Emmerske biler APS Anmeldelser

4,6

Jeg har kun noget godt at sige om Emmerske Biler. Man bliver mødt af nogle virkelig søde, imødekommende og hjælpsomme mennesker, som tydeligt går op i at give kunderne en god oplevelse. Kæmpe anbef... Se mere

Kæmpe anbefaling til Emmerske biler, og især Niclas, vi skulle se en bil i dag og fik den med hjem i dag grundet mega god service fra Niclas!

God kunde oplevelse, flinke medarbejder samt meget lyttende til ens behov. Jeg skulle bruge en bil, de fandt den rigtige og herefter fik de udarbejdet alt papir arbejde rigtig hurtig.

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Billeasing
  4. Autoforhandler
  5. Trailerforhandler

Emmerske Biler er et firma med over 30 års drift på samme adresse i St. Emmerske lidt uden for Tønder. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler på lager og som AutoMester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuværende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord – og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Svarer typisk inden for 24 timer

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk oplevelse og fremragende…

Fantastisk oplevelse og fremragende service! ⭐⭐⭐⭐⭐ jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet.Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt med stor professionalisme og et smil. Sælgeren var utrolig lyttende og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål. Hele processen – lige fra prøvekørsel til finansiering og den endelige levering – forløb fuldstændig gennemskueligt og uden skjulte overraskelser. Bilen blev leveret i tiptop stand, nysynet og topklargjort som aftalt.Det har været en utrolig tryg og ærlig handel. Jeg vil til enhver tid anbefale Emmerske biler til andre, der leder efter en ny bil og ønsker en god service!!

9. september 2026

God kunde oplevelse

10. september 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos denne bilforhandler. Fra første telefonsamtale var servicen professionel, venlig og imødekommende. Da jeg så bilen, levede den op til forventningerne, og de ting, jeg mente skulle laves, blev ordnet uden diskussion eller problemer.

Hele forløbet var nemt og trygt, og jeg følte mig taget seriøst som kunde. Det er tydeligt, at de går op i god service og kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der er på udkig efter en bil og en ærlig handel.

Kæmpe ros til Niclas og Jocob! Det ikke sidste gang jeg køber en bil igennem dem, selvom man bor på Sjælland er det, det hele værd og kører hele vejen til jer! ⭐️

7. august 2026

Service i særklasse!!

Jeg har min leasingaftale gennem Emmerske Biler, og jeg må bare sige, at hele oplevelsen har været over al forventning! Servicen har været i en klasse for sig, og de har gjort en stor indsats for at finde en bil, der passer perfekt til mine behov. Det er uden tvivl den bedste service, jeg har oplevet hos en bilforhandler

Særligt Jacob, som jeg har haft den hyppigste dialog med gennem hele processen fortjener stor ros. Han er utrolig imødekommende, professionel, ærlig og altid klar til at hjælpe. Man føler sig virkelig taget seriøst som kunde, og han har været hurtig til at svare på alle mine spørgsmål og sørget for, at hele forløbet har været trygt og problemfrit.

Stor ros skal også lyde til Niclas – sammen med Jacob skaber de et professionelt og imødekommende team, som gør hele processen til en fornøjelse.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Emmerske Biler. Hvis du leder efter en bilforhandler, der sætter kunden i centrum og leverer service i absolut topklasse, så er det her stedet!!

30. juli 2026

Et meget imødekommende og smilende…

Et meget imødekommende og smilende personale. Nemt og hurtig at handle med. Personalet var meget opmærksom på, at køberen var tilpas under hele processen og stod altid klar, når selv de mærkeligste spørgsmål dukkede op. Et virkelig behageligt og meget professionelt sted at handle med biler.

25. juni 2026

Tak for handlen!

Jeg købte en Mercedes EQA hos Emmerske biler, de stod for at montere anhængertræk og tegne en tillægsforsikring hos Fragus, da jeg kom efter bilen var alt som aftalt.

Min næste bil bliver helt sikkert også købt hos dem.

