Erik Frederiksens Eftf. ApS Anmeldelser 3

2,8

2,8

Middel

Mafia metoder og rotter

Min familie og jeg kommer hjem fra ferie i Schweiz, start oktober 2022, og der ligger en personlig trussel på min telefonsvarer fra Martin Søndergaard.
Det er sgu da skræmmende for min familie og mig, at vi skal udsættes for denne slags chikane og terror. Det er mafia-metoder.

Jeg kontaktede Martin Søndergaard´s firma Erik Frederiksen´s eftf. ApS. den første gang d. 22.04.2022.
Opgaven gik ud på:
- Køre lidt ekstra grus ind, 90% var allerede kørt ind.
- Vibrere, afrette og trække grusset før fliserne skulle lægges.
- Lægge ca. 140m2 fliser og kopsten (københavner stil). Alle fliser & kopsten er købt privat.
- Tømme og Fjerne septiktank
- Lægger nye rør til kloak (spildevand og regnvand).
- Tilslutte udvendig faldstamme fra badeværelset på 1. sal.
- Banke badeværelset gulvet op og lægge nye rør (stueetagen). (dette blev senere annulleret).

Martin Søndergaard’s prisoverslag for det hele var: kr. 120.000 inkl. moms. (Og det beløb burde være mindre, fordi jeg annullerede badeværelset i stueetagen.) Fik desværre aldrig prisoverslaget på skrift.
Fik derimod en regning på ca. kr. 188.000,- kun 64% højere end aftalt.

Martin Søndergaard´s firma Erik Frederiksen´s eftf. ApS. kommer d. 29.06.2022. kl. 7.45. og alt går fint indtil d. 14.07.2022. hvor jeg finder ud af at I har lavet en fejl. Fliserne ligger ikke som vi havde aftalt og planlagt. Jeg nævner det til Mads, og Mads hæver stemmen og bliver sur og børnefornærmet, og nægter at lave det om, fordi han ikke er flise/brolægger men maskinfører. (kort Udgave).
Martin Søndergaard kommer forbi, og vi bliver enig om at det skal laves om, og hvordan resten kommer til at se ud.
Men siden den dag, har jeg aldrig i mit liv set nogle mennesker arbejde så langsomt, som Mads og lærling. De er ikke de hurtigste i på Lolland.

Den 27.07.2022. fik jeg at vide af Mads, at de ville blive færdig dagen efter, og at der ville gå 2-3 uger før de/I ville komme igen og lave resten af kloakken (spildevand & regnvand) i indkørslen. Samt tilslutte rørene til hovedledningen i gaden.
Jeg har flere gange spurgt og sagt til Mads, at fliserne skal vibreres, men han sagde hele tiden, at det var der ikke behov for. Mads har flere gange fortalt at han ikke er uddannet flise/brolægger, men kun maskinfører. Og nu ligger næsten alle fliserne skævt med kant.
Efter 2 uger begyndte brøndene at flyde over, så naboerne klagede over stanken.
Min hustru, søn på 2 år, og jeg har efterfølgende:
- Ikke kunne bruge vores toilet, bad og håndvask.
- Ikke kunne bruge vores vaskemaskine.
- Ikke kunne bruge vores opvaskemaskine, eller tage opvasken i hånden.
- Haft oversvømmelser på badeværelset.
- Ikke kunne have en toilet/bad-vogn stående, ville ellers koster ca. kr. 100,- pr. dag.
- Har brugt nabohuset til at gå på toilet, tage bad, vasketøj, opvask etc. Heldigvis ejer vi huset.
- Boet i nabohuset i længere perioder.
- Har ikke kunne udleje huset pga. det kloak-arbejde, der var blevet udført.
- Brugt en tissespand om aften/nat. Jeg har en rygskade, og kan ikke altid holde mig.
- Blevet nødt til at udleje huset fra dec. 2022 og frem.
- Pga. udlejning, brugte vi mine forældres faciliteter, og de bor kun 5-600 meter væk.
- Og vi har haft rotter, som er meld til kommunen.
- Har brugt over kr. 40.000,- på, at et andet firma kom og tilsluttede spildevand og regnvand til de rigtige rør, så nu virker. Og brøndene er blevet lavet igen.

Og nu vil Martin Søndergaard have mig i retten, fordi han vil have penge for et stykke klamhuggeri af et arbejde som hans ansatte har efterladt.
Martin Søndergaard har ikke været ude og tjekke kloakken inden de dækkede den til, og han er den eneste autoriseret kloakmester i firmaer

Jeg kan og vil ikke betale for noget der ikke lavet ordentlig

22. september 2023

Dygtig entreprenør

Jeg har haft fornøjelsen af at have Erik Frederiksens entreprenørfirma til at udføre havearbejde i min have. Det har været en god oplevelse lige fra jeg kontaktede firmaet til at de leverede det færdige resultat. Det udsendte team arbejde professionelt og satte sig grundigt ind i hvad mit behov var og levede til slut op til min vision og alt hvad de havde lovet kunne lade sig gøre. God service.

18. juni 2015

Er dette din virksomhed?