Jag har inte vad som kom från er! Besvikelsen är väll att de inte kom med lägsta priset med en gång, Svårt att avgöra vad som är bästa batteri och växelriktare som är bäst ingen offererar samma lös... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Väntar på leverans och montering av ett 14 kw. batteri. Hittills har allt varit smidigt med löpande information, vad som kommer att hända. Ser med spänning fram emot montering och drift.
Det underlättar att få fler alternativ när man söker en vara. Gillar inte att behöva lämna telefonnummer då jag helst vill kolla själv och ta kontakt. Kanske skulle vilja lämna en kort beskrivning på... Se mere
En enkel tjänst att samla ihop olika offerter på. Tog inte lång tid efter jag fyllt i uppgifterna som jag fick mail och samtal från olika företag. Alla de företag som kontaktade mig var mycket trevl... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi hjälper svenska hushåll att jämföra och att få offerter på gröna energilösningar som solceller, elavtal, värmepumpar och laddboxar. Spara tid och pengar genom att jämföra olika offerter och välj den offert som passar dina behov bäst - helt kostnadsfritt såklart.
Kontaktoplysninger
Sverige
- info@energify.se
- energify.se
Har besvaret 79 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alldeles för påstridiga
Alldeles för påstridiga
20 mail att skriva under. Blir bara fel
Valde en annan aktör som känns bra
Kom ut oh kollade

Usefull quotes
All the four quotes received were relatively competitive from an economical point of view.
However I ended up purchasing a (for me) more technical attractive solution (Fronius + BYD).

Falsk marknadsföring!!
Man gör reklam för batteri från 29000:-, men ingen av de leverantörer som kontaktat mig erbjuder detta. Således falsk marknadsföring för att locka kunder.
När man ifrågasätter detta är det ingen som svarar på mail.
Läst ert svar.
Hur kan ni i reklamen ange batteri från 29000:- när ingen erbjuder detta?

Endast 2st hörde av sig
Endast 2st hörde av sig, varav den ena glömde avtalad tid sen inte hörde av sig igen !
Enkel väg till rätt installatör
Energify gjorde det enkelt för oss att hitta rätt företag för installation av solceller. Deras tjänst var snabb, effektiv och mycket hjälpsam. Vi fick flera offerter att jämföra och kunde välja det bästa alternativet för våra behov. Rekommenderar starkt Energify till alla!

Besvarelse fra Energify.se
Svalt intresse från leverantörer.
Fick snabbt och smidigt 5 offerter från…
Fick snabbt och smidigt 5 offerter från som jag uppfattade seriösa företag som alla visste vad dom pratade om.

Besvarelse fra Energify.se
Bara ett företag som hört av sig
Bara ett företag som hört av sig. Inget att jämföra med.
Nu vill de ha mina kontaktuppgifter för att verifiera mitt omdöme annars kan det tas bort. Är det så bara för att man ger ett sämre omdöme? Fick bara svar från ett företag och kan därför inte göra någon annan bedömning än att det fungerade dåligt för mig.
Gör man det krångligt att svara och begär kontaktuppgifter bara för att man ska få folk att ge upp så man kan ta bort omdömen? Känns inte riktigt seriöst att göra på detta vis.

Besvarelse fra Energify.se
Good help with contacting companies…
Good help with contacting companies about sun power.

Besvarelse fra Energify.se
Mycket bra tjänst och professionella…
Mycket bra tjänst och professionella medarbetare. Fantastiskt bra att få ett samtal efter inskickad förfrågan, fick möjligheten att förklara mina behov vilket gjorde att entreprenörerna som hörde av sig var väl förberedda och informerade om hur just min situation ser ut. Kanon bra helt enkelt!

Besvarelse fra Energify.se
Precis vad jag behövde när jag ville…
Precis vad jag behövde när jag ville sätta upp solceller. Jag kunde jämföra olika priser och typer av solceller. Personalen var också jättbra och svarade på alla mina frågor. Nu har jag ett system på mitt tak, riktigt bra!

Besvarelse fra Energify.se
Bara att visa intresse för ett ämne…
Bara att visa intresse för ett ämne rasar förfrågningar in utan att man var bara lite intresserad.
Visa bara vad som finns inte så påträngande

Bra jämförelsetjänst
Bra jämförelsetjänst! Jag fick 4 olika offerter att jämföra mellan och vi hittade faktiskt en riktigt bra lösning!
Väntar nu på installationen.
Rekommenderas!

Besvarelse fra Energify.se
Testade Energify.se för få att lite…
Testade Energify.se för få att lite koll på solcellspriser. Fick 4 offerter och en av dem ringde mig faktiskt redan inom en halvtimma. Överlag jättenöjd med tjänsten.

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.