Frygtelig madoplevelse
Frygtelig madoplevelse. Knap to timer om at levere kold og uspiselig mad. Det har vi aldrig oplevet før. Vil anbefale dem at finde en anden levevej end madlavning.
Kommer der tit, og de er super søde. I øvrigt den sprødeste salat jeg nogen sinde har smagt i et pitabrød, det får man her. 😁 Varme anbefalinger
ßom regel godt tilfreds der kan dog være noget ventetid og så har de ikke længere klippe korts fordel mere det er lidt ærgerligt for os stamkunder
Dårligste pizza jeg længe har fået.
Bestilte 3 pizzaer, da de bliver leveret ( 25 min senere end først angivet) er 2 af pizzaerne klappet sammen, som om de var kastet rundt på vejen.
Kommer aldrig til at bestille der fra igen.
Altid imødekommende og høflig betjening. Gode råvarer og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Bestiller ofte fra Enricco. Hurtig levering, gode pommes og klasse pizza!!
Jeg var inde for at købe mad, og mens jeg stod og snakkede med ejeren som var bag disken, om hvad jeg skulle have, nyste han i sin hånd... Fair nok at nyse i sin hånd, så det ikke kommer ud over det hele.
Desværre valgte ejeren at tørre sin hånd af sine bukser, og gik ikke derefter over for at vaske hænder. Han betjente i stedet nogle kunder, tog imod deres penge (rørte ved kontanter), og gik så ellers i gang med at lave mad... Hans hånd som han havde nyst i samt rørt ved penge med, den kom uden handsker og uden vask direkte ned i både skinke, ost, salat, tomat, løg osv osv osv...
Det er godt nok noget af det klammeste jeg længe har oplevet... Hvordan kan man få sig selv til at nyse i sin hånd, for så derefter at røre ved fødevarer - endda fødevarer som ikke engang skal tilberedes.....!