Enzofashion Anmeldelser

1,1

Mijn bestelling is nooit geleverd en mijn verzoek om mijn aankoop te annuleren (binnen 10 minuten na aankoop) is geweigerd. Deze malafide webshop heeft mij opgelicht en gezien alle reviews die hi... Se mere

Het is gewoon verschrikkelijk. Ongegeneerde oplichting en wan produkten leveren. Sketchers besteld 2 paar(aanbieding) en chinese rommel gekregen. En dan ook nog een veel te kleine chinese maat. Weg 89... Se mere

Twee overhemden besteld, MET verzendbescherming, begin mei. Nu is het 22 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen. Als ik nu mijn bestelling wil bekijken (zwarte button in de orderbevestiging) kri... Se mere

Oplichter Jeroens outlet b.v . Limeted ezofashion.com Leren motorjack gekocht zou binnen 3 dagen thuis zijn. Fake dus website ligt plat e-mail niet versturen telefoonnummer fake Geld geint... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Let op!!! Oplichters!!!

Hier ook opgelicht!!! Net wel een product ontvangen uit China en naast dat het er anders uitziet dan verwacht en zoals het op de site stond, is de bestelde maat zelfs voor chinese begrippen veels te klein. Had XXL besteld, op de verpakking zat een stikker met XXL maar op label van de jas stons XL. Zelfs al was dit een echte XXL geweest, was deze nog steeds veels te klein naar onze XXL maatstaven.
Wil de jas direct retourneren en geld terug maar email adres waarbij eerder nog wel gereageerd werd is nu niet meer actief. Deze praktijken moeten gestopt worden, vooral omdat ze actief via Facebook adverteren.

27. november 2024

Ik ben ook opgelicht

Ik ben ook opgelicht, heb een bomber jack besteld en betaald en tot op heden niks ontvangen. En als ik mail komt mijn de mail onbestelbaar terug. Schandalig.

4. november 2024

Niet doen!!

Niet doen!
Materiaal is slecht en komt niet overeen met de beschrijving. Terug sturen of retour ticket krijg je niet! Je krijgt je geld niet terug en contact met een medewerker is onmogelijk. Telefoonnummer is niet in gebruik. Ik ben er helaas in getrapt, maar deze oplichters moeten echt stoppen!

15. november 2024

Ik ben ook opgelocht.

Ik ben ook opgelicht.
Ik dacht kijk in mijn mail waar blijft mij pakket, bestaat de website enz niet meer. En geld terug krijg ho maar, regel dat lekker zelf maar.

26. november 2024

Opgelicht!

Opgelicht!! Trui besteld, is betaald na de eerste mail kreeg ik nog een reactie dat er vertraging was en nu kan ik ze helemaal niet meer bereiken.

26. november 2024

Zeer slechte winkel

Zeer slechte winkel, komen beloftes Nie na, levering al meer dan 14 dagen ipv max 9 dagen.
Wij doen aangifte bij de politie, en zetten een advokaat op de zaak om ons geld terug te krijgen.

14. november 2024

Aangifte oplichting enzo fashion/ jeroen outlet

Jas gekocht op 12 nov.
Tot op heden niks geleverd.
Ook ik kreeg een track en tracecode,
Waarbij geen activiteit is te zien.
Dus idd:niets kopen daar!!!!
Zojuist met rabobank gebeld:geld dat betaald is via ideal kun je niet terug vorderen.. Wel belangrijk om aangifte te doen, zodat men juridisch een poot krijgt om op te staan om deze Jeroen aan te pakken.

Ben ook opgelicht

Ben ook opgelicht. Besteld en betaald. Email adres bestaat gewoonweg niet en bestelling staat geregistreerd als niet betaald. Bedrag is wel van mijn rekening!
Kan deze website niet geblokkeerd worden of diegene die erachter zitten vervolgd?
SCHANDALIG!!!!

25. november 2024

Een ordinaire dropshipper die alles…

Een ordinaire dropshipper die alles vanuit China laat komen. Ik had een verkeerde maat ontvangen. In eerste instantie wel een nette mail dat ze het probleem gingen onderzoeken. Nu vroeg ik mij wel af wat ze precies wilden gaan onderzoeken. Vanochtend probeer ik een mail te sturen dat ik mijn geld terug wil. Mail kreeg ik terug. Onbestelbaar. Wat blijkt. De site is nu geen enzofashion.com, maar enzofashion.co. Ook het e-mail adres is aangepast. Trap er niet in. Heel triest als je je adressen en web URL aanpast en weer op dezelfde manier het kunstje nog een keer gaat proberen.

25. november 2024

Mijn bestelling kwam binnen na een forse vertraging...

Mijn bestelling kwam binnen. Waardeloos materiaal, geen enkel stuk paste. Ruilen was onmogelijk want "afgeprijsde artikelen" mag je niet retourneren. Het bleek, dat Enzefashion alléęn maar afgeprijsde spullen verkocht. Inmiddels is de website van Internet verdwenen. Fraude dus en oplichter(s)... Ik ben mijn geld kwijt!

Enzo fashion is fake

Wat hieronder steeds wordt beschreven, is mij ook overkomen. Pure oplichterij Enzo Fashion .
Trouwens niet te verwarren met Enzo Jeans. Dat is wel een prima bedrijf.

24. november 2024

Waardeloze ervaring

Waardeloze ervaring. Ik heb een jasje besteld en betaald, krijg een melding dat de bestelling is verwerkt en verzonden naar de vervoerder. Nu sinds een week radiostilte en het bedrijf bestaat niet meer de site is off line en ook e-mailadres bestaat niet meer. de track en tracé komt uit bij een shipping bedrijf en daar is ook geen enkele beweging te te zien omtrent mijn pakket.

20. november 2024

Oplichter Jeroens outlet b.v Limeted

Oplichter Jeroens outlet b.v . Limeted
ezofashion.com
Leren motorjack gekocht zou binnen 3 dagen thuis zijn.
Fake dus website ligt plat e-mail niet versturen telefoonnummer fake
Geld geint bank rekening Jeroens outlet b.v. Limeted
Dropshipping
Ik ben mijn geld kwijt.
Aangifte doen bij de politie is niet makkelijk. Website staat niet als fraude geregistreerd.
Maar dit moet gestopt worden mensen oplichten.
Hufters, oplichter.

20. november 2024

Oplichters!

Oplichters!! Niets bestellen!!!
Heeft mij 70euro gekost.
Ik hoop dat ze snel worden opgepakt.
Niets bestellen!!!!!!

24. november 2024