25. juni 2026

Havde en aftale ang bil køb

Havde en aftale ang bil køb, vi skulle ud og kigge og havde en aftale ang fremmøde og besigtigelse/ køretur i bilen, vi laver aftalen en onsdag og skal mødes med sælger fredag middag, får taget før fri fra arbejde, konen kommer før hjem fra arbejde i Århus, sønnen bliver hentet i børnehaven og vi møder op til et spørgsmål om hvad vi skal der ude? … hvor efter man fortæller at bilen var solgt i går, altså torsdag? … firmaet har i min verden samme seriøsitets niveau som facebook markedspladsen, ring da i det mindste så man ikke køre forgæves der ud, og vilen er i dag, tirsdag ugen efter stadig til salg på bilbasen… useriøst… sidste gang jeg sidder mine ven i den biks

26. juni 2026

Great place, honest and patient people

Fremragende service og vejledning hele vejen igennem. Ole var tålmodig og imødekommende med alle mine spørgsmål i processen. Da handlen var afsluttet, brugte han lang tid med mig på at gennemgå alle de tekniske ting med bilen og de ting, der var lavet på den. Jeg vil anbefale stedet til alle, jeg kender, og vil selv handle der igen, også selvom det er 2,5 time transport derhen.

8. maj 2026

Jeg vil gerne fremhæve Niclas!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg vil gerne fremhæve Niclas!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er en ung pige der lige sys’ hun skulle ud og ha’ sig et billån, og da jeg faktisk ikke vidste noget om billån, ja så var jeg super heldig for at have Niclas! 🙏🏼

Niclas er en sælger der virkelig kan sætte sig i kundens sted, og møde en i øjenhøjde! Om jeg købte bil eller ej, så var det vigtigt for Niclas, at jeg både forstod hvad jeg gik ind til, men også hvad jeg egentligt skrev under på.
Jeg følte mig virkelig i gode hænder, under hele processen, og jeg følte mig virkelig set, hørt men også forstået!

Når man er ung, er det ikke alle steder de tager lige godt imod en, men det skal man virkelig ikke være bange for her!🤩

Jeg stod selv i en situation hvor jeg i sidste sekund, ikke havde mulighed for at få hentet bilen, men Niclas tryller🪄🪄og bum, så havde ham og Jacob leveret min bil til døren🙏🏼🙏🏼
- endda helt gratis ❤️

Tusind tak for handel! Og tak for hjælpen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6. maj 2026

Holder ikke aftaler

Kørt 80+ km for at købe en bil.
Ringer i forvejen for at aftale tid og mulighed.
Da vi ankommer bliver den solgt lige foran os.

5. oktober 2025
Emmerske biler APS-logo

Besvarelse fra Emmerske biler APS

Hej, beklager mange gange oplevelsen i søndags. Min kollega og jeg fik ikke snakket sammen og det var desværre en misforståelse imellem os og uheldigt at der kom en anden kunde på præcis samme bil. Min kollega troede at den kunde der kommer 10 min inden Jer var den der havde aftalen.

Vi ville dog gerne forsøge at hjælpe ift. anden bil og håbede også på lidt tålmodighed da det slet ikke var sikkert de ville ha' bilen. Vi blev dog nødt til at følge dem til dørs (de købte ikke bilen). Jeg var selv lige i gang med at aflevere en bil og troede at i lige ville vente 10-15 min så jeg kunne snakke med Jer.

Så havde i fået en undskyldning og en kompensation med på vejen så i kunne få tanket bilen fuldt op eller noget andet.

Igen det var ikke noget vi bevidst gjorde og det var lidt uheldigt på en travl søndag.

Håber i finder en anden god bil og kontakt mig gerne ift. at få tanket bilen op som et lille plaster, jeg var selv træt af at i fik en dårlig oplevelse :(

Mvh. Ole Petersen, Indehaver Emmerske Biler

Kanon service

Ikke andet en rosende ord om Emmerske Biler
Kanon service af Jakob.

Det var lige fra modtagelse af os i butikken til aflevering af vores bil. (Og alt det imellem)

Hjælpsomme, venlige, dygtige.

De er et ungt team, med styr på sagerne 👌🏻

Kan klart anbefale Emmerske Biler 🚗

3. august 2025

Jeg er altid glad for at komme hos…

Jeg er altid glad for at komme hos Emmerske Biler. De er flinke, hjælpsomme og med et smil på læben. Jeg købte en gammel Ford for 2 år siden og Yasser og jeg blev enige om en afdragsordning. Det forløb fint. Min bil skal nu repeteres for ca 15.000kr men det må man jo forvente når man køber så billig/ gammel bil.

Vh Anne

1. maj 2025

Super god oplevelse og service

Super god oplevelse og service. Altid en fornøjelse at handle biler hos jer.
Kæmpe ros til værkstedet, som altid gør et godt stykke arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra.

10. april 2025