Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har inte vad som kom från er! Besvikelsen är väll att de inte kom med lägsta priset med en gång, Svårt att avgöra vad som är bästa batteri och växelriktare som är bäst ingen offererar samma lös... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väntar på leverans och montering av ett 14 kw. batteri. Hittills har allt varit smidigt med löpande information, vad som kommer att hända. Ser med spänning fram emot montering och drift.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det underlättar att få fler alternativ när man söker en vara. Gillar inte att behöva lämna telefonnummer då jag helst vill kolla själv och ta kontakt. Kanske skulle vilja lämna en kort beskrivning på... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En enkel tjänst att samla ihop olika offerter på. Tog inte lång tid efter jag fyllt i uppgifterna som jag fick mail och samtal från olika företag. Alla de företag som kontaktade mig var mycket trevl... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prissammenligningsside

Skrevet af virksomheden

Vi hjälper svenska hushåll att jämföra och att få offerter på gröna energilösningar som solceller, elavtal, värmepumpar och laddboxar. Spara tid och pengar genom att jämföra olika offerter och välj den offert som passar dina behov bäst - helt kostnadsfritt såklart.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 79 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alldeles för påstridiga

Alldeles för påstridiga
20 mail att skriva under. Blir bara fel
Valde en annan aktör som känns bra
Kom ut oh kollade

10. juni 2025

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att det upplevdes som överväldigande – det är naturligtvis inte vår avsikt. När du använder vår tjänst delas din förfrågan med maximalt fyra utvalda leverantörer, och vi skickar inte upprepade mejl från olika avsändare.

Om du har fått fler än fyra mejl eller samtal är det möjligt att din förfrågan även har registrerats hos andra aktörer eller via andra tjänster – något som ibland sker när man jämför alternativ på flera plattformar samtidigt.

Vi tittar gärna närmare på detta om du vill – du är varmt välkommen att kontakta oss, så ser vi exakt vilka leverantörer som tagit emot din förfrågan via oss.

Vi är glada att du hittat en aktör som känns rätt för dig och önskar dig stort lycka till med installationen. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa till med framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag,

Tydlig

Tålmodig, tydlig och informativt

24. april 2025

Besvarelse fra Energify.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är verkligen glada att du upplevde processen som tydlig och informativ – och att du kände att vi tog oss tid. Det är precis den typen av upplevelse vi vill förmedla för alla som använder vår tjänst.

Om du har fler frågor eller funderingar framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Vi hjälper gärna till igen när det är dags att jämföra fler lösningar.

Usefull quotes

All the four quotes received were relatively competitive from an economical point of view.
However I ended up purchasing a (for me) more technical attractive solution (Fronius + BYD).

2. juni 2025

Hi Flemming,

Thank you for your feedback – we really appreciate you taking the time to share your experience!

We're glad to hear that the quotes you received were competitive and gave you a solid basis for comparison. Our goal is to make it easy to explore different offers and find the solution that feels right for your specific needs.

It sounds like you've made a well-informed decision with a technically strong setup – Fronius and BYD is a great combination. We wish you all the best with your installation and you're always welcome back if you'd like to explore additional options in the future!

Best regards,

The Energify.se Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Falsk marknadsföring!!

Man gör reklam för batteri från 29000:-, men ingen av de leverantörer som kontaktat mig erbjuder detta. Således falsk marknadsföring för att locka kunder.
När man ifrågasätter detta är det ingen som svarar på mail.

Läst ert svar.
Hur kan ni i reklamen ange batteri från 29000:- när ingen erbjuder detta?

4. juli 2025

Hej Valle,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplevt vår marknadsföring som vilseledande – det är självklart inte vår avsikt. Vårt mål är att hjälpa våra användare att enkelt jämföra erbjudanden från olika leverantörer, och vi visar regelbundet kampanjer från våra partners för att illustrera aktuella priser och möjligheter på marknaden.

Priser som nämns i vissa av våra annonser baseras på kampanjer som våra samarbetspartners har erbjudit under olika perioder. Som vi också informerar om i våra annonser kan priset och tillgängligheten variera beroende på dina behov, fastighetens förutsättningar och var i landet du bor.

Vi tillhandahåller inga egna produkter eller priser, utan fungerar som en jämförelsetjänst. Våra anslutna leverantörer tar fram individuella offerter baserat på den information som lämnas i varje förfrågan.

Vi förstår att det kan vara frustrerande om de erbjudanden du fått inte motsvarat dina förväntningar. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen – vi hjälper gärna till för att se om vi kan hitta ett alternativ som passar dig bättre.

Stort tack för att du använde vår tjänst och för att du tog dig tid att lämna feedback – det uppskattar vi verkligen.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Bästa hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkel väg till rätt installatör

Energify gjorde det enkelt för oss att hitta rätt företag för installation av solceller. Deras tjänst var snabb, effektiv och mycket hjälpsam. Vi fick flera offerter att jämföra och kunde välja det bästa alternativet för våra behov. Rekommenderar starkt Energify till alla!

27. august 2024

Besvarelse fra Energify.se

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss och att vår tjänst hjälpte dig att hitta rätt installatör för solcellerna. Att göra processen så smidig som möjligt för våra användare är vårt främsta mål, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig!

Enkelt att använda

20. juli 2024

Besvarelse fra Energify.se

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du tycker att vår tjänst är enkel att använda. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och användarvänlig som möjligt. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp framöver, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick snabbt och smidigt 5 offerter från…

Fick snabbt och smidigt 5 offerter från som jag uppfattade seriösa företag som alla visste vad dom pratade om.

30. maj 2024

Besvarelse fra Energify.se

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du fick flera offerter snabbt och smidigt. Att koppla ihop våra användare med kunniga och pålitliga leverantörer är precis vad vi strävar efter. Om du behöver vidare hjälp eller har några frågor framöver, är du alltid välkommen att kontakta oss!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bara ett företag som hört av sig

Bara ett företag som hört av sig. Inget att jämföra med.

Nu vill de ha mina kontaktuppgifter för att verifiera mitt omdöme annars kan det tas bort. Är det så bara för att man ger ett sämre omdöme? Fick bara svar från ett företag och kan därför inte göra någon annan bedömning än att det fungerade dåligt för mig.
Gör man det krångligt att svara och begär kontaktuppgifter bara för att man ska få folk att ge upp så man kan ta bort omdömen? Känns inte riktigt seriöst att göra på detta vis.

18. april 2024

Hej Rune,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi beklagar verkligen att du bara har fått svar från ett företag. Det är inte det resultat vi vill uppnå, och vi tar din feedback på största allvar.

Angående att vi ber om dina kontaktuppgifter: Vi gör detta för att kunna säkerställa vad som kan ha gått snett i processen och för att hjälpa dig att få fler offerter att jämföra med. På så sätt kan vi undersöka om det finns några tekniska eller andra hinder som kan ha påverkat din förfrågan. Vår ambition är alltid att leverera så många relevanta offerter som möjligt, så att du verkligen kan göra en bra jämförelse.

Vårt mål med att begära denna information är helt enkelt att säkerställa att vi kan förbättra vår tjänst och ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi vill verkligen hjälpa dig att få fler alternativ att utvärdera, och vi uppskattar din förståelse.

Om du har några frågor eller om det är något vi kan göra för att hjälpa dig vidare, tveka inte att höra av dig till oss.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss feedback!

Bästa hälsningar,

Håller vad dom lovar

Håller vad dom lovar

17. april 2024

Besvarelse fra Energify.se

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde att vi höll vad vi lovade. Vi strävar alltid efter att leverera pålitliga och effektiva tjänster. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Good help with contacting companies…

Good help with contacting companies about sun power.

10. april 2024

Besvarelse fra Energify.se

Thank you for your review! We're happy to hear that you found our service helpful in connecting with companies for solar power. If you need further assistance or have any more questions in the future, feel free to reach out to us!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra tjänst och professionella…

Mycket bra tjänst och professionella medarbetare. Fantastiskt bra att få ett samtal efter inskickad förfrågan, fick möjligheten att förklara mina behov vilket gjorde att entreprenörerna som hörde av sig var väl förberedda och informerade om hur just min situation ser ut. Kanon bra helt enkelt!

2. marts 2024

Besvarelse fra Energify.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår tjänst och upplevde våra medarbetare som professionella. Det är viktigt för oss att verkligen förstå våra kunders behov, och det är fantastiskt att höra att samtalet hjälpte till att säkerställa att entreprenörerna var väl förberedda. Om du behöver ytterligare hjälp framöver, tveka inte att kontakta oss. Tack för ditt förtroende!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precis vad jag behövde när jag ville…

Precis vad jag behövde när jag ville sätta upp solceller. Jag kunde jämföra olika priser och typer av solceller. Personalen var också jättbra och svarade på alla mina frågor. Nu har jag ett system på mitt tak, riktigt bra!

20. september 2023

Besvarelse fra Energify.se

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att vår tjänst hjälpte dig att jämföra priser och välja rätt solcellssystem för ditt tak. Det är fantastiskt kul att du är nöjd med både vårt stöd och slutresultatet. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Lycka till med ditt nya system!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bara att visa intresse för ett ämne…

Bara att visa intresse för ett ämne rasar förfrågningar in utan att man var bara lite intresserad.
Visa bara vad som finns inte så påträngande

22. september 2023

Besvarelse fra Energify.se

Tack för din feedback! Vi beklagar om det upplevdes som för påträngande med förfrågningar. Vårt mål är att ge användarna valmöjligheter och information utan att vara för påstridiga. Vi tar din kommentar på allvar och kommer att arbeta för att göra upplevelsen mer balanserad och anpassad efter våra användares önskemål. Om du har några specifika förslag eller frågor, tveka inte att höra av dig!

Bra jämförelsetjänst

Bra jämförelsetjänst! Jag fick 4 olika offerter att jämföra mellan och vi hittade faktiskt en riktigt bra lösning!
Väntar nu på installationen.
Rekommenderas!

17. september 2023

Besvarelse fra Energify.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att vår jämförelsetjänst hjälpte dig att hitta en bra lösning och att du är nöjd med de offerter du fick. Lycka till med din kommande installation, och om du har några frågor under tiden finns vi här för att hjälpa dig. Tack för att du rekommenderar oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Testade Energify.se för få att lite…

Testade Energify.se för få att lite koll på solcellspriser. Fick 4 offerter och en av dem ringde mig faktiskt redan inom en halvtimma. Överlag jättenöjd med tjänsten.

15. september 2023

Besvarelse fra Energify.se

Tack för din recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med tjänsten och att du snabbt fick snabb respons. Vi strävar efter att göra processen så enkel och effektiv som möjligt för våra användare. Om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att kontakta oss!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.