Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har inte vad som kom från er! Besvikelsen är väll att de inte kom med lägsta priset med en gång, Svårt att avgöra vad som är bästa batteri och växelriktare som är bäst ingen offererar samma lös... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väntar på leverans och montering av ett 14 kw. batteri. Hittills har allt varit smidigt med löpande information, vad som kommer att hända. Ser med spänning fram emot montering och drift.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det underlättar att få fler alternativ när man söker en vara. Gillar inte att behöva lämna telefonnummer då jag helst vill kolla själv och ta kontakt. Kanske skulle vilja lämna en kort beskrivning på... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En enkel tjänst att samla ihop olika offerter på. Tog inte lång tid efter jag fyllt i uppgifterna som jag fick mail och samtal från olika företag. Alla de företag som kontaktade mig var mycket trevl... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prissammenligningsside

Skrevet af virksomheden

Vi hjälper svenska hushåll att jämföra och att få offerter på gröna energilösningar som solceller, elavtal, värmepumpar och laddboxar. Spara tid och pengar genom att jämföra olika offerter och välj den offert som passar dina behov bäst - helt kostnadsfritt såklart.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 79 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag fick direkt kontakt med 4-5…Bara ett utskick!

Jag fick direkt kontakt med 4-5 leverantörer, vilket var bra. Det som grumlar det hela var att efter ca 4 veckor så kom det in ytterligare 4 leverantörer när jag redan hade gjort min upphandling. De undrade naturligtvis varför de fått kontaktuppgifter så sent - vilket ni borde kommunicera till de ni skickat vidare till. Det räcker med att få utskick vid ett och samma utskick.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt gick smidigt och snabbt

Allt gick smidigt och snabbt. Dom ringde upp från Energify.se . Lyssnade på mina önskemål. Sen hade jag 4 förslag dagen efter. Även om det bara gällde utökad kapacitet. Tack. Anders

Hej Anders,

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att processen upplevdes som både smidig och snabb, och att vi kunde lyssna in dina önskemål på ett bra sätt. Extra kul att vi kunde hjälpa till även med utökad kapacitet och att du fick fyra förslag redan dagen efter.

Tack för förtroendet – och stort lycka till framåt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick fyra offerter på kort tid och…

Jag fick fyra offerter på kort tid och kunde snabbt skilja ut den mest förmånliga.

17. november 2025

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att du snabbt fick flera offerter och kunde jämföra dem för att hitta det mest förmånliga alternativet – precis så vi vill att tjänsten ska fungera.

Stort lycka till framåt, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen!

Förmedlingstjänst som fungerade

Förmedlingstjänst som fungerade. Fick kontakt med ett par bra, seriösa aktörer. Inga dolda avgifter.

4. december 2025

Hej Erik,

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss!

Vad roligt att höra att förmedlingen fungerade bra och att du fick kontakt med seriösa aktörer – och att allt upplevdes tydligt utan några dolda avgifter. Transparens är något vi lägger stor vikt vid.

Stort lycka till framåt, och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De har levererat vad de låvade. Det kom 4 offerter på 1 vecka.

De har levererat vad de låvade

7. december 2025

Hej Åke,

Stort tack för ditt omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad bra att höra att vi levde upp till det vi lovade och att du fick fyra offerter inom en vecka. Det är precis så vi vill att processen ska fungera – tydligt, effektivt och utan krångel.

Stort lycka till framåt, och hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver.

Smidigt och bra!

Det var smidigt att få flera erbjudanden via en tjänst. Tack!

6. december 2025

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som smidig och att det var enkelt att få flera erbjudanden samlat på ett ställe – precis det vi vill uppnå.

Tack för att du valde Energify.se, och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen framöver.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb återkoppling, seriösa offerter.

Snabbt återkoppling från Energify som stämde av mitt intresse. Därefter kom det snabbt svar från fyra seriösa företag som lämnade detaljerade offerter. Tre av dem gjorde hembesök också.

31. oktober 2025

Hej Jimmy,

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba återkopplingen från oss och att du därefter fick detaljerade offerter från seriösa företag – inklusive hembesök. Det är precis den helhetsupplevelse vi vill skapa för våra kunder.

Stort lycka till framåt med ditt projekt, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden.

riktig bra gjort

riktig bra gjort, steg efter steg.

2. december 2025

Hej Robert,

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig och bra steg för steg – det är precis så vi vill att tjänsten ska fungera.

Stort lycka till framåt, och varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig vidare i framtiden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Schysst och trevlig bemötande från…

Schysst och trevlig bemötande från Energify men denna gången hittades ingen leverantör som kunde leverera den produkt som jag önskade.

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet från oss som schysst och trevligt. Samtidigt beklagar vi att vi den här gången inte lyckades hitta en leverantör som kunde leverera exakt den produkt du önskade. I vissa fall kan tillgängligheten variera beroende på område och produkt, men vi arbetar löpande med att bredda vårt nätverk.

Tack för din förståelse och för ditt förtroende – och hör gärna av dig igen framöver, så gör vi gärna ett nytt försök.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Generellt av de som hörde av sig krävde…

Generellt av de som hörde av sig krävde mer eller mindre telefonförsäljning! Dvs något jag avsagt mig genom NIX, i regel blev man hänvisad till en flashig hemsida med mycket dravel/ordbajs/utfyllnad utan konkreta priser. Jobbar skift, inget är anpassat för det! Är läskunnig, har hög läsförståelse!
I regel blev man vid all kontakt, epost web , mer elker mindre tvingad till telefonförsäljning USCH, USCH!

Omdömet är inte specifikt er service, utan generell iaktagelse av försäljning av solceller energilagring, värmepumpar etc.

25. oktober 2025

Hej Gunnar,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme och dela dina synpunkter.

Vi förstår verkligen din frustration kring telefonförsäljning, brist på tydliga priser och upplägg som inte är anpassade för personer som arbetar skift. Det är helt rimliga invändningar – och vi delar i mångt och mycket din bild av hur branschen tyvärr ofta fungerar.

Som du själv nämner är ditt omdöme inte riktat specifikt mot vår tjänst, men vi tar ändå till oss av kritiken. Vår ambition är att arbeta med seriösa aktörer och att minska just den typen av upplevelser du beskriver. Samtidigt är vi medvetna om att många leverantörer fortfarande är starkt telefonbaserade, vilket inte passar alla.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter detta – feedback som denna är viktig för oss i vårt fortsatta arbete med att ställa tydligare krav på våra samarbetspartners och utveckla mer flexibla, transparenta kontaktvägar.

Tack igen för att du delade med dig av din upplevelse.

Vi fick snabba och bra offerter

Vi fick snabba och bra offerter

27. november 2025

Hej Lars,

Stort tack för ditt omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att ni fick snabba och bra offerter – precis det vi strävar efter att leverera till våra kunder.

Stort lycka till framåt, och varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa er vidare i framtiden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Begäran om offert handlades snabbt

20. november 2025

Hej Lars,

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss.

Vad bra att höra att din offertförfrågan hanterades snabbt – effektivitet och smidighet är något vi lägger stor vikt vid.

Stort lycka till framåt, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig vidare framöver.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

För effektiv säljare

För effektiv säljare. Känner mig jagad. Långt innan jag fått in de fyra offerterna. Måste ha tid jämföra och ta beslut i min takt. Det är skillnad på ”stockholmsälj” och landsorten.

19. november 2025

Hej Nils,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi förstår verkligen hur du menar, och beklagar om kontakten upplevdes som för pådrivande. Det är självklart viktigt att få tid och utrymme att ta beslut i sin egen takt och hinna jämföra offerterna ordentligt – utan att känna sig stressad.

Din feedback är värdefull för oss och något vi tar med oss i dialogen med våra samarbetspartners, så att kontakten anpassas bättre efter kundens behov och tempo.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss feedback, och tveka inte att höra av dig om du vill att vi hjälper dig vidare på ett sätt som passar dig bättre.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Felaktiga offerter…

Jag var tydlig i min offertförfrågan men fick offerter som var överdimensionerade, saknade funktionerna vi efterfrågade och var långt över den budgetgräns vi gav.

1. november 2025

Hej Chatrine,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att offerterna du fick inte motsvarade de önskemål och ramar du angav i din förfrågan. Att få förslag som är överdimensionerade, saknar efterfrågade funktioner eller ligger långt över budget är självklart frustrerande och inte den upplevelse vi vill ge.

Vi vill gärna följa upp detta närmare och se vad som gått fel i matchningen, så att vi kan rätta till det och förbättra processen framåt.

Hör gärna av dig till oss på info@energify.se
med lite mer information, så hjälper vi dig gärna vidare.

Tack för din feedback – den är viktig för oss i vårt arbete med att höja kvaliteten ytterligare.

Fick många offerter

Fick många offerter vilken vi gick vidare med en.

17. november 2025

Stort tack för ditt fina omdöme och för toppbetyget! 🌟

Vad roligt att höra att du fick flera offerter och kunde gå vidare med ett alternativ som passade er. Det är precis den valfrihet vi vill skapa med vår tjänst.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.