Ren svindel
Hvor skal jeg overhovedet begynde? Dette er uden tvivl det værste selskab, jeg nogensinde har haft med at gøre.
For det første er deres kundeservicenummer altid lukket. Selv når man ringer inden for deres angivne åbningstider, får man blot en automatisk besked om, at telefonlinjen er lukket og uden for åbningstid. I kan selv teste det: nummeret er +45 92 45 30 82.
Den eneste måde, jeg til sidst fik fat i nogen på, var ved at ringe til Esky i Polen og Esky i USA.
Vi afbestilte en booking og havde samtidig købt forsikring. Dette skete for over to måneder siden, og vi har stadig ikke modtaget vores penge retur. Esky hævder, at de afventer refundering fra Norwegian, hvorefter de vil sende beløbet videre til os. Dette har de gentaget uge efter uge i to måneder, uden at kunne give nogen konkret tidsramme for, hvornår pengene udbetales.
Hold jer langt væk. Dette er et uprofessionelt og useriøst selskab, som efter min mening kun eksisterer ved at vildlede kunder. Dybt umoralsk og helt uacceptabelt.
Jeg kommer aldrig til at bestille gennem Esky igen.