SCAM WARMING – I never received my order and they refuse to refund me. They claim the package was delivered, but I never received anything. I checked with neighbors, family, and the local pos... Se mere
صار ثالث مرة اطلب ماشالله عليهم التوصيل سريع جداً و المنتج جميل كتير للشعر الخفيف اهم شي طريقة الاستعمال يكون صح لحتى تاخد احسن نتيجة النتيجة سريعة و تضل أسبوع تقريبا كتير مبسوط لأني لقيت الحل السري... Se mere
Ik heb Estayla als zeer Klantgericht ervaren. Ze reageerden snel op mijn mail. En hebben mijn klacht aangaande de verpakking behandeld. En ben gecompenseerd met een gratis flesje Haar voller. Super te... Se mere
Bij Estayla streven we ernaar innovatieve oplossingen te bieden voor zowel mannen als vrouwen in hun dagelijkse strijd tegen alledaagse problemen. Ons eerste product, Estayla Haar Voller, is na een langdurig onderzoeks- en ontwikkelingsproces ontstaan. Haar Voller is speciaal geformuleerd voor mensen met dunner wordend haar en biedt niet alleen een voller uiterlijk op de aangebrachte gebieden, maar zorgt ook bijna een week lang voor tevredenheid en zelfvertrouwen bij gebruikers. De ingrediënten in ons product zijn veilig en worden voortdurend verbeterd in ons streven naar gezondere oplossingen. We streven ernaar om deze voedzame ingrediënten verder te ontwikkelen en zo onze gebruikers te voorzien van gezonder haar en een gezondere hoofdhuid. Het verhaal van Estayla staat nog in de kinderschoenen en we zijn trots om nu al te beloven dat Estayla B.V. binnenkort nieuwe schoonheids- en gezondheidsproducten zal introduceren.
Couwenbergstraat 129, 6535RX, Nijmegen, Holland
- info@estayla.com
- estayla.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Drukken Spuit was niet zo goed werkt😐
It is just a skin colour
It is just a skin colour, does nothing to the hair. Colouring the skin will be less visible and therefore, if you don’t look from a close range, it gives the appearance there is hair there.
From a close distance it is nothing but some embarrassing scalp paint. I hope this will wash fast. 🫣😂
Ik laat het even in het midden omdat…
Ik laat het even in het midden omdat het pakje nog moet aankomen.
Maar mijn vraag is waar kan ik juist vinden dat dit is goedgekeurd door Europese gezondheid.
En zit hier dan totaal niets chemisch in?
Is dit werkelijk een 100% natuurlijk product en dus niet schadelijk voor je lichaam?
Ik probeer hier meer over te zoeken maar zie niet veel info nog.
Alvast bedankt 🙏
Het product lekt van alle kanten
Het product lekt van alle kanten, is waterachtige inkt. Het product is gwn water met verf. Heeft een beetje op me voor hoofd en achter hoofd gelekte en je krijgt het niet even weg na 100 x was en 3 uur verder eindelijk er af gekregen.
Spedizione veloce
Spedizione veloce, prodotto eccezionale, per magia e scomparsa la mia calvizia in solo colpo, da verificare la durata durante i prossimi giorni e quando andrò al mare… scriverò in altra recensione per completare
Top product
Ik was best skeptisch over het product, maar ik heb hem uitgetest en ik heb echt mooi resultaat gekregen!
Proberen kan geen kwaad.
Slecht
Slecht. Het verpakking als je open doet lekt gewoon op de grond in je handen. Het is gewoon inkt wat je opsmeert. Als je gaat douchen later is alles weer weg. Het is gewoon inkt. Zeker geen aanrader !
Het product lekt van alle kanten
Het product lekt van alle kanten, is waterachtige inkt. Bij het openmaken van doosje lekte alles op me kleren en vloer. Alles moeten weggooien. Het product is gwn water met verf. 3 x nadenken voor je zoiets koopt
J’ai acheté un lot de 2 produits…
J’ai acheté un lot de 2 produits estalya pour 66 euro que je n’ai jamais reçu.
Le service client m’a informé que quand ils recevront le colis qui m’a pas été livré et retourner auprès d’eux, il me le renverrait. Voilà 5 mois que j’attend mon colis sans réponse numéro de commande #1632 !! Un beau zéro pointé.
An demostrado su profesionalidad y…
An demostrado su profesionalidad y compromiso con sus clientes haciéndose cargo de errores o desperfectos en sus envíos o productos con una rápida reposición del producto dañado..E de decir que se an portado como muy pocas empresas y personas lo hacen y solo tengo palabras de agradecimiento y decirles que tienen un fiel cliente en mi.Muchisimas gracias por todo .
Atte.Avel Castillejo
Toen mijn pakketje aankwam was er geen…
Toen mijn pakketje aankwam was er geen pakketje te zien en heb ik contact opgenomen met de klantenservice en hebben ze mij terug een pakketje opgestuurd waarvoor dank
I was given a defected item
I was given a defected item, the bottle was broken when it came and contents were spilled everywhere

Goeie product !
Toen het pakketje aankwam, zat er maar één flesje in plaats van twee. Maar het kan natuurlijk een misverstand zijn. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en na het misverstand hebben ze diezelfde dag nog een nieuw pakketje opgestuurd zonder twijfels. Binnen twee dagen had ik het in huis! Topservice! En vooral het product: geen woorden voor, het is super goed en het blijft zelfs de hele dag zitten, zonder van je hoofd af te glijden! Mijn echtgenoot is super tevreden! 🙏🏽🌸

Besvarelse fra E.B.V.
Zwart ipv bruin en totaal geen klantenservice
Via mail en chat geprobeerd contact te zoeken, geen reacties. Het pruduct was zwart ipv bruin. Voor mij onbruikbaar.

Top product…
Ik heb dit product al aantal weken binnen en gisteren voor het eerst gebruikt, en ik moet zeggen top product. Ik kom nog terug voor hoelang het blijft na het gebruik.

Tevreden over product
Tevreden over het product en over de service. Snel antwoord bij vragen en bij een defect pompje werd er een nieuwe verstuurd. De levering was ook snel.

Top product
Top product, ben blij met de uitkomst ervan echt een aanrader 👌🏽