Ik realiseerde me onlangs dat ik inmiddels al zo'n ruim 25 jaar klant ben. Ooit begon dat bij AS Hosting, in de tijd dat we allemaal nog volop experimenteerden met onze eerste websites. Inmidd... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn als uitgeverij al jaren bij Esmero. We worden altijd snel en zeer correct geholpen. Het zijn allemaal stuk voor stuk zeer vriendelijke en behulpzame personen!
Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked! Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn. Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henr... Se mere
Virksomheden har svaret
M'n website bleek ineens vervangen door een kale Pleskpagina. Kennelijk iets misgegaan bij een servermigratie, beetje slordig. Ik ben al sinds 2009 klant, oorspronkelijk bij watsnel (nu overgenomen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Hoofdstraat 3D, 5683 AA, Best, Holland
- 0858200750
- support@esmero.nl
- esmero.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle reactie op een storingsprobleem…
Snelle reactie op een storingsprobleem wat uiteindelijk bij mijzelf lag.
Meedenken en oplossing aandragen was erg fijn en voor mij zijn ze als bedrijf erg behulpzaam.
Bedankt hiervoor!!

Top Service
Super snellere service, zeer kundig en vriendelijke mensen.

Goede en snelle service
Goede service! Ik ben zelfs goed geholpen in het weekend. Ik heb al lang mijn privé website bij Esmero ondergebracht; voorheen Watsnel. Nu ook de website van de toneelvereniging. Esemero heeft mij uitstekend geholpen bij de verhuizing. Opvallend is de snelle reactie op vragen. Heel prettig!

Gewoon top
Gewoon top! Prijskwaliteit prima voor standaard Wordpress. Website performance super tevreden mee, stuk sneller dan mijndomein. En goedkoper.
Enige minpunt is de wat ouder ogende interface op de esmero control panel, maar dat is zeker geen afknapper.

Besvarelse fra Esmero
Ik had er geen omkijken na met het…
Ik had er geen omkijken na met het verhuizen van de webiste. Heel blij mee.
Pluspunten klantenservice: Binnen het uur antwoord via de mail
Telefoon: Binnen 5 minuten neemt er iemand op. I.p.v. Vervelend menu met nog irritanter deuntje te moeten aanhoren.
Minpuntje: Kan ook aan mij liggen. Had moeite met het aanmaken van het e-mail adres.

Perfecte assistentie.
Per telefoon hielp "Henri" mij uitstekend en supersnel met verbeterde instellingen van mijn mailaccount, bedankt Henri en daarmede Esmero

Besvarelse fra Esmero
Snel en vriendelijk verhelpen issue dat ik zelf gecreeerd had
Nadat ik zelf hostinginstellingen verkeerd aangepast had, en dit niet meer goed kreeg, heb ik mail gestuurd naar algemene support voor hulp, daar werd in ruim een uur inhoudelijk op gereageerd met de oplossing om dit weer goed te krijgen, inc hulp bij doorvoeren van die oplossing. Heel fijn.

Besvarelse fra Esmero
Oude backup werd snel terug gezet
Oude backup werd snel terug gezet, ondanks oudere MYSQL database. Snel en goed geregeld.

Besvarelse fra Esmero
Buiten nette prijzen en ervaren zijn ze…
Buiten nette prijzen en ervaren zijn ze een van de weinige providers die je nog kunt bellen.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, hele goede service! Snel, vriendelijk en behulpzaam. Lossen echt het probleem op.

Professioneel en duidelijk
Niets anders dan kwaliteit, snelheid en duidelijkheid. Ze zijn concreet en correct!
Perfecte helpdesk met deskundige en snelle service
Esmero heeft mij prima geholpen met de problemen die ik had m.b.t het uploaden van mijn website.
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice. Vragen worden adequaat en snel opgelost.
Website verhuizing - perfect geregeld
In no time - en met alle details - perfect de website verhuisd, vriendelijk en competent! Beter kan het niet!
Super snelle service
Ik had twee nieuwe domeinnamen nodig en een aanpassing hostingpakket. Eén telefoontje en zelfde ochtend nog allemaal geregeld. Echt super service! Ben al jaren klant, sinds de Ashosting tijd, en nog nooit teleurgesteld in de service.

Vriendelijk en snel
Vriendelijk en snel mijn vragen afgehandeld. Uitstekende service.

Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle service ondanks door mij gemiste betalingsherinneringen hielpen zij mij snel uit de puree. Extra veertje op hun hoed.

Besvarelse fra Esmero
Ik was tot vorig jaar nog klant bij…
Ik was tot vorig jaar nog klant bij antagonist, daar gingen ze de prijzen verdubbelen die ik niet kan doorberekenen. Bij hostingvergelijke heb ik Esmero gevonden. En alles wat er aan positieve berichten staat klopt gewoon. Ze hebben mijn overstap geregeld en al mijn vragen beantwoord. Ook al is er geen direct contact, ze helpen echt zo snel mogelijk. Gewoon een heel goed team die echt samenwerken en verstand van zaken hebben. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal prima.

Besvarelse fra Esmero
Goede service- / Supportdesk.
Goede service- / Supportdesk.
Pakken vragen goed en snel op. Ook al is het later op de avond.