En grundig og konkret vejledning med gode råd til den videre proces. Mange tips vi kan bruge når vi skal have tilbud på projektet.

Kan kun anbefale Energikøb, da de har søgt og sørget for jeg er kommet igennem nåle øjet til byggepuljen. 1000 tak ..... Jeg er meget glad for, at komme igennem når man hører hvor mange der har s... Se mere

Hej Energikøb, Undertegnede søgte om energitilskud til udskiftning af ældgamle termoruder i en karnap, ca. 12m2, dokumentation tilsendt, og fik forhåndsgodkendelse. Søgte og fik tilbud på arbe... Se mere

1. Energiforsyningsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Søger du en privat uvildig energirådgivervirksomhed, som skal med på rejsen når boligen, virksomheden, andelsforeningen eller alle andre typer ejendomme skal energioptimeres, så er det os du skal have fat i. Vi har hjulpet mere end 10.000 kunder med at opnå tilskud til deres energiforbedringer. Med energispareordningen er det specifikt energitilskuddet, som vi hjælper både erhvervs- og privatkunder med at få styr på. Der er mange tiltag, som man kan få tilskud til, når vil energirenovere sin bygning. En af tingene er supplering eller konvertering til varmepumpe. Vi er med dig hele vejen igennem processen når du vil ansøge om energitilskud. Vi tager ansvar for at din sag gennemføres korrekt, lige fra ansøgning til udbetaling af energitilskuddet. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit energispareprojekt.

3,4

Middel

En stor hjælp før vi skal i gang med renovering

10. november 2022

Hej Kim

Mange tak for de rosende ord🙂. Jeg er glad for at vores energirådgivning - gav klarhed over de spørgsmål du havde til dit projekt.

Ærgeligt

Jeg kan kun give tidligere anmeldelser om dette firma ret. Jeg blev anbefalet firmaet i forbindelse med en energirenoveringsopgave og hørte aldrig mere fra dem indtil de 5 mdr. senere skriver til mig, at jeg er berettiget tilskud. På grund af den lange ventetid har jeg selv valgt, at løse opgaven og kontakter firmaet herom. Det vælger de at kreditere med en faktura på 660kr. Ren pengemaskine for noget jeg aldrig har gjort brug af.

7. juni 2022

Kære Claus

Igennem årene har vi hjulpet tusindvis af personer med at få tilskud til deres energirenoveringer.

Det arbejde der er forbundet med at håndtere tilskudssager tager vi naturligvis betaling for - men kun hvis vi gør vores vores arbejde ordentligt, nemlig at sikre vores kunder et tilsagn om tilskud.

Med andre ord - så er det no cure no pay princippet der er gældende.

At du eller andre, af den ene eller anden grund ikke ønsker at gøre brug af tilskuddet efter at vi har løst vores opgave - kan vi naurligvis ikke stilles til ansvar overfor.

På den baggrund - er jeg ked af at du opfatter os som en pengemaskine, fordi vi netop kræver betaling for den opgave, som vi har løst for dig.

Mvh Martin

Vi har intet godt at sige om Energikøb

Vi har intet godt at sige om Energikøb. Vi sendte ansøgning til dem til Bygningspuljen, der skulle søges senest 7. april. Vi fik bekræftelse på mail, hvor de skrev, at de ville søge for os og vi skulle ikke gøre mere. Vi hører intet fra dem, før vi selv ringer 16. april. Her får vi at vide, at de desværre ikke havde sendt vores ansøgning ind til Bygningspuljen. Vi bliver oplyst, at de ikke nåede det, fordi vi stod som nr 633 i deres kø og de havde tre computere, som de sendte ansøgninger afsted fra!!!! De havde nået ca. 400 ansøgninger.
Det er jo på forhånd en fuldstændig håbløs situation.
Det er langt fra godt nok og det virker uprofessionelt ikke at kunne estimere, hvor mange ansøgninger man som firma kan sende ind udfra kapacitet og bemanding. Vi kan ikke anbefale Energikøb.

16. april 2021

Kære Tietzen

Vores tilbud om at bistå mht ansøgningsprocessen er helt og aldeles frivilligt.

Hvis vurderingen er at man selv har evnerne, og ens chancer øges ved selv at ansøge, skal man naturligvis ikke bruge vores service.

Vi giver aldrig garantier for vi får alle ansøgninger kommer med i Bygningspuljen, grundet den måde ansøgningsprocessen er konstrueret, som jo er først til mølle princippet.

Den sidste pulje blev tømt på kun 13 timer, og køen var på er tidspunkt oppe på 90.000.

Derfor er der helt aldeles umuligt, at estimere hvor mange ansøgninger vi kan få med, da det helt afhænger af antallet af ansøgere.

God aften

Super god service

1000 tak .....
Jeg er meget glad for, at komme igennem når man hører hvor mange der har siddet og ventet forgæves.
De har været meget imødekommende og hjælpsomme. Så kan kun klart anbefalede Energi køb!

8. april 2021

Besvarelse fra EnergiKøb ApS

Mange tak, for den fine tilbagemelding😊. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Vi fik anbefalet Energikøb....desværre

Vi fik anbefalet Energikøb, som kunne søge tilskud på vores vegne.
Det lød super og de sagde at de nok skulle søge og sørger for det hele for os. Vi skulle bare lade dem gøre det og vi skulle ikke bekymre os om noget.

I går blev puljen åbnet og vi undrer os over at vi intet hører. Min mand modtager så en mail fra dem i dag om at de ikke har søgt tilskuddet for os da de havde for travlt...

Det er nok den ringeste undskyldning jeg længe har hørt. Vi er så kede af at vi valgte at stole på dem til at søge for os. Vi står nu og skal vente til næste pulje åbner, vi er usikre på om vi overhovedet kan nå at få udskiftet vores Oliefyr med varmepumpe inden vinter. vi kan ikke starte på vores nye terrasse, da der skal graves til pumpen først og vi må ud og bruge flere tusinde kroner på olie.
Det er simpelthen for dårligt. Vi har fjernet vores ansøgning og agter ikke at bruge dem nogensinde igen.
Jeg håber at hvis andre vil benytte sig af Energikøb, at de virkelig får en garanti på at de nok skal søge for jer, så i ikke står i samme situation som os.
Vi er dybt utilfredse og det kan ikke beskrives hvor meget vi fortryder vores valg.

8. april 2021

Hej Katt

Det er meget beklageligt, at du har opfattet det som om at vi har haft for travlt til at tage hånd om jeres sag. Det er bestemt på ingen måde det det handler om.

Når der åbnes en ansøgningsrunde til Bygningspuljen, så er der tale om først til mølle princippet, som er den måde man politisk har valgt at bygge konceptet op på.

Det vil sige at både os og Energistyrelsen, behandler ansøgninger i den rækkefølge som de er kommet ind i.

I ​går 7-4-21 blev de 250 mio kroner som var i denne ansøgningsrunde brugt på kun 13 timer, fordelt på 8.600 ansøgninger.

Vi giver aldrig garanti på, at hvis du bruger vores service, at du vil få en godkendt ansøgning, for det er vi på igen måde herre over på den måde konceptet fungerer.

Til gengæld lover vi altid, at vi vil gøre vores yperste for at få din ansøgning med i puljen, og kommer den med, så er vi ved din side hele vejen til udbetaling af tilskuddet.

Når alt dette er sagt, så kan jeg godt forstå din og mange andres frustration, over ikke at få tilskud i denne omgang. Husk at du stadig har mulighed for at bruge håndværkerfrdraget. Det ville du ikke kunne bruge sammen med energitilskuddet.

Fortsat god dag

Hej Energikøb, "Energitilskud"!

Hej Energikøb,
Søgte og fik tilbud på arbejdet, som blev udført korrekt og godt.
Indsendte den ønskede dokumentation derefter.
Fik afslag fordi jeg kun monterer lodrette vinduer i karnappen, og erstattede de tidligere vinduer i taget med et betydeligt bedre isoleret tag.
De fleste ved jo godt, at glas i tag ikke er særlig godt!
Man ville kun medregne nye termoglas til energibesparelser, og ikke den største besparelse, som lå i det nye faste/isolerede tag!!!
Det lugter for mig som en eller anden "aftale" mellem Energikøb og glasleverandörerne!!! Går lidt videre med sagen, idet jeg betaler via min el-regning!!!

27. marts 2020

Kære Jens

Grunden til at du ikke kan få tilskud, er ford du erstatter vinduer med nyt tag eller omvendt. Det findes der ikke en standardiseret tilskudsværdi for dette, og der ville skulle udarbejdes en specifik beregning.

Prisen for at lave denne beregning, vil langt ville overstige det tilskud du vil være berettiget når du udskifter 12m2 vinduer.

Vi beklager at vi ikke kan hjælpe dig i denne konkrete sag.

God dag😊

Mvh Martin

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig…

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Energikøb.
Jeg fik forhånd godkendt et tilskud på en
stor varmepumpe, den skulle bare have en nominel effekt på 4.0 eller derover.
Jeg får så beskeden, efter jeg sender dokumentation om at jeg kun er godkendt til en lille varmepumpe, da energisryrelsen EFTER min forhåndsgodkendelse har ændret kriterier. Det er en forskel på omtrent 1400 kr.
Derfor skulle man mene at energistyrelsen og Energikøb har et mellemværende, eftersom at sidstnævnte har godkendt tilskud som de ikke kan stå indenfor.
Jeg får besked om at de ikke kan gøre noget og jeg må prøve at klage til energistyrelsen, for de ville ikke få noget i gennem hos dem.
Først og fremmest kan aldrig være mig som forbruger der skal ligge til last for en sag mellem en leverandør af en service og dennes partner, derudover ville jeg, hvis de ikke kan, aldrig få noget ud af en klage til energistyrelsen.
Det er simpelthen en så ringe service for sine kunder og mangel på handlekraft, at jeg sjælendt har set magen.

15. januar 2020

Kære Kevin

Det er energistyrelsen der sætter dagsordnen for energispareordningens regler, og dem er vi nød til at efterleve.

Vi vil gøre stort alt for, at du samt alle andre af vores kunder lykkes med jeres energisparesager. Dog er vi er også nød til at vælge de kampe ,som vi mener der er en realistisk chance for kan vindes.

Jeg kan jeg sagtens forstå din frustration over systemet i din konkrete sag, men når reglerne bliver ændret nærmest over natten, så kan det ikke undgås at vi og du, samt alle vores andre kære kunder bliver fanget i en skidt situation engang imellem.

Konklusionen er blevet at vi vil kæmpe for din sag , på trods af vi nok render panden mod en mur. Vi vil holde dig orienteret om udviklingen.

God dag

Mvh Martin

Latterlig lovgivning og latterlig…

Latterlig lovgivning og latterlig webside. Spild af folks tid.
Min ansøgning blev afvist p.g.a. manglende incitament.
Som om at 1700 kr skulle ha været incitament til noget som helst ud af en renoveringsudgift på 130000 kr.

23. oktober 2019

Hej Finn

Regelsættet i energispareordningen, som er udarbejdet at Energistyrelsen, kan til tider være bureaukratisk og tung, det er vi enige med dig i.

Den vigtigste forudsætning er dog, at man altid skal have godkendt ansøgning om tilskud, inden man køber, bestiller eller går i gang med det energibesparende projekt.

For nogle er 1700 kr mange penge, og for nogle er det ikke. Det primære når man energirenoverer er den fremtidige besparelse man opnår. Tilskuddet er kun ment som en gulerod/motivator for at komme igang med det energibesparende tiltag.

På trods af, at din sag ikke levede op til forudsætningerne for at få tilskud, kan du se frem til at øget komfort i din bolig samt en formentlig lavere varmeregning .

Rigtig god dag

Mvh Martin

Udelukkende interesseret i egen kistebund

Det er meningen, at Energikøb skal gøre det nemmere for borgere at søge energitilskud, men i stedet prøver de at suge flere gebyrer ud af os ved at påstå, at sagerne skulle blive "uoverskuelige" fordi der er flere end 4 tilskud til hver ansøgning.

Afvisning 1: Tirsdag kl. 14.02:
"Tilskudssagen ***-**** blev afvist
Tilskudssagen blev AFVIST af EnergiKøb ApS
...
Din tilskudssag blev afvist med følgende besked:
hej Maja
Jeg må bede dig dele din ansøgning i 2 dele.. dør 004, kælder 001 og ventil 002 på én og resten på en anden. Det er meget mere overskueligt for os.
Vh Susanne"

Jeg følger straks op med besked om, at jeg ikke kan forstå hvordan det kan være mere eller mindre overskueligt, da hver tilskud jo har separate bilag, og derfor er det jo ikke mere eller mindre overskueligt ved det ene eller det andet, og om det ikke vil medføre dobbeltgebyr. Dette gøres på ansøgningen, som igen indsendes - ellers uændret.

Her til morgen kl. 06.41 får vi så følgende afvisning:
"Tilskudssagen ***-**** blev afvist.
Tilskudssagen blev AFVIST af EnergiKøb ApS
...
Din tilskudssag blev afvist med følgende besked:
ja, det medfører et gebyr mere. Men i henhold til vores betingelser må der være 3 max 4 ting på hver ansøgning. Det gør at det er mere overskueligt at gennemgå alle vedhæftede bilagene som mange gange er over 30-40 stk. når det er en stor ansøgning. Så for ikke at forsinke ansøgningerne med gennemgang af en masse vedhæftede bilag, har vi valgt at gøre det sådan.
Vh Susanne"

Hvilket jo er direkte latterligt, når I allerede nu har forhalet sagen ved ikke bare at behandle den, men afvise den 2 gange. Det er helt tydeligt, at I bare forsøger at vride så mange penge som muligt ud af jeres kunder. Fred være med det - det virker formentlig ofte for jer.

I kan takke Susanne fra jer for, at Maja og jeg nu søger tilskuddet direkte hos Verdo. I har meget at lære på kundeservice fronten må man sige.

Jacob og Maja

*Opfølgning efter EnergiKøb ApS' svar*

Det giver på ingen måde mening, at det skulle gå hurtigere at behandle tilskudssagerne, alene fordi de er opdelt i 2 ansøgninger. I forklarer det samme igen og igen, men inden jeg overhovedet ansøgte hos jer, skrev jeg og spurgte om behandlingstiden, hvor I forklarede, at I altid melder tilbage på ansøgningerne inden for 24 timer.

Hvordan har det så på nogen måde indflydelse, om jeg laver 1 eller 2 ansøgninger med samlet 25 bilag - de 24 timer er jo det samme.

Desuden tilhører bilagene jo konkrete tilskudstyper, så at den samlede ansøgning skulle blive mere rodet af det, giver ingen mening. I det konkrete tilfælde var der tale om 6 forskellige tilskudstyper.

I bund og grund er den eneste logiske årsag til, at I ønsker det opdelt, at I som virksomhed har lavet en beregning, som siger, at det ikke er rentabelt for jer, at drive denne forretning, hvis I skal behandle så mange sager for kun 120 kr.

Og nej, jeg fik ikke taget telefonen, da I ringede - jeg er på arbejde. I øvrigt er der intet at tale om, da jeg straks efter anmeldelsen søgte om forhåndsgodkendelse hos Verdo.

Den gik igennem på rundt regnet 30 sekunder - hvor I var 24 timer om at afvise 2 gange med ligegyldige begrundelser.

Det var desuden billigere - det koster alene et gebyr på 100 kr, hvor I tilsyneladende vil have 2x120 kr.

Slutteligt er det mindre krævene, da man skal ikke uploade billeder før man kan gå igang med at bestille håndværkere/materialer, som man skal hos jer - igen helt tydeligt, at I tilrettelægger jeres arbejdsgang for at tilgodese jer selv, og ikke for at tilgodese kunden.

Alt i alt får I altså 1 ud af 5 - alene fordi det ikke er muligt at give 0, mens Verdo scorer topkarakterer.

Og til folk der læser med: Finder I det uoverskueligt, at søge hos andre, fordi I synes Energikøb ApS' grafik hjælper, så er det ene og alene en kopi af Energistyrelsens standardværdikatalog (google det), som er gældende uanset hvor I søger, så I kan sagtens gøre det andetsteds. :-)

31. juli 2019

Hej Jacob og Maja

Det er rigtigt ærgerligt at i har fået fornemmelsen af at vi kun er ude på at gøre tingene mere besværlige for vores kunder/jer, da dette på ingen måde er det vi vil opnå.

Vores intention er tværtimod, at gøre det lettere og hurtigere at få godkendt energisparesager, når sagerne netop deles op hvis der er mange tiltag på dem. Grunden til at vi vælger at dele sagerne op når der er over 3-4 tiltag, er ikke det enkelte tiltag som sådan, men mængden af bilag der tilknyttes hvert tiltag.

I jeres konkrete sag er der f.eks. over 25 bilag der skal granskes, og det vil unægteligt give en hurtigere behandlingstid når disse er opdelt.

I forhold til vores administrationsgebyr, så er korrekt at når en sag deles op, så vil der blive opkrævet administrationsgebyr på 120 kr pr sag.

Hvis du/i har fået opfattelsen af at de 120 kr som vi opkræver kun handler om at vi er interesseret i vores egen kistebund så, skal vi beklage!. Det handler primært om at give vores kunder/jer sikkerhed for at energitilskuddet kvalitetssikres og lever op til kravene jf. energispareaftalen. når det udbetales.

Susanne er på ingen måde kendt for at yde en dårlig kundeservice, så det er bestemt ikke hendes skyld da hun henholder sig nogle retningslinjer som vi har udarbejdet her i EnergiKøb.

Vil vil meget gerne drøfte sagen med jer/dig igen hvis i er interesseret i det?. Vi har d.d. forgæves prøvet at kontakte jer pr tlf. men uden held.

Fortsat god dag.

*Opfølgning på Jacob`s ' svar*

Hej Jacob

Godt at du fik ansøgt om tilskud til dine energiforbedringer, det glæder os at høre.

Fortsat rigtig god dag:-)