Jeg har fået en epic kabinekuffert…
Jeg har fået en epic kabinekuffert sidste år og teleskop håndtaget er gået i stykker - den er købt et andet sted, men fik af vide, at de ikke kunne levere reservedele til den - så jeg skulle henvende mig til Epic travelgear direkte - jeg skriver så til Epic TG. med billeder og købskvittering - da der er gået 1 uge uden svar, så skriver jeg til dem igen - der går yderligere 3 dag, hvorefter jeg får et svar: De beklager meget og er kede af min kuffert er defekt og at jeg kan gå ind på deres hjemmeside og købe et teleskophåndtag - hvad……….
Jeg skal sgu da ikke selv betale for et håndtag til en kuffert der stadig er dækket af deres garanti - kufferten er kun 1 år gammel og er kun med som håndbagagen.
Jeg har også en større kuffert fra epic og den er efter 3 år helt ubrugelig - så næste gang jeg skal købe ny kuffert - så bliver det ihvertfald IKKE en dyr Epic kuffert.
Og deres kundeservice er nærmest ikke kontaktbar - så jeg kan ikke anbefale andre at købe deres Epic kufferter - de ser flotte ud, men pris og kvalitet hænger ikke sammen.