Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het k... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spilbutik
  2. Computersoftwarebutik
  3. Gavebutik
  4. Softwarevirksomhed
  5. Softwareleverandør
  6. Videospilbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

alles is snel en heel gemakkelijk…

alles is snel en heel gemakkelijk geregeld en pirijs is niet duur

13. august 2023

Hallo Bert-Jan,

Bedankt voor je beoordeling! 🙏🏻
Fijn dat je tevreden bent met het product en de service.

Office 365

Snelle levering en duidelijke uitleg. Werkt zoals behoren

10. august 2023

Hallo P.H.

Bedankt voor je beoordeling! 🙏🏻
Fijn dat je tevreden bent met het product en de service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Direct in beeld en te gebruiken.

Dit was eenvoudiger dan het installeren van de game zelf. Supersnel ook al de code in beeld en gemaild. Code werkt feilloos. Het was meteen enjoy2day !

6. august 2023

Hey Ischa,
Tof dat je de game eenvoudig wist te installeren. Wist je dat wij ook nog eens meer dan 100+ handleidingen hebben waardoor het nog makkelijker wordt?

Nu wist jij als pro hoe de installer werkt, dus kon je snel gaan gamen. Je hebt deze dus niet nodig 😅

Wij wensen je veel plezier met het product en zien je graag nog eens terug 🙋🏼‍♀️

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Moeizame bestelling

Een software pakket besteld en betaald. Daarna kwam er geen enkele reactie: geen mail, geen licentienummer en geen nota. Chatten en whatsappen leverde geen reactie op. De volgende dag stuurde een servicedesk medewerker een mailtje met het licentienummer en de opmerking dat de site vaak wordt misbruikt. Dat komt bepaald niet betrouwbaar over. Nog een dag later kwam op mijn verzoek de nota.
Kort daarop kreeg ik via Whatsapp excuses voor de moeizame communicatie en afhandeling van mijn bestelling. Ook kreeg ik uit coulance een bedragje terug. Er bleek iets mis te zijn met de server en daardoor was het hele bestelproces zo misgelopen.
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar waarom werd dat niet gewoon meteen gemeld? Dan heb je als klant daar ook alle begrip voor. Nu voelt het toch heel moeizaam aan.

26. juli 2023

Hallo Philip,
Sorry! Wat vervelend dat niet alles liep zoals je van ons zou verwachtte 😔. Hier balen wij natuurlijk ook van, wij willen namelijk tevreden klanten.

Toch zijn wij erg blij met je oprechte review, omdat wij hiermee onze service kunnen verbeteren. Wij hebben afgelopen week een storing gehad waardoor alles even wat anders verliep dan je van ons verwacht.

Je hebt inderdaad gelijk m.b.t het niet direct ontvangen van de e-mail. Als je onze bedrijfsnaam gebruikt als e-mail adres zoals ‘Enjoy2day@…..’ of ….@enjoy2day.nl controleren wij je order handmatig. Dit kan in sommige gevallen iets langer duren en wordt gedaan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig verloopt. Wij halen dan inderdaad de snelle levering van enkele seconden niet in dit geval 😅 Gelukkig komt dit nauwelijks voor.

Wij doen dit omdat er regelmatig internet oplichters 🚨 zijn die slachtoffers duperen door zich voor te doen als Enjoy2day.

Gelukkig zie ik dat alles netjes is opgelost en je een leuke cashback hebt ontvangen op je bestelling 😃

Wij gaan aan de slag met je tips! Tot snel 🙋🏻‍♀️

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Snel geregeld. Leuke korting.

10. juli 2023

Hey Karin,
Bedankt voor je beoordeling 🙏🏻 en wij zijn enorm blij met jou als vaste klant!

Fijn dat je ons ziet als een betrouwbare partij voor al je bestellingen.

Snelle service…

Top, service. Zeer betrouwbaar met, een zeer snelle verzending via de mail.

5. juli 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Chels, bedankt voor je reactie! Fijn om te zien dat je de moeite hebt genomen om ons even een review te sturen.

Je e-mailtje is zo te zien inderdaad razendsnel geleverd. Daar is zelfs dit snelle konijn jaloers op 🐇

We zien je snel nog eens terug! ^Marc

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding bij deze aankoop en…

Goede begeleiding bij deze aankoop en het product is OK

2. juni 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey, Goed om te horen dat je onze helpdesk helden eenvoudig te pakken kon krijgen en snel aan de slag kon gaan met het product!

We zien je graag nog een keertje terug 🙋🏻‍♀️ ^Lisa

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. Zeer tevreden ermee.

2. juni 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Badrous, super om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat alle product informatie correct klopt 😃

Tot snel maar weer!

Goeie ervaring

Ik vind het een goeie site kwam snel via de e-mail binnen en ben bang dat ik mijn code niet krijg of een foute en dat is ook niet gebeurd ook super fijn dat ze zelf het initiatief nemen om te vragen of alles goed was gegaan jullie krijgen van mij een dikke 10

28. maj 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Jeremy, Wat goed om te horen dat alles goed is verlopen met je bestelling. We willen inderdaad even checken of alles goed gegaan is, zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met je aankoop!

Tot ziens en bedankt voor je dikke 10 🥳

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Code werkte goed

Code werkte goed. Is goedkoper dan sommige sites. Kreeg de code niet meteen maar dat lag aan een storing alen na de chat gebruikt te hebben kreeg ik de code! Personeel was vriendelijk vandaar 4 sterren!

13. maj 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Sietse, Vervelend dat je niet meteen automatisch je code kreeg. Super dat je even in de chat kwam dan kunnen wij je code alsnog binnen een paar minuutjes versturen.

Bedankt voor je beoordeling en tot snel 😃 ^Lisa

De VVV-bon a Steam-giftcard

Me dieron 2 tarjetas de regalo de 20 euros del VVV en la oficina y no tenía idea de en que las usaría. Por suerte encontre esta página y pude comprar 2 tarjetas de Steam de 20 euros (4 euros en total entre impuestos y costos de transacciones pero, hey! 40 euros salvados) Ya me compré el Sons of the Forest para empezar a jugar este fin de semana. Gracias Enjoy2day!

24. maj 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hi Willian, Thank you fout your outstanding review and have much fun with your Steam cards!

We wish you a great weekend and see you back soon!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Great service and super fast

Great service and super fast! I am very satisfied. They didn't overcharge as other online selling. I am impressed 👍

16. maj 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hi Yugi, Thanks for your outstanding review and order. In most cases we don’t ask a fee, but in some cases we can’t have to charge one because the distributor adds one.

We always try to ask the lowest fee so all customers will be happy 😃

See you next time!

Ben tevreden over service Enjoy2day

Ben tevreden over service Enjoy2day, aankoopproces is makkelijk en snel, kreeg het na betaling direct doorgemaild (ging om licentieverlenging Microsoft pakket), onderaan de mail kun je de betreffende handleiding van jouw product opzoeken en deze hoef je dan maar puntsgewijs te volgen. Ik had een downgrade van mijn product gedaan, dus moest eerst wachten totdat mij oude abonnement was verlopen, maar toen die datum aanbrak was het een fluitje van een cent. En ze hebben bij Enjoy2day een goede prijs, ook niet onbelangrijk in dure tijden.

12. maj 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Frenkie, bedankt voor je review. Zoals je hebt ervaren willen wij het verkoopproces inderdaad zo snel en makkelijk mogelijk houden. En dat voor een kleine prijs.

Onze product specialisten hebben de beste een eenvoudigste handleidingen geschreven zodat jij als klant direct uit de voeten kunt. Zo te zien is dat gelukt 😃

Wij willen je bedanken voor je uitgebreide review en zien je de volgende keer weer!

^Lisa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb betaald voor een steam cadeaukaart …

Heb betaald voor een steam cadeaukaart met de vvv bon binnen 1 minuut geleverd top bedrijf

24. april 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey, Leuk dat je jouw VVV-bon bij ons hebt ingeleverd. Wij wensen je veel plezier met je steam kaarten en zien je binnenkort nog wel eens een keertje terug 🙋🏻‍♀️

Duidelijk, snel

Korting op bol.com cadeaubon. Alles duidelijk. Snel. En alles werkte vlot. Meteen gebruikt en werkte.

16. april 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey, Goed dat je onze scherp geprijsde Bol.com kaarten hebt gevonden. Deze scherpe aanbieding was helaas maar tijdelijk, maar er zijn regelmatig leuke producten scherp geprijsd.

Wil je geen product missen? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief!

Bedankt voor je aankoop en tot de volgende maar weer…

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel, makkelijk en goedkoop!

14. april 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hallo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je snel en goedkoop je producten hebt kunnen krijgen.

Tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zorgeloze bestel- en levering-ervaring!

Besteld: Apple TV 4K. Snelle levering en soepele bestel-ervaring. Ook scherpe prijs dus helemaal in orde!!

5. april 2023

Besvarelse fra Enjoy2day

Hey Robert, Wat fijn dat je snel kon genieten van je Apple TV 4K. Met onze same day delivery hebben wij vaak al binnen enkele uren een product bij je thuis!

Veel plezier met je product en tot de volgende keer...

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en van tevoren vragen beantwoord

Snelle levering en van tevoren vragen snel beantwoord door Lisa. Toen ik meldde dat er alleen een amerikaanse stekker bij zat heb ik vandaag alweer een wereldstekker opgestuurd gekregen. Top!
Heel tevreden

6. april 2023

Hey Ria,
Goed dat je contact met ons hebt opgenomen dat er iets niet helemaal goed was gegaan met je bestelling. Zo te zien is er vanuit ons een foutje gemaakt en heb je perongeluk een internationaal product ontvangen inplaats van de EU versie.

Gelukkig kon Lisa dit razendsnel oplossen. Wij wensen je erg veel plezier met het product!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had prongelijk geen huisnummer…

Ik had prongelijk geen huisnummer gegeven.
Helaas kwam ik daar pas twee dagen later achter en toen hadden ze het al opgestuurd.
Zij namen de nieuwe verzendkosten op hun. Zeer tevreden!

5. april 2023

Hey Rik,
Wat vervelend dat je perongeluk jouw huisnummer was vergeten toe te voegen. Ons automatische systeem had het pakketje al weggestuurd, maar we wisten het gelukkig nog te onderscheppen.

De kosten hebben wij inderdaad voor onze rekening genomen omdat wij willen dat klanten 100% tevreden zijn.

We zoien je graag nog eens terug!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.