telefon.Deras hemsida är undermålig, mails kommer inte fram till företaget. Man måste PERSONLIGEN besöka deras lokal för tidbokning. Där möter man en SUPER-stressad individ, som verkar ha NOLL intresse för kund-kontakt. Bristande information om biverkningar av deras behandlingar, bristande information om vilka personer som bör avstå från vissa invasiva laserbehandlingar. Pengar, pengar och åter pengar syns som deras FRÄMSTA INTRESSE i deras verksamhet. Kunden är bara ett medel och verktyg till att skapa deras cash-flow. Undvik detta företag-är mitt omdöme.

20. januar 2020

Er dette din virksomhed?