Jeg bestilte et produkt hos Epic Panda, som desværre blev beskadiget under transporten. Kristian fra Epic Panda kom lynhurtigt med flere løsningsmuligheder – roligt og professionelt 😊 Jeg valgte... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Super hurtig levering 👍 og overskuelig…
Super hurtig levering 👍 og overskuelig hjemmeside
Bestilte nogle pokemon kort hos dem sidste torsdag (dagen før black friday) ved 3 tiden.
Jeg købe kortene den dag de ankom, andre folk havde forudbestilt, så vidste godt de ikke ville kunne nå at blive sendt på dagen. Om lørdagen skrev jeg en mail kl 5 om aftenen, selv med det enorme pres pga. Black friday og det var efter lukketid, formåede de at svare efter kun 1 time. Pakken kunne hentes tirsdag hos min pakkeshop. Efter min mening er 3 hverdage hurtigt, i forhold til at der er black friday.
Der er ikke noget at klage over, det foregik uden problemer.
Alt i alt fremragende sted at købe fra, kan stærkt anbefale, at købe hos dem.
Det er god service !
Har ikke handlet hos dem før, men tager chancen og lægger en forudbestilling på en masse bokse, og må så se om det er en seriøs butik.....
Modtager tracking og det hele så snart det er klar og sendt.
De har så overset to af boksene på mine bestillinger, så de var ikke sendt med, men vi er jo kun mennesker, og det handler ikke om fejlen men om hvad der gøres ved det ;)
Jeg sender dem ÉN mail, så er der rettet op, fundet løsninger, og sendt afsted allerede næste dag....sådan skal det være!!
Det var en rigtig god oplevelse, og absolut ikke sidste gang vi handler der ;)
Vil klart anbefale alle andre at kigge forbi.
Mange tak for god service!
Super kundeservice!
Super kundeservice! Jeg blev ringet op fordi de havde opdaget at bogen jeg havde bestilt havde lidt slitage (shelfwear). Da det var den eneste bog de havde ville de høre om jeg stadig ville have den. Det ville jeg gerne. Fik at vide at hvis jeg om bestemte mig når jeg fik bogen kunne jeg bare sende retur og få mine penge. Har modtaget bogen i dag og er fuldt ud tilfreds. Havde sikkert ikke opdaget skaden selv da den er minimal.
Det opkald jeg fik gør jeg helt sikkert vil overveje at handle der igen.
Udmærket leveringstid
Udmærket leveringstid.
Beskrivelserne på flere af varerne på siden er ikke tilstrækkelige.
Bestilte sengetøj og synes det er væsentligt at vide, at det kun tåler at blive vasket på 40 grader, så havde jeg ikke købt det. Kvaliteten er heller ikke noget at råbe hurra for ift. prisen.
Jeg fik det jeg bestilte. :)
Jeg fik det jeg bestilte og de var meget venlige.
Nemt og god kvalitet
Jeg bestilte en julesweater og nogle pokemon pakker.
Det hele kom hurtigere end forventet, kvaliteten i top, fornuftige priser.
Vi kommer til at handle der igen.
De fortjener mere end blot 5 stjerner
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner- så havde jeg gjort det😌 ENORM GOD kundeservice samt hurtig levering😌🙏🏻 Ikke sidste gang, jeg har handlet hos Epic Panda😌🙏🏻🌟
God kundeservice
Jeg bestilte 2 t-shirts til min kæreste i fødselsdagsgave, jeg havde købt 365 dages returret og kunne nemt sende dem retur, da de viste sig at være forkert størrelse. Det var kun muligt at få én af trøjerne i den ønskede størrelse, men det var god kundeservice og jeg fik hurtigt penge for den ene trøje og den nye trøje tilsendt.
Super god service!
Super god service!
Købte en pakke, som endte med at komme 20 timer efter bestillingen !
Pakken var godt pakket ind !
Super god hjemmeside, kan helt klart anbefales !
Hej Epicpanda.dk
Hej Epicpanda.dk
Jeg skriver på vegne min søn, Huggi, som jeg kalder ham nu og da - til hans store modvilje;-))
Nå, men anyways. Huggi var nede for at købe sig nogle nye Magick-kort. Han er på det seneste begyndt at få interesse for denne sjove lille "hobby", og jeg tror efterhånden han bruger flere penge på sine elskede magic kort end på nescafé.
Huggi kom hjem med en splinter ny kasse med funklende magic-kort. De er fra den nye serie som i nok kender...? Wars of the spark. Og jeg sku hilse og sige, at jeg har ganske enkelt aldrig set huggi SÅ glad og optaget af noget i længere tid ad gangen. Ikke engang når de er i studiet for at øve, selv der bliver han hurtigt rastløs. Så kort sagt vil jeg bare sige, tak, fordi I har leveret et produkt til min Søn, som har bevist, at han ikke har indlærings vanskeligheder, som vi ellers troede i mange år, da han var lille. Tak, til jer. Jeg kan garangtere jer for, at I vil se meget meget mere til mig og hugo i fremtiden. May the force be here!
Fantastisk kundeservice ^^
Fantastisk Butik
Super fed butik med super fantastiske medarbejdere :D :D :D
Awesome butikskæde ^^
Super lækker butik med god betjening og god service
Super og hurtig service
Jeg havde købt en Super Nintendo Classic Mini SNES konsol til gave fra Epic Panda, og den kom også som planlagt.
Desværre var jeg ikke den eneste som havde fået den ide, så jeg gjorde brug af min fortrydelsesret.
Ifm. det oplevede jeg en super og hurtig service fra butikkens side af.
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Har bestilt funko pops et par gange og der har aldrig været problemer med hverken æsker eller indhold.
Sublim kundeservice!
Skarpe priser, og kundeservice der gør alt hvad de kan for at tilfredsstille dig som kunde. Kan klart anbefales!
Fantatisk :)
Bestilte i går en hue med lilla katte ører, har fået den i dag :) so happy handler der gerne igen