Esta America Anmeldelser 6

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ikke det rigtige!

Jeg ville tidligere i dag søge om ESTA, så jeg kan rejse til USA om en måneds tid. Jeg bruger ofte Google til at finde hjemmesider, hvilket jeg også gjorde i dag, men uden held... Blev ført ind på en hjemmeside, som ud fra forside, rubrikker til at skrive oplysninger, osv. så meget troværdigt og fornuftigt ud. Det eneste der undrede mig gevaldigt, var at prisen ikke var de 14$ som der ellers står op til flere steder. Prisen var derimod 89$, altså lidt over 600kr, hvilket jeg ikke tænkte mere over, da hjemmesiden som sagt så meget fornuftig ud. Hold jer væk fra denne hjemmeside og sørg for at bruge den rigtige.
Forstår dog ikke at denne hjemmeside kommer op som en af de øverste når man bruger Google, men det er måske bare mig der finder det underligt...

12. januar 2016

snyd og bedrag

Bonger dig for 300 kr ekstra for at skrive din esta ansøgning ind på den forkerte hjemmeside (du gør selv arbejdet)- Men for at sige noget positivt- det lykkedes at stoppe transaktionen ved at sende en mail til dem 1/2 time senere så de er mere bondefangere end forbrydere. -

17. marts 2014

Bondefangeri!

Jeg skulle bruge et ESTA til besøg i USA. Jeg udfyldte alle rubrikker og betalte med Visa Electron. Jeg undrede mig over, det var meget dyrere da de skrev 14$, og mindedes ikke at der var ekstra gebyr. Gebyret var 79$ og Gov.afg er 14$. Jeg tænkte ikke videre over det, og betalte.

Fik siden øje på at siden ikke havde nogen sammenhæng med USA's Regering.
Nu har jeg sent en mail, og håber at få pengene tilbage, da det fremgår at de har 90 dages fortrydelses politik.

Der er ingen grund til at bruge denne side, da de blot tager ekstra penge.
Og hvem ved - måske bliver oplysningerne misbrugt.

EDIT: Fik hurtigt pengene tilbage uden nogen mail. Skummelt.

12. januar 2014

Bondefangeri ved ESTA ansøgning til USA.

Jeg skulle bruge en ESTA til besøg i USA og har tidligere fået det vis nettet. Denne gang var der en ansøgning med dansk tekst, dejligt. Jeg udfyldte alle rubrikker og betalte med Mastercard. Jeg undrede mig over, det var meget dyrere end sidst og mindedes ikke at der var ekstra gebyr. Gebyret var 65$ og Gov.afg 14$. På Mastercard fakturaen fremgår det, at det er et PRIVAT firma og det er nu for sent at gøre noget ved det. Jeg fik ESTA'en, men er nu nervøs for at kort oplysningerne kan misbruges. Må evt. have nyt kort. Det bør fremgå af hjemmesiden at der er et unødvendigt gebyr. Siden ligner til forveksling den officielle.

6. maj 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)