Eoriportaal Anmeldelser

1,4

PAS-OP;dit is een pure oplIchters toko. Het aanvragen van een EORI nummer is gehéél gratis bij elk douane kantoor. Hélaas komt deze oplichters bende naar voren als je op de zoeknaam EORI googled en... Se mere

EORI portaal is een oplichter ! Met handelsnaam Mijn Afspraken BV en holding eigenaar ; Cloud Nine Holding BV De eigenaar is: Wouter Blokhuis geboortedatum 9 juni 1997 Omgeving Woudenberg met... Se mere

Oplichters vragen geld voor een nummer wat ze zo van het btw nummer pakket zonder het B01 toe te voegen.De douane weet van niks, gelijk aangifte dien

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mi sono rivolto a questa società in…

Mi sono rivolto a questa società in Italia. Fa parte dello stesso gruppo. eoriportale.it.
Ho pagato 77 euro per poi non avere l'oeri number. Per un privato serve andare in dogana. Loro lo sapevano ma non hanno detto niente, si sono presi i soldi e basta. Inoltre se si va in dogana, ci impiegano 2 minuti e non costa è gratuito. Ho scritto decine di mail ma niente risposta. State alla larga, pessima esperienza e zero professionalità.

20. juni 2025

Oplichters

Voor een bestelling uit het buitenland moest ik een EORI nummer opgeven. Om die aan te vragen kwam ik op deze site terecht. Na het invullen van mijn gegevens werd er gevraagd om 78€ te betalen. Dit is nogal wat voor een kleine bestelling, dus ben ik even verder gaan zoeken.
Het blijkt dat je via de belastingdienst gewoon gratis een EORI kan aanvragen. Dat heb ik dus gedaan en de aanvraag bij dit portaal verder niet afgerond.

5. juli 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Ik dacht dat ik op de officiële site zat waar ik het EORI nummer aan moest vragen. Ik had echter al snel door dat dit niet het geval was en heb ze binnen tien minuten een mail gestuurd om de aanvraag te annuleren. Het was op dat moment laat in de avond en ze hebben heel snel een formulier ingevuld wat je blijkbaar gemakkelijk zelf kunt doen en mij verteld dat ik niet kan annuleren. Nadat ik ze wees op mijn herroepingsrecht heb ik geen antwoord meer gekregen. Ik laat het er niet bij zitten en zal mijn advocaat inschakelen om verdere stappen te ondernemen tegen deze oplichters en waar mogelijk zelfs andere stappen ondernemen zoals de media inschakelen.

18. juni 2025

Frode. Fraud. Fraude. Betrug.

Sito truffa. Non forniscono alcun servizio.
Scam site. They do not provide any service.
Sitio fraudulento. No prestan ningún servicio.
Site d'arnaque. Ils ne fournissent aucun service.
Betrugsseite. Sie bieten keine Dienstleistungen an.
Oplichtingssite. Zij verlenen geen diensten.

23. maj 2025

Scammers

Scammers, you can request the EORI number for free via the Belastingdienst do not fall for this.

requested last week didn't get nothing, nor a email let alone my eori nummer, 98euros for nothing.

30. maj 2025

let op mensen

let op mensen: via de belastingdienst kunt u het eori nummer aanvragen. dit website is een scam. meerdere mensen werden opgelicht. via de belastingdienst is het eori nummer gratis aan te vragen voor uw b.v, n.v., v.o.f, eenmanszaak, zzp'er enz.

Warning: this is a scam do not request an EORI nummer here. You can request for a new EORI number at the Tax Authorities(Belastingdienst), it is free. I hope this information was helpfull.

16. maj 2025

Je wordt gewoonweg opgelicht!!

Je wordt gewoonweg opgelicht!!! EORI nummer aangevraagd, en betaald. Toen mijn klant aan de grens stond was mijn EORI nummer niet goed. Toen ben ik erachter gekomen dat ik mijn geld voor niets heb over gemaakt aan EORI portaal. De douane gebeld en zei hebben mij geholpen met het verkrijgen van mij EORI nummer... DIT KOSTE HELEMAAL NIETS!!! GRATIS!!!
Ik heb Eori portaal een mail gestuurd voor cashback maar deze oplichters reageren helemaal niet..
MAAK GEEN GELD OVER NAAR DEZE OPLICHTERS!!!

28. april 2025

Hier niet je eori nummer aanvragen

Hier niet je eori nummer aanvragen. Oplichting, geven aan intermediair te zijn. Maar na geen gehoor meerdere keren via verschillende kanalen contact proberen te zoeken. Zonder succes. Nog steeds niets ontvang order geannuleerd.

10. marts 2025

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Onbetrouwbaar en onprofessioneel. Je betaalt 78€ voor het aanvragen van een Eori-nummer. Het is gratis aan te vragen via de belastingdienst. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en staan ingeschreven op een adres van een compostbedrijf in Den Dolder.

18. marts 2025

Er dette din virksomhed?