Enterprise Rent a Car Anmeldelser 492

1. Biludlejning
  2. Billeasing
  3. Lastbiludlejning
  4. Udlejning af varebiler

Since 1957, our customers have come to expect the highest levels of service from Enterprise, no matter where in the world you seek our assistance. Enterprise Rent-A-Car is the largest rental car company in the United States with more than 5,400 “home city” locations, and 419 airport locations. It also has operations throughout Europe, Asia and now expanding into Australasia.

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Aldrig book hos dem

1 time før afhentning af bil vi skulle køre i på ferie, ringede de og sagde at de ikke havde bilen og kunne kun tilbyde en varevogn til 3 personer, selvom vi var 5 personer. Utilgiveligt og uprofessionelt- vil aldrig booke ved dem mere.

21. januar 2026

Lej aldrig fra dem da de bruger dit kort til tag selv bord

Lej aldrig fra dem hvis i skulle komme tilbage med bilen hvor der ikke er nogle til at modtage bilen, vi leje en mini bus i Edinburgh hvor vi gennemgik den inden udlevering og de skader den have blev noteret og skrevet ind i lejekontrakten, trods det hævede de 12500 kr. mere den dag vi afleverede bussen da der ikke var nogle til at modtage os kl. 5 om morgenen, vi fik ingen besked om hvorfor før vi selv ringede til Skotland hvor de sagde at bilen havde en skade SOM VAR SELV SAMME SKADE DA VI FIK DEN vi havde heldigvis taget billeder ved aflevering som vi har sendt dem trods det sker der ikke noget de har ikke tilbagebetalt depositum og de 12500 kr. så jeg vil kalde det rent tyveri

6. juli 2024

Kræver fysisk kredit kort

Havde lejet bil via event bereau, Da jeg ankom stod der i papirene jeg havde fået på forhånd at selvrisiko var 3000 og man kunne nedsætte det til 0 kr hvis man betalte 70 kr per dag. De postod så at det var 5000 , og det kostede 160 om dagen. Det næste var det værste. De krævede at man skulle betale med et Fyssisk kredit kort!! det stod INGEN steder. Årsagen var åbenbart at for at spare penge havde de ikke terminaler fer kunne håndtere at føre penge tilbage til kortet. Så jeg var tvunget til at få min kone til st køre til lufthavnen , med er fysisk kredit kort. Men jeg skulle så selvfølgelig stå i kø igen!!

5. august 2023

Lejede bil hos Enterprise Malaga

Lejede bil hos Enterprise, Malaga.
Umiddelbart fin ny bil Nissan Qashqai
Brød sammen efter 2 dage (lækkede diesel fra motoren i store mængder - næppe udlejningsfirmaets skyld)
De var dog ikke særlige hjælpsomme trods adskillige telefonopkald. Vi havde en aftale, vi skulle nå og måtte tage frem og tilbage med taxi. Firmaet har nægtet at refundere. Først mange timer senere ved flere personers mellemkomst kom der hul igennem, bilen blev hentet og senere udskiftet.
Ydeligere har firmaet trukket depositum 150 € og ikke tilbageført, samt hævet yderligere 60 € uden forklaring.
Kan ikke anbefale.

23. februar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (492 anmeldelser)