Enghousebikes Anmeldelser 17

3,2

3,2

Middel

Ok El cargo bike til en god pris

Jeg købte en EL-ladcykel hos Enghouse til lervering i foråret. Og da evalueringerne af dem havde været lidt svingende ville jeg vente til den var ordentligt afprøvet før jeg anmeldte den. Nu er der ået et halvt år og kilometertælleren har rundet 200 km. For en en El-ladcykel var den markant billigere end størstedelen af hvad der ellers var på markedet og den har været fin til mit brug.
Om enghouse: Leveringen fra leverandøren var noget forsinket, hvilket jeg først fik at vide da jeg selv skrev til dem. Men da cyklerne endelig kom gjorde Enghouse meget for at få dem hurtigt ud. Den var leveret delvist samlet, hvor der stod at det ville tage ca 3 timer at færdigøre den. Det tog mig nærmere 7-8 timer. Instruktionerne fra Enghouse var langt bedre end dem fra fabrikken, men kunne stadig være bedre specielt omkring instilling af bremserne. Det var også lidt pudsigt at der var elastikker til fæstning af kalechen og huller på kassen til fæstninger, men samle vejledningen nævnte dem ikke og der var ikke nogen skruer med som var praktiske at bruge til det. Men når man tager i betragtning at de fleste el ladcykler koster mindst 5000 kr mere var jeg godt tilfreds med mit køb.
Om cyklen: El-cargo biken fungerer fint, den gør det virkelig nemt at købe stort ind. Jeg har testet den med op til ca 80 kg i boksen uden problemer. Jeg vil virkelig anbefale at købe den med motor. Beskrivelsen siger at bateriet kan klare 35 km. Det er sikker rigtigt hvis det kun er en hjælpemotor til bakkerne, men man vænner sig hurtigt til altid at bruge motoren og så holder batteriet kun 15-20 km. De skriver tophastighed 30-35 km/t, det er måske muligt, men den ville være umulig at styre ved den hastighed. Regn med at køre 8-10 km/t over der begynder det tre-hjulede design at blive ustabilt på gode lige stræk kan man køre 15-17 km/t. Min maks fart var 21 km/t ned af en lige blød bakke og det føltes ret hasaderet (jeg har tidligere taget samme bakke med 72 km/t på racer cykel og det føltes sikrere). Så regn ikke med høje hastigheder fra tre-hjulede ladcykler, hvis du vil det skal du købe en Longjohn.
Men til at cykle et par kilometer til stor indkøb eller børne levering er den fin og en stor hjælp.

1. november 2015

Dårlig kundeservice

Dårligste kundeservice jeg nogenside har oplevet... Modtog cykel hvor samleled til kæden manglede og farver på komponenter ikke svarede til det bestilte. Har prøvet at ringe og skrive utallige gange uden feedback, det er nu, efter en uges ventetid, endt med at jeg har været nødt til at besøge min egen cykelsmed for at få komme videre. Total amatøragtrigt foretagen..Kan ikke anbefales!

29. september 2015

Søde og rare mennesker, men dårlig service

Hej.

Jeg har bestilt en cykel hos enghousebike søndag 2. August. Alt går som det skal og jeg regner med at der lige går et par dage. Så onsdag 5. August ringer jeg og spørger hvor den bliver af, fordi jeg forstår ikke hvor den bliver af. Nå men jeg talte med en mand fra enghousebike (meget venlig) han sagde at havde fået en masse bestillinger og de simpelthen ikke kunne følge med (det er selvfølgelig iorden), manden jeg talte med sagde at cyklen SENEST ville blive sendt fredag. Nå men jeg venter og det bliver Mandag, og venter, og venter på min cykel,og den kommer bare ikke. Så jeg ringer og spørger om et Tracking nummer, så siger manden jeg snakkede med (også meget venlig) at de ikke havde fået lavet cyklen..... Det syntes jeg godt nok er lidt sløvt at de siger at cyklen vil bliver sendt senest fredag 7.August og de så ikke har fået lavet den Mandag 10.August. Og jeg håber at i tager det her til efterretning.

MVH Axel

10. august 2015

Lige en kort beskrivelse af min oplevelse med Enghouse Bikes. Min søn fandt og designede den cykel han gerne ville købe, og vi bestiller den fredag aften. Mandag morgen ankommer den, og efter 20 minutter var den samlet og klar. Den lever fuldstændig op til min søns forventning, og overstiger dem som jeg havde. Dagen efter den er ankommet, opdage min søn, at cyklen han lige havde købt til fuld pris, var nedsat 30%. Jeg skriver til Enghouse på deres FB side, og 20 minutter efter ringer de mig op, og 5 minutter efter snakken, var der tilbageført 900 kr. til min søn, da han da ikke skulle snydes for dette tilbud, som de sagde ved Enghouse. Stor tak, og Magnus har allerede sagt, hans næste cykel også skal være fra Enghouse, da han er vild med at kunne designe selv.
Altid dejligt når man oplever denne form for service og forståelse ....
***** Fem stjernet service

31. juli 2015

Super cykel og fantastisk kundeservice

Jeg købte min cykel under deres sidste udsalg, hvor jeg sparede 20 %. Det tog mig en del tid, at beslutte mig for hvordan cyklen lige præcist skulle se ud, så skrev til dem via Facebook og fik svar indenfor 5 min, hvilket jeg synes er fantastisk kundeservice! Herefter bestilte jeg, og jeg fik efter et par dage min "Black/White" cykel, som kører helt fantastisk!

Jeg kan bestemt anbefale Enghousebikes, da jeg kun har haft en rigtig positiv oplevelse.

30. juni 2015

KAN IKKE ANBEFALES

Har desværre købt en el ladcykel hos enghouse bike. Det virkede altsammen fantastisk, og vi glædede os meget til at få cyklen, den kom dog 3 uger senere, end først forventet, og siden har der ikke været andet end problemer. Først betaler man for at få cyklen samlet, den service ydede de så ikke særlig godt, derefter var der problemer med løse skruer, og bremser der ikke kunne bremse. Har haft dem på besøg 4 gange på 2 måneder, i håb om at vi måske kunne få det vi egentligt havde bestilt og betalt for, men ja nej desværre lykkes det ikke, måske fordi der ikke er ansat en mand i firmaet som arbejder med cykler, eller har forstand på hvordan man laver en simpel service. Efter næsten at ha slået sig halvt ihjel på den fik jeg dem endelig til at gå med til at kører forbi en rigtig cykelhandler, for at få en pris på det. Da jeg afleverede cyklen modtog jeg beskeden fra cykelhandleren, hvem fanden har solgt dig den her cykel, jeg forklarede ham min situation, og han svarede, har aldrig set en cykel i så dårlig stand, intet var blevet smurt da den blev samlet, og næsten alt skulle spændes efter. Prisen lød så på 1969kr for 2 dages arbejde, da jeg så sender en kopi til enghouse for at fortælle dem det, nægter de at udbedre problemet. Kan på INGEN måde anbefale at købe en cykel igennem dette firma, medmindre du er advokat, eller har alt alt for mange penge som du selv er nød til at smide i puljen, bare for at kunne cykle på den.

24. juni 2015

Dårlig Service!

Jeg købte en cykel hos Enghouse og var ikke tilfreds da jeg modtog den. Den levede ikke op til mine forventninger.

Derfor ville jeg returnere den, men det kunne ikke lade sig gøre, da jeg selv havde designet den.

Så jeg vil absolut ikke anbefale denne butik, da man ikke kan returnere de varer man får. Der var ingen forståelse fra butikken, da jeg fortalte at jeg ikke ville have cyklen alligevel.

11. maj 2015
Enghousebikes-logo

Besvarelse fra Enghousebikes

Hej Marc,

Vi er rigtig kede af din dårlige oplevelse med vores cykler. Vi bestræber os naturligvis på, at give folk den bedste oplevelse. At vi tilbyder et så specielt produkt, hvor egen-design er i hovedsædet betyder også, at vi i ren juridisk forstand afskrives returretten hvis cyklen ellers ikke på nogen er beskadiget, er beklageligt i denne sammenhæng naturligvis.

Dog vil vi også gerne understrege, at naturligvis kan man returnere varer, som eksempelvis er beskadiget eller hvis der opleves mangler.

God cykel til en god pris

Jeg valgte at købe en cykel hos Enghousebikes, efter jeg igennem et længere stykke tid havde ønsket mig, at lave min egen cykel. Men da jeg fandt deres online cykeldesigner, tilbød den mig alt det jeg kunne ønske.

Nu har jeg haft cyklen i et par uger, og den er helt fantastisk at køre på! Leveringen af cyklen gik uden problemer og da jeg havde et spørgsmål fik jeg svar hurtigt. God kundeservice.

22. april 2015

Fantastisk

Jeg designede min egen cykel hos dem og fik den præcist som jeg gerne ville have den. Jeg har mest brugt den til bykørsel og der har jeg ikke oplevet nogle problemer med den. Cyklen fik jeg hurtig uden problemer.

28. marts 2015

Fantastisk cykel, da den endelig blev samlet!

Vi bestilte en ladcykel med el hos Enghousebikes.com. Det startede godt da cyklen blev leveret allerede 2 dage efter vi havde bestilt ( dog fik vi ikke af vide hvornår fragtmanden kom).
Der stod i annoncen, at cyklen var 75% samlet. Dette passer IKKE!!! Jeg vil nærmere sige 15%. Vi brugte lang tid på at samle den, og jeg priser mig lykkelig for, at min mand er ret handy og har en masse ordenligt værktøj. Ellers var vi aldrig kommet i mål. Der var ingen ordentlig instruktion i hvordan den skulle samles, samt hvilke skruer, bolte etc. der skulle bruges hvor.
Men vi kom i mål, og vi er i dag sindssygt glade for cyklen, selvom det holdt hårdt.

27. august 2014

Super positiv oplevelse.

Klasse med de mange frie valg, så man kan lave sin egen unikke cykel. Bestilte onsdag, modtog torsdag og samlede den færdigt på små 20 min. Cyklede en kort tur og den virker fuldstændig som den skal!
Har ikke prøvet sammenlignelige cykler, men denne virker 100%!
PS. Kammerat kom forbi og han bestilte en samme aften :-)

16. juni 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)