Energie-Vergelijker.be Anmeldelser

4,5

Oei, dan ben ik iets te snel geweest. Ik heb dus mondeling contact gehad met Leo of Leon, ben niet zeker. Uiterst behulpzaam en duidelijke volledige info aangaande het voorstel dat ik kreeg. Dan h... Se mere

Heel tevreden met de vragen die ik stelde aan de des betreffende Heer die mij te woord stond. Had eerst alle stappen gelezen en dan opgebeld. Samen met de contactpersoon werden die stappen nog es ov... Se mere

Ik werd te woord gestaan door een vriendelijke man die mij begeleidde bij de test. Een bepaalde leverancier werd mij aangeraden en ik dacht dat mijn gegevens dan automatisch zouden doorgegeven worden.... Se mere

Ik belde om info te krijgen ivm een leverancier nadat ik mijn gegevens had ingevuld. De persoon ad lijn hielp me vlot aan een goedkopere leverancier die de promoties onmiddellijk in mijn maandelijkse... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gratis en 100% onafhankelijk, kunt u snel vergelijken de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers die actief zijn in Belgie om de goedkoopste energie te vinden. Energie-Vergelijker is gecertificeerd door de CREG, kunnen we garanderen dat u s...

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Veel begeleiding en verduidelijking…

Veel begeleiding en verduidelijking gekregen. Daarvoor een echte waardering en dank. Blij om jullie te leren kennen en niet zomaar de groepsaankopen te volgen.

4. marts 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Wij bedanken ons bij u voor het vertrouwen en hopen volgend jaar weer veder te kunnen helpen.

zeer goed

Het was een bijzonder goed contact en ben direct geholpen.
Dankjewel

3. marts 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Wij bedanken ons bij u Dries voor uw vertrouwen!

De eerste keer dat ik via…

De eerste keer dat ik via Energie-Vergelijker werk en ben dus zeer benieuwd of ze hun aanbod kunnen waarmaken. Zal het volgend jaar weten...

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor uw keuze en vertrouwen.

Uitstekende service

Uitstekende service, Persoonlijk contact.
zéér behulpzaam.

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Van harte bedankt voor de positieve beoordeling!

Contact eerst via chat en nadien een…

Contact eerst via chat en nadien een telefoon. Geen lange wachttijden. Alles vlot verlopen. Duidelijke informatie. 1e contact prima verlopen.

Nu nog even wachten voor de verdere afhandeling....indien dat ook zo vlot verloopt, zeer tevreden.

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Super! Bedankt voor deze feedback Christine.

Vlot en eerlijk gesprek.

Vlot en eerlijk gesprek.Zonder de minste (commerciële) druk.Heerlijk om zo (zelf) te kunnen beslissen of je de overstap wel maakt.

25. februar 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Top Magda! Voor ons is uw menig erg belangrijk. Bedankt voor deze feedback.

Ze nemen zelf contact met je op, das pas service

Ze nemen zelf contact met je op, voor vergelijking een beter tarief aan te bieden. Zeer goede uitleg, vriendelijk, met veel geduld zeggen ze je jou, meteen welke leverancier energie het beste past bij jou, met jouw jaarlijkse meteropname bij de hand, helpen zij voor jou alles te regelen zonder iets dat je zelf moet doen, zo snel geregelt jouw overname, ook kan je altijd terecht bij hen voor verdere vragen ze helpen je dan graag verder, dat is toch wel een goede service, dat ze jou elk jaar opnieuw opvolgen ook fijn is, zo dat je altijd een beter tarief hebt en nooit teveel betaalt. Wilde vroeger nooit veranderen, maar door nieuwsberichten je elk jaar beter kan veranderen van energie, nam ik dit risico, en weet ik nu dat ik kan besparen, elk jaar door premies niet mis te lopen, dank aan energie vergelijking met vele groeten, je hebt mij zeer goed geholpen

24. februar 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Van harte bedankt voor de positieve beoordeling! U kunt zeker op ons rekenen om volgend jaar weer besparingen te maken.

Fantastische ondersteuning voor…

Fantastische ondersteuning voor overstap.

Via website zeer snel telefonische afspraak voor de volgende dag om uitleg te krijgen over veranderen van energieleverancier.
Tijdens telefoongesprek duidelijke info en duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Ik ben zeer tevreden : overstap wordt geregeld en ik moet amper zelf iets doen.

23. februar 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Van harte bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om dit te horen.

Mr Leon Bosje

Mr. Leon Bosje was heel vriendelijk en gaf een duidelijk antwoord op elke gestelde vraag. Hartelijk dank daarvoor en hopelijk mag ik in de toekomst verder beroep doen op jullie. Groetjes Vera Jordens

20. februar 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Bedankt Vera! Wij hebben dit doorgegeven aan Léon en hopen u in de toekomst nog vaker te kunnen helpen.

Ben zeer tevreden over de aanpak en ook…

Ben zeer tevreden over de aanpak en ook het telefonisch contact achteraf met Leon.Er is wel een foutje opgenomen ivm de titularis van het te debiteren rekeningnummer bij KBC.De titularis is mijn echtgenote Houben Alice;Gelieve dit mee te delen aan Mega om de afboekingen niet in het gedrang te brengen;Dank bij voorbaat.

18. februar 2021

Geduldig, duidelijk en behulpzaam.

Geduldig, duidelijk en vooral behulpzaam in vragen beantwoorden. Zeker handig als je voor het eerst een energie leverancier zoekt.

18. februar 2021

Besvarelse fra Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor de feedback! Als u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet om ons terug op te bellen.