Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Se mere
Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en... Se mere
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Se mere
Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het k... Se mere
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Holland
Door op sociaal media te plaatsen zodat het gezien wordt

Besvarelse fra Enjoy2day
Na contact met de klantenservice, heeft Lisa het een en ander uitgelegd. Daarom wil ik graag mijn review aanpassen. Nogmaals bedankt voor de heldere uitleg en snelle verzending van de Iphone 16 Pro.

Besvarelse fra Enjoy2day
Een iPhone besteld en volgende dag in huis. Dezelfde iPhone als bij Coolblue of Mediamarkt, alleen 80 euro goedkoper.
Betrouwbare site.

Besvarelse fra Enjoy2day
Alles was makkelijk te vinden en bestelling was direct ontvangen. Klantenservice was ook goed.

Besvarelse fra Enjoy2day
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Goed prijs, snelle levering en regelmatig updates mbt je bestelling. Aanrader dus

Besvarelse fra Enjoy2day
Bij het toevoegen van een steambon kreeg ik te zien dat er 3 euro transactiekosten aanzitten; prima, zij moeten ook geld verdienen. Maar wanneer je verder gaat, krijg je op den duur te zien dat hier nog 6 euro bovenop zit; dit krijg je pas later te zien (tijdens het afrekenen), wat ik niet netjes vind (dat deze 6 euro niet zichtbaar is). Als je hierna nog een bon koopt, zie je deze kosten wél meteen, ik heb gedubbelcheckt of het klopt door een incognito-venster te openen, waarin je alleen de 3 euro weer ziet. Volgens het enjoy2day zelf is dit nodig vanwege de manier waarop je betaalt; maar dit vind ik tijdens het betaalprocess niet duidelijk genoeg.
Daarnaast, het support-team is prima, en VVV bonnen omzetten naar steam-tegoed werkt écht!

Besvarelse fra Enjoy2day
30-12 een bestelling geplaatst, toen ik mijn product wou verzilveren gaf hij aan dat de code al gebruikt was. Contact opgenomen en ik wacht nog steeds. Ze moesten het navragen bij de leverancier. Intussen is het 07-01 en zit ik nog met lege handen!
Update : ik heb zojuist een nieuwe werkende code ontvangen. Ondanks het lange wachten (ook door de feestdagen) blij met enjoy2day!

Besvarelse fra Enjoy2day
Snelle levering en communicatie. iPad werkt prima. Blij mee!

Besvarelse fra Enjoy2day
Ik kende de webwinkel nog niet maar de eerste ervaring was top! Ondanks de drukte van de feestdagen was de ipad de volgende dag binnen. Alles keurig geregeld en de ipad bevalt goed tot nog toe!

Besvarelse fra Enjoy2day
Alles was duidelijk,code invoeren ging gemakkelijk

Besvarelse fra Enjoy2day
Netjes de bestelde telefoon geleverd en die was toen het goedkoopst bij Enjoy2day!

Besvarelse fra Enjoy2day
De licentiecodes voor Microsoft office 365 werden zeer snel doorgestuurd. Het activeren bij Microsoft verliep vlekkeloos.
Ik heb nu in totaal 3 licentiecodes aangeschaft en geactiveerd zonder het minste probleem.
En dan hebben jullie ook nog eens de beste prijs.
Dus een zeer goede prijs, snel geleverd en een correct product.

Besvarelse fra Enjoy2day
Ik schrijf nooit reviews. Daarbij zeg ik ook altijd dat je nooit een 3 uit 3 kan halen in het eisenpakket 'goed-goedkoop-snel'. Allebei mijn principes zijn vanaf vandaag onderuit geschoffeld. Maar goed, daar kunnen dan wel weer heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kortom: zeer tevreden met de (in mijn geval complexe) afhandeling en medewerker Lisa!