Jeg havde brug for at få lagt fliser…
Jeg havde brug for at få lagt fliser til mit drivhus, efter at det gamle var brændt ned, og jeg skulle have et nyt op. For mig var det vigtigt at finde en lokal entreprenør, der kunne stå for opgaven, og derfor valgte jeg Entreprenør Nissen – og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Allerede fra starten fik jeg et rigtig godt indtryk. Martin kom hurtigt forbi for at se på opgaven og gav mig et meget fair og realistisk tilbud. Han forklarede tingene på en jordnær måde, så jeg følte mig tryg ved at sige ja. Man kunne mærke, at han havde erfaring og styr på sit håndværk.
Derefter kom der to unge gutter for at udføre arbejdet, og de gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde. De mødte trofast op hver morgen kl. 07.00, var klar til at gå i gang med det samme og udviste en høj grad af professionalisme. Hele processen bar præg af struktur, præcision og omhyggelighed. Resultatet blev helt perfekt – lige præcis sådan, som jeg havde håbet på.
Samtidig var de utroligt venlige, hjælpsomme og rare at have på grunden. Jeg serverede kaffe og kage til dem undervejs, og de tog imod det med et smil – jeg fik fornemmelsen af, at de ikke var helt vant til sådan en lille gestus, men de fortjente det i den grad. Deres gode humør og hjælpsomhed gjorde, at det var en fornøjelse at følge arbejdet dag for dag.
Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg er ovenud tilfreds med Entreprenør Nissen. Fra det første møde til den sidste sten blev lagt, har jeg oplevet hurtig respons, god kommunikation, fair pris og et resultat i topkvalitet. Det er sjældent, man møder så stor professionalisme kombineret med venlighed og menneskelighed.
Jeg kan varmt anbefale Entreprenør Nissen til alle, der står med en anlægsopgave – om det er stort eller småt. Man er i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for det.