3,2

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Grov jord med sten leveret som harpet muldjord

Jeg skulle have Esbjergsand.dk til at levere harpet muld til min have. Jeg tog en håndfuld og vende den fra læsset som jeg fik leveret og umiddelbart så det fint ud. Da jeg er godt igang med at lægge muldet ud i haven ligger jeg mærke til at der er mange sten i noget af mulden og tænker det nok er en tilfældighed. Efter jeg kører mere og mere muld ud i haven ser jeg at der også er lige så mange sten i det muld jeg er ved at køre på som i det jeg opdagede tidligere. Nogle af stenene er endda på størrelse med en 10 krone. Jeg føler mig snydt når jeg har betalt mange penge for at skulle have “rent muld” uden sten og specielt store sten på størrelse med en 10 krone. Jeg ringer og fortæller at der er mange sten i mulden, som ikke burde være der når det er harpet muld, men får at vide at der skal være sten i mulden for at det kan holde sammen på mulden. Det er dog det mest uvidende svar at få tilbage og synes at svaret i sig selv fortæller noget om hvilken virksomhed Esbjergsand.dk er. De påstår så at deres harpet muld er det bedste (reneste) muld du kan få i hele området. Jeg fortæller så, at jeg har været i kontakt med en anden leverandør, som bekræfter at der ikke skal være sten i harpet muld andet end måske nogle enkelte sten, hvis man er uheldig og straks beskylder de virksomheden jeg har haft kontakt til for at gøre livet surt for Esbjergsand.dk og lave konkurrence forvridning mod dem. Da jeg snakker med den anden leverandør nævner jeg dog ikke Esbjergsand.dk i samtalen, men spørger kun til normal standard af harpet muld og om det indeholder sten. Jeg har haft kontakt til flere virksomheder der leverer billigere jord ud, men som ikke er harpet muldjord, hvor der er grove partikler i jorden herunder sten og det kunne godt være denne type jord som jeg har fået leveret. Jeg mener ihvertfald at have betalt overpris for et produkt som ikke lever op til de krav som produktet normalt skulle have og føler mig snydt af Esbjergsand.dk, som ikke ville refundere nogle af pengene fordi de mener at deres harpet muldjord er harpet muldjord.
Jeg vil strengt anbefale IKKE at anvende Esbjergsand.dk som leverandør fordi de leverer et falsk produkt som ikke overholder de specifikationer som produktet normalt skal have og som ikke har den faglige ekspertise iht salget af deres produkter og så beskylder de deres konkurrenter for konkurrenceforvridning.

17. maj 2018

Er dette din virksomhed